KUCHARZ Pabianice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz / nab贸r sta偶 do 30 r. 偶. PO WER
Data publikacji: 2016-05-19
Lokalizacja: Pabianice (艂贸dzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Pabianice, powiat: pabianicki, woj: 艂贸dzkieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz / nab贸r sta偶 do 30 r. 偶. PO WER
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Pabianice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂贸dzkie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pabianicki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 06.06.2016
Data zako艅czenia pracy: 05.12.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pabianicach
Adres pracodawcy:
Wary艅skiego 11, 95-200 Pabianice, powiat: pabianicki, woj: 艂贸dzkie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: s
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艂贸dzkie
Powiat pracodawcy: pabianicki
Gmina pracodawcy: Pabianice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pabianice
Ulica pracodawcy: Wary艅skiego
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pabianicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 19.05.2016
Data dodania oferty pracy: 16.05.2016
Oferta pracy wa偶na do: 15.06.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.05.2016
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Piekosz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanioe posi艂k贸w w barze
BAR SMAKOSZ S.C. Ilona Gawrych, Izabela Dyrla - 2018-01-31 - Nak艂o nad Noteci膮 (kujawsko-pomorskie)
praca w restauracji
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2017-01-16 - Bia艂ystok (podlaskie)
Sprz膮tanie, mycie okien, toalet, prace porz膮dkowe.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Praca w restauracji(Pracodawca zapenia dojazd do pracy)
HAZKON SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-06-20 - Zebrzydowice Dolne (艣l膮skie)
jw.
HR SYSTEMS Sp. z o.o. - 2017-08-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie da艅, dba艂o艣膰 o estetyk臋 potraw. Praca w Holelu Holiday Inn w 艁odzi.Wymagane wykszta艂cenie kierunkowe, min. 2 lata sta偶u pracy (hotele, restauracje)
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Przemy艣l (podkarpackie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W, DBANIE O CZYSTO艢膯 W KUCHNI, INNE CZYNNO艢CI ZWI膭ZANE Z PROWADZENIEM RESTAURACJI
MA艁GORZATA MILWICZ MILWICZ ARCHITEKCI - 2017-04-06 - Srebrna G贸ra (dolno艣l膮skie)
Uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w przygotowaniu w\g posi艂k贸w. Pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazynu w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮 i odpowiednie zabezpieczenie ich przed u偶yciem.Przestrzeganie w艂a艣ciwego podzia艂u pracy w kuchni i nadz贸r nad jej wykonaniem.Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach.Praca na czas okre艣lony : 01.08.2018r. do 31.08.2019r.Godzina zako艅czenia pracy: 15:00sala G
Przedszkole nr 47 " Le艣ny Ludek" - 2018-05-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
gotowanie potraw, sk艂adanie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 z karty menu
Grupa Gastronomia 艢l膮sk Mariusz Hetma艅czyk - 2016-10-27 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, planowanie menu i zakupie produkt贸w, wydawanie posi艂k贸w, zapewnienie czysto艣ci urz膮dze艅 i maszyn, wsp贸艂praca z klientami, dbanie o najwy偶sze standardy obs艂ugi
Royal Greenland Seafood Sp. z o.o. - 2016-09-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
gotowanie potraw (zupy, mi臋sa, sur贸wki)
"JULEX" Katarzyna Marzec - 2017-12-18 - 呕ory (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw oraz ich podawanie, obs艂uga sali sprzeda偶y, obs艂uga baru. Praca dwuzmianowa w godz. 9.00-22.00 od poniedzia艂ku do niedzieli w Szczyrku (grafik do ustalenia). Praca od 01.03.2016 r. Proponowane wynagrodzenie od 1850 z艂 brutto miesi臋cznie + premia.
"KOW-BOR" SP. Z O. O. - 2016-01-27 - Szczyrk (艣l膮skie)
wed艂ug regulaminu pracy
KARCZMA POLSKA S.C. JAROS艁AW BIA艁KOWSKI,EDWARD PAWE艁 GOLEMA,DARIUSZ GOLEMA - 2016-09-05 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Firma DRAGON Restauracja SUKIENNICE s.c. Lucyna Thuy Tran Dinh - 2016-09-22 - Chojnice (pomorskie)
-Znajomo艣膰 obowi膮zuj膮cych instrukcji i przepis贸w dotycz膮cych powierzonego odcinka,pracy oraz umiej臋tno艣膰 praktycznego ich stosowania,-Organizowanie pracy w spos贸b zapewniaj膮cy prawid艂owa i terminowa realizacj臋 zada艅,-Przestrzeganie przepis贸w w zakresie bhp i ppo偶 oraz sanitarnych okre艣lonych w stosowanych regulaminach i instrukcjach,-Przestrzeganie dyscypliny pracy,-zachowanie 艂adu, porz膮dku i czysto艣ci na stanowisku pracy,-Zabezpieczenie mienia przedsi臋biorstwa przed zniszczeniem i kradzie偶膮,-Dba艂o艣膰 o nale偶yty stan techniczny.zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, umiej臋tno艣ci: sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej wg. oryginalnych receptur; uprawnienia: ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych; do艣wiadczenie zawodowe 3 lata na w/w stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej wed艂ug oryginalnych receptur.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Lublin (lubelskie)
wynikaj膮cy ze stanowiska pracy
CHALKOS TOMASZ MAJEWSKI SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-03-15 - Lubiat贸w (lubuskie)
realizacja bie偶膮cych zada艅 w kuchni i przygotowanie planu pracy kuchni,tworzenie nowych potraw i sposobu ich prezentacji,kontrola i weryfikowanie wydawanych potraw,zapewnienie go艣ciom najwy偶szej jako艣ci us艂ug,utrzymanie czysto艣ci stanowiska pracy swojego oraz ca艂ego zespo艂u stanowisku pracy
MANUFAKTURA 69 S.C. Ma艂gorzata 呕贸艂towska,Wojciech 呕贸艂towski - 2017-02-17 - Dorotowo (warmi艅sko-mazurskie)
Rozwo偶enie pieczywaPraca na umowe zlecenie od godziny 4.00 rano do 09.00Praca od pon.-sob.,
"Spo艂em" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w Mielcu - 2017-05-05 - Mielec (podkarpackie)
-
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Rozogi (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie i realizacja potraw restauracyjnych i inne kulinarne dzia艂ania
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
Wykonywanie potraw w kuchni
LECH RESORT & SPA - 2017-03-09 - 艁eba (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w w restauracji
kontakt przez OHP - 2016-02-05 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Ko艅skie (艣wi臋tokrzyskie)
Zatrudni臋 kucharza/kuchark臋 do pracy w restauracji i przy przyj臋ciach bankietowych. Wymagana jest kreatywno艣膰 w tworzeniu nowych potraw i u偶ywaniu orientalnych przypraw oraz dobra znajomo艣膰 tradycyjnej kuchni polskiej.
Hotel*** Solar Palace SPA & Wellness Lila Najmo艂a - 2016-11-29 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
WYDAWANIE POSI艁K脫W I OBS艁UGA KASY FISKALNEJ
BAR "FRYKAS" S.C. CECYLIA NOWAK, STANIS艁AW NOWAK - 2017-01-05 - Rzesz贸w (podkarpackie)
W艂a艣ciwe znakowanie produktu, kontrola bie偶膮ca o ko艅cowa wytworzonego produktu, w艂a艣ciwe prowadzenie dokumentacji procesu, pomoc pracownikom produkcji
kontakt przez OHP - 2016-12-09 - Czelad藕 (艣l膮skie)