KUCHARZ Wrocław oferta pracy "SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mięso. Planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), możliowść dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 606 206 707.
Data publikacji: 2016-07-08
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: "SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek, 50-001 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mięso. Planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), możliowść dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 606 206 707.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.07.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, staż pracy: 2 lata doświadczenia na ww. stