KUCHARZ Sucha Beskidzka oferta pracy "SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz - pomoc kuchenna
Data publikacji: 2019-09-18
Lokalizacja: Sucha Beskidzka (małopolskie)
Pracodawca: "SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 1, 34-200 Sucha Beskidzka, powiat: suski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz - pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sucha Beskidzka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: suski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sucha Beskidzka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: "SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Suchej Beskidzkiej
Adres pracodawcy:
Rynek 1, 34-200 Sucha Beskidzka, powiat: suski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: suski
Gmina pracodawcy: Sucha Beskidzka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sucha Beskidzka
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: sklepy spożywcze, karczma
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Suchej Beskidzkiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.09.2019
Data dodania oferty pracy: 18.09.2019
Oferta pracy ważna do: 31.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 18.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1f51ac2fd7b2701d6d1d142dd3e8a040
Podobne oferty pracy
MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: POLSKA I UE.
Anna Sidor Firma Handlowo-Usługowa SIDOR - 2019-07-30 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, realizacja zamówień.
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Łódź (łódzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, mycie naczyń i sprzętu kuchennego, porcjowanie posiłków wedug jadłospisu, wydawanie posiłków mieszkańcom DPS
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ JORDANOWO - 2019-08-16 - Jordanowo (lubuskie)
- smażenie ryb w piecach konwekcyjnych- gotowanie zup rybnych
OKRĘG MAZOWIECKI POLSKIEGO ZWIĄZKU WĘDKARSKIEGO W WARSZAWIE - 2018-04-26 - Janowo (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie oraz wydawanie potraw dla różnych grup wiekowych- przygotowywanie dań na cateringi
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Ruda Śląska (śląskie)
Prace związane z niwelacją terenu, wykonywanie nawierzchni z kostki, ustawianie obrzeży, krawężników, prace związane z zagospodarowaniem terenu. Praca od godz. 7 do 15.
Centum 2009 Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-06-22 - Natalin (mazowieckie)
przygotowywanie dan kuchni azjatyckiej, dbanie o porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Piaseczno (mazowieckie)
- gotowanie dań m.in.kuchni wschodniej BLINY,PIEROGI,KABACZKI,PIELMIENI- przygotowywanie produkcji według orginalnych przepisów- godziny pracy 11-17;17-23
kontakt przez PUP - 2019-05-16 - Łódź (łódzkie)
Tynkowanie
Zaklad Murarski - Tomaszczak Paweł - 2016-08-29 - Roszkówko (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków według menu restauracji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2016-08-08 - Żary (lubuskie)
Kuchnia turecka
Magdalena Ozalp ROŻAT - 2016-06-02 - Leżajsk (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków w Szpitalu Dziecięcym.
UNIWERSYTECKI SZPITAL DZIECIĘCY W KRAKOWIE - 2019-03-06 - Kraków (małopolskie)
Doręczanie i odbieranie przesyłek kurierskich, wypisywanie dokumentacji kurierskiej, faktur, obsługa urządzenia MSK, rozliczanie pobrań i nadań. umowa o pracę na czas określony 3 m-ce.
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Piła (wielkopolskie)
obsługa maszyn, konserwacja, utrzymanie ciągłości produkcji, dbałość o stanowisko pracy, temp. na hali do 8 st. C
BONA-AGRA SP. Z O.O. - 2018-02-09 - Nadma (mazowieckie)
-
ZAKŁADY USŁUGOWE POŁUDNIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-19 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
jw.
Zespół Szkół Samochodowych i Licealnych nr 3 imienia Paderewskiego - 2016-12-09 - Warszawa (mazowieckie)
Stanowisko Specjalista usytuowane jest w Sekcji Nadzoru Inwestorskiego Wydziału Budownictwa. Specjalista podlega bezpośrednio Kierownikowi Sekcji (NIS OW001000800010).Specjalista odpowiada za:1) realizację powierzonych zadań zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa;2) przyjmowanie dokumentacji od jednostek projektowych, sprawdzanie jej pod względem zgodności z zamówieniem oraz formy projektu dokumentacji odpowiednio do właściwych przepisów;3) przekazywanie dokumentacji do ODBW, celem zaewidencjonowania;4) prowadzenie ewidencji uzgadnianej dokumentacji projektowej;5) realizację zatwierdzonych przez Szefa RZI wniosków zgłaszanych przez inspektorów nadzoru na protokołach konieczności, o uzupełnienie dokumentacji projektowej;6) opracowywanie opinii fachowych do spraw arbitrażowych bądź wynikłych z kontroli różnych organów;7) przestrzeganie zasad ochrony informacji niejawnych, ochrony danych osobowych, przepisów BHP i służby, przepisów bezpieczeństwa pożarowego oraz ochrony środowiska w zakresie pełnionych zadań i obowiązków;8) utrzymanie we właściwym stanie powierzonego mienia.Do obowiązków specjalisty należy:1) znajomość i przestrzeganie przepisów prawa związanych z realizowanym zakresem czynności;2) zapoznanie się z dokumentacją projektową oraz systematyczne i bezzwłoczne wnoszenie ewentualnych uwag do koordynatora;3) udział w posiedzeniach KOPI i egzekwowanie od projektantów ewentualnych zamian i poprawek w projektach, kosztorysach inwestorskich i przedmiarach;4) przygotowanie materiałów formalno - prawnych, celem uzyskaniu decyzji o lokalizacji inwestycji celu publicznego i warunków zabudowy;5) przygotowywanie materiałów formalno - prawnych dla Projektanta, celem uzyskania pozwolenia na budowę;6) zdawanie do ODBW, po zakończeniu zadań remontowych lub inwestycyjnych, teczek z dokumentami zadania;7) udział w naradach technicznych, naradach i konferencjach organizowanych przez biura projektowe oraz organizowanych przez kompetentne instytucje wojskowe;8) wykonanie analizy niewykorzystanej dokumentacji projektowej i dalsze postępowanie zależne od przydatności opracowań;9) sprawdzania na bieżąco ewidencji rozliczeniowej zadań projektowych;10) wysyłania interwencji do wykonawców dokumentacji projektowej i ich organów założycielskich w przypadku opóźnień w realizacji, złej jakości prac projektowych;11) uczestniczenie w naradach i szkoleniach organizowanych przez RZI i przełożonych wyższego szczebla;12) Bieżąca aktualizacja ZKZ wg następujących etapów realizacji procesu inwestycyjnego:a) po opracowaniu dokumentacji projektowo-kosztorysowej;b) po przetargu;c) po wystąpieniu robót dodatkowych;d) po zakończeniu i rozliczeniu zadania;13) właściwe postępowanie z dokumentacją stanowiącą materiałyarchiwalne i dokumentacją niearchiwalną zgodnie ustawą z dnia14 lipca 1983 r. o narodowym zasobie archiwalnym i archiwach.Specjalista jest uprawniony do:1) występowania o udostępnienie przez właściwe komórki wewnętrzne informacji niezbędnych dla terminowej realizacji przydzielonych zadań;2) kontaktowania się z użytkownikami oraz właściwymi wojskowymi i cywilnymi instytucjami, w celu uzyskania niezbędnych uzgodnień, opinii, decyzji, akceptacji i zatwierdzeń związanymi z zadaniami realizowanymi przez sekcję.Specjalista współuczestniczy w:1) rozpatrywaniu opracowań projektowych w oparciu o Regulamin ZUD RZI;2) przygotowywaniu materiałów wyjściowych i propozycji doplanowania budżetu na rok następny w zakresie zadańinwestycyjnych i remontowych;3) tworzeniu propozycji planu na rok następny przy współpracyz użytkownikami;4) zlecaniu nadzorów autorskich i zawieranych umów na robotybudowlane;5) zlecaniu i uzyskiwaniu pomiarów geodezyjnych lub wtórników planów sytuacyjno-wysokościowych do celów projektowych;6) uzyskiwaniu decyzji środowiskowych i o lokalizacji inwestycji celu publicznego;7) uzyskiwaniu warunków technicznych dostawy wody, ciepła, gazu, energii elektrycznej oraz odprowadzenia ścieków od dostawców dla realizowanych inwestycji i remontów,8) zlecaniu do biur projektów lub innych wyspecjalizowanych firm badań geologicznych, inwentaryzacji, opinii technicznych, raportów oddziaływania na środowisko itp.;9) zlecaniu opinii i ekspertyz technicznych.
REJONOWY ZARZĄD INFRASTRUKTURY - 2019-03-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Oferta dla osób zarejestrowanych w tut. Urzędzie Pracy
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Krapkowice (opolskie)
-utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych-przygotowywanie posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni-dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków-porcjowanie i wydawanie posiłków-przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy-wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez menadżera-przestrzeganie obowiązującego regulaminu pracy i innych zarządzeń wewnętrznych
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z kartą menu.
Gospoda pod Niebem Katarzyna Błasiak - 2016-09-06 - Zakopane (małopolskie)
Kucharz małej gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Skarbimierz (opolskie)
w/g stanowiska
FUNDACJA WIĘŹ POKOLEŃ - 2019-06-04 - Kielce (świętokrzyskie)
-wydawanie towaru dla klienta-rozwożenie towaru do klienta
SALON ŁAZIENEK PERFECTO W.L. STAWICKI, L.W. STAWICKI S.C. - 2016-04-21 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Praca w kuchni przy przyrządzaniu dań obiadowych, utrzymywanie porządku na kuchni.
RESET ALKOHOLE BOGUSŁAW NAPORA - 2016-06-20 - Wrocław (dolnośląskie)
ochrona obiektów na terenie Lubina
PIAST BUSINESS SERVICE SP. Z O.O. - 2019-10-11 - Lubin (dolnośląskie)
Gotowanie, mielenie, klejenie, pakowanie, sortowanie. Praca w godz. 7-15
kontakt przez PUP - 2019-10-02 - Nowa Wieś (małopolskie)
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mięso. Planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), możliowść dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 606 206 707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2016-07-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków od produktu do gotowej potrawy.
PRO-MOT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-05-09 - Sopot (pomorskie)
Przygotowanie potraw tradycyjnych kuchni tureckiej.
KING FOOD Sp. z o.o. - 2017-03-09 - Gdynia (pomorskie)