KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie dań, dbałość o estetykę potraw. Praca w Holelu Holiday Inn w Łodzi.Wymagane wykształcenie kierunkowe, min. 2 lata stażu pracy (hotele, restauracje)
Data publikacji: 2016-04-29
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielne przygotowywanie dań, dbałość o estetykę potraw. Praca w Holelu Holiday Inn w Łodzi.Wymagane wykształcenie kierunkowe, min. 2 lata stażu pracy (hotele, restauracje)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Doświadczenie zawodowe (wymagany staż - lata: 2)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane 2 lata stażu pracy na stanowisku, w holelach, restauracjach.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 29.04.2016
Data dodania oferty pracy: 29.04.2016
Oferta pracy ważna do: 28.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 29.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 29.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków w stołówce ośrodka
Ośrodek Rehabilitacji Dzieci i Młodzieży TRATWA - 2016-07-11 - Steklinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2016-06-14 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
1.Ryszard Balkowski - PPUT Balkar, 2.P.U.T BALTUR s.c. Bonderowicz Andrzej, Balkowski Ryszard - 2018-01-11 - Stary Gierałtów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw ukraińskich według przepisów domowych
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Kielce (świętokrzyskie)
wg zawodu
TOP-24H Skład Materiałów Budowlanych Karolina Dmowska - 2016-05-09 - Grębków (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
Praca na stnowisku kucharza - przygotowywanie mięsa.
PRODUKCJA, USŁUGI, HANDEL HURTOWY I DATALICZNY Jan Kuś - 2018-01-12 - Brzeziny (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla pacjentów. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 6.30-18.30 w Jaworzu.
BESKIDZKI ZESPÓŁ LECZNICZO-REHABILITACYJNY SZPITAL OPIEKI DŁUGOTERMINOWEJ W JAWORZU - 2017-09-26 - Jaworze (śląskie)
czynności wykonywane przez kucharza
GOSPODA U WROCHEMA KATARZYNA SMOLORZ - 2019-05-30 - Tarnowskie Góry (śląskie)
- przyrządzanie potraw w kuchni,- przygotowywanie sosów,- porcjowanie mięs,- utrzymanie czystości w kuchni,- wykonywanie innych czynności, które okażą się niezbędne do należytego wykonywania pracy.
ZDROJOWA HOTELS SP. Z O. O. - 2018-09-19 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami(żywienie zbiorowe)
Śląska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy - 2017-08-21 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Pizzeria VERONA sc Ireneusz Goleń Elżbieta Goleń - 2019-08-28 - Biłgoraj (lubelskie)
1) Zapoznanie z przepisami prawnymi stosowanymi przez komórkę organizacyjną. 2) Zapoznanie z zadaniami/zakresem działalności komórki organizacyjnej. 3) Obserwacja i pomoc w czynnościach należących do bieżących zadań komórki organizacyjnej. 4) Pomoc przy przygotowywaniu/opracowywaniu dokumentacji. 5) Obsługa komputera.
Urząd Morski w Szczecinie - 2017-07-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
ZGODNIE Z PROGRAMEM STAŻU
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Skierniewice (łódzkie)
Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Uniejów (łódzkie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, gotowanie potraw
KAROLINA MARUT FIRMA USŁUGOWO - HANDLOWA - 2019-03-22 - Czorsztyn (małopolskie)
ustalanie menu, zamawianie produktów, przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku 18 miesięcy- 3 lata (żłobek)
PRZEDSZKOLE MIEJSKIE NR 1 W ŁAŃCUCIE - 2016-10-17 - Łańcut (podkarpackie)
Sprządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Kolonia Poczesna (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Lubachowy (świętokrzyskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw gastronomicznych, domowa kuchnia polska, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, obróbka termiczna potraw, porcjowanie potraw, przygotowyanie potraw do ich wydania, przestrzeganie przepisów i zasad BHP,GHP,GMP, HACCP.
NSK ISKRA-ZAKŁAD USŁUG SOCJALNYCH SP.Z. O.O. - 2016-10-12 - Kielce (świętokrzyskie)
przyrządzanie, przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Żyrardów (mazowieckie)
przygotowywanie śniadań i zup 8-12
JAROSŁAW LIPIŃSKI CENTRUM POMOCY POTRZEBUJĄCYM - SCHRONISKO ARKA - 2018-08-31 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej i chińskiej zgodnie z procedurami obowiązującymi w tych kuchniach, wprowadzanie nowych potraw, opracowywanie kart menu.
SON PHAN VAN "ZŁOTY SMOK" - 2018-11-22 - Stargard (zachodniopomorskie)
Kierowanie zespołem 3 osób, gotowanie obiadów dla uczniów i pracowników, wydawanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni
Zespół Szkół nr 2 w Pruszczu Gdańskim - 2017-09-22 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Praca w kuchni wykonywanie surowek, fast-foodów. Rozwożenie cateringu.
Iwona Palińska - Gastronomia - 2017-04-28 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Kucharz - pomoc kuchenna
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW - 2019-09-18 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
segregowanie dokumentów pod względem ich rodzaju, sprawdzanie dokumentów pod względem formalno - rachunkowym, rozliczanie delegacji, księgowanie wyciągów bankowych, sporządzanie dokumentów kadrowo - płacowych, wprowadzanie do systemu finansowo - księgowego zadekretowanych dokumentów, sporządzanie dokumentów do ZUS i US, obsługa programów księgowych i programu Płatnik, sprawdzanie zapisów kont rozrachunkowych oraz uzgadnianie sald z dostawcami i odbiorcami.
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przestrzeganie przepisów HACCP, obróbka produktów, przygotowywanie posiłków oraz ich wydawanie
13 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2019-04-09 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Barszczewo (podlaskie)