KUCHARZ Bia艂ystok oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13,7 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw metod膮 sous vide zgodnie ze standardami firmy, zamawianie towaru, udzia艂 w uk艂adaniu karty menu, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.
Data publikacji: 2018-11-22
Lokalizacja: Bia艂ystok (podlaskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Bia艂ystok, powiat: m. Bia艂ystok, woj: podlaskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie potraw metod膮 sous vide zgodnie ze standardami firmy, zamawianie towaru, udzia艂 w uk艂adaniu karty menu, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 13,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: stawka godzinowa
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bia艂ystok
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podlaskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Bia艂ystok
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 13,7 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 05.12.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
znajomo艣膰 przygotowania potraw metod膮 sous vide
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bia艂ymstoku
Adres pracodawcy:
Pogodna 63/1, 15-365 Bia艂ystok, powiat: m. Bia艂ystok, woj: podlaskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Bia艂ystok
Gmina pracodawcy: Bia艂ystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Bia艂ystok
Ulica pracodawcy: Pogodna
Numer budynku pracodawcy: 63/1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bia艂ymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.11.2018
Data dodania oferty pracy: 21.11.2018
Oferta pracy wa偶na do: 05.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.11.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw (sa艂atki, zapiekanki, desery, koktaile).
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
Sanatorium Uzdrowiskowe "R脫呕A" - 2016-08-05 - Ustro艅 (艣l膮skie)
Uk艂adanie p艂ytek pod艂ogowych i 艣ciennych. Miejsce wykonywania pracy: Oborniki 艢l膮skie
Gabriel Jamr贸z Zak艂ad Obr贸bki i Handlu Drewnem - 2016-10-25 - Oborniki 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
KUCHARZ/PIZZER
BAR "KUKURYKU" MICHA艁 KU殴MIK - 2018-07-10 - D臋bica (podkarpackie)
Organizacja pracy kuchni, zarz膮dzanie personelem, przygotowanie karty menu, przygotowanie przyj臋膰 okoliczno艣ciowych, promocji, wsp贸艂praca z managerami przy organizacji imprez, promocji, dob贸r produkt贸w, lista zakup贸w, wyb贸r dostawc贸w, analiza cen produkt贸w, kontrola jako艣ci, gramatury, food cost, straty.
RESTAURACJA PUB "CI呕EMKA" SP脫艁KA CYWILNA MA艁GORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-09-04 - Che艂mek (ma艂opolskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w wg przyj臋tych receptur w firmie. Praca w godzinach: 06.00-14.00; 08.00-16.00.
REFLEKS Firma Produkcyjno Handlowa Grzegorz Nawara - 2016-04-25 - Opole (opolskie)
Zakres obowi膮zk贸w:- przygotowanie potraw,- dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami,- dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni,- dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, - znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.Od kandydata oczekujemy: dok艂adno艣ci, umiej臋tno艣ci koncentracji, dba艂o艣ci o czysto艣膰 i higien臋, wysokiej kultury osobistej, 偶yczliwo艣ci. Wymagamy posiadania aktualnej ksi膮偶eczki sanepidu. Mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku.
Moszna Zamek Sp. z o.o. - 2018-10-16 - Moszna (opolskie)
sporz膮dzanie potraw zgodnie z recepturami McDonald's, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i maszynami przy przygotowywaniu potraw, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy, przestrzeganie przepis贸w BHP i p. po偶., obowi膮zujacych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Pszczyna (艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂kow
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Nowa Wie艣 (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 Z KUCHNI ARABSKIEJUTRZYMYWANIE PORZ膭DKU POD WZGL臉DEM SANITARNYM
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Skierniewice (艂贸dzkie)
- Realizacja zam贸wie艅. Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tradycyjnej polskiej. Przygotowanie posi艂k贸w na m.in cateringi, uroczysto艣ci. - Wynagrodzenie: 3000 - 4000 z艂/brutto+ premia uznaniowa. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na sta艂e.- Praca: 11:00-19:00, 13:00-21:00 + soboty i niedziele (wed艂ug grafiku). Wykszta艂cenie min. zawodowe, mile widziane gastronomiczne. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi pracodawca). Mile widziana pasja do gotowania. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (10:00-18:00) (Tel. 601-423-061) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Radoszowska 72, 41-707 Ruda 艢l膮艣ka) lub e-mail: jola (at) piwniczka.com.pl
FIRMA "SZARLOTKA" GRYMEL JOLANTA - 2018-01-03 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw chi艅skich.
HOMELAND FOOD SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-09-07 - Che艂m (dolno艣l膮skie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Warszawa (mazowieckie)
- organizowanie produkcji gastronomicznej w oparciu o dost臋pne surowce, obliczanie warto艣ci energetycznej sporzadzanych posi艂k贸w, opracowywanie ofert kulinarnych, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole- odporno艣膰 na dzia艂anie pod presj膮 czasu, praca w pomiesczeniu zamkni臋tym przy du偶ej wilgotno艣ci, porcjowanie, dekorowanie potraw- samodzielne sporz膮dzanie potraw, sporzadzanie potraw kuchni regionalnej
PPUH "POLOX" sc G膮tarski,Stec - 2018-06-29 - Pstr膮gowa (podkarpackie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
Obs艂uga maszyn do wypieku ro偶k贸w waflowych, rozliczanie surowc贸w oraz gotowych wyrob贸w. Praca trzyzmianowa od poniedzia艂ku do pi膮tku w Jaworzu.
PRZEDSI臉BIORSTWO "BILT" SP. Z O. O. - 2016-12-07 - Jaworze (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w. Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, dekorowanie potraw, utrzymywanie na bierz膮co cvzysto艣ci na stanowisku pracy.WYMAGANIA:wykszta艂cenie 艣rednie ,umiej臋tno艣膰 obs艂ugi sprz臋tu gastronomicznego do艣wiadczenie zawodowe 1 rok.KONTAKT Z PRACODAWC膭; 515 152 351
WYCZAWSKI W艁ADYS艁AW - FIRMA HANDLOWO - US艁UGOWA "HETMAN" - 2018-03-07 - Jaros艂aw (podkarpackie)
W艂a艣ciwe przygotowanie posi艂k贸w, w艂a艣ciwy podzia艂 obowi膮zk贸w pomi臋dzy wsp贸艂pracownik贸w, troska o wysoki poziom sanitarny stanowisk pracy kuchni, sto艂贸wki i innych pomieszcze艅, kontrola stanu czysto艣ci naczy艅 kuchennych, dbanie o sprz臋ty kuchenne, systematyczne prowadzenie rejestru i procedur technologicznych HACCAP-u.
GIMNAZJUM NR 5 Im. Ksi臋cia Jerzego Wilhelma - 2016-12-07 - Legnica (dolno艣l膮skie)
- przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kartami technologicznymi- dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy
Catermed S.A. - 2018-10-15 - Niemodlin (opolskie)
Czynno艣ci zwi膮zane z przygotowywaniem i wydawaniem potraw oraz innych 艣rodk贸w do spo偶ycia w zak艂adzie 偶ywienia
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Kozarzach - 2017-06-07 - Kozarze (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug receptur, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
Mr Hamburger Sp贸艂ka Akcyjna - 2017-02-16 - Mszana (艣l膮skie)
Ustalenie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, praca na kuchni europejskiej i ukrai艅skiej. Wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅. Przygotowanie potraw, udzielanie informacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach.
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - Ole艣nica (dolno艣l膮skie)
- gotowanie ca艂odziennych posi艂k贸w dla gosci
kontakt przez OHP - 2016-04-01 - Jurata (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy, uk艂adanie menu, sk艂adanie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
us艂ugi zwi膮zane z przewodami kominowymi
JANITZ Sp. z o. o. - 2016-08-24 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Kucharz / nab贸r sta偶 do 30 r. 偶. PO WER
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Pabianice (艂贸dzkie)
Zapewnianie bezpiecze艅stwa i ochrony. zadania ochrony w formie sta艂ej, dora藕nej, konwojowanie mienia a takze doz贸r sygna艂贸w alarmowych
SKORPION Sp.j. Barabasz & Krawiec - 2016-03-10 - W臋gierska G贸rka (艣l膮skie)
Bran偶a gastronomiczna.Przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - azjatyckiej wg oryginalnych przepis贸w, w艂a艣ciwy dob贸r przypraw i sk艂adnik贸w.Praca w godz. 10-16
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowanie potrawpolskich i ukrai艅skich. restauracji
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE ROBERT KOWAL - 2017-01-05 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Zgodnie z programem sta偶u.
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)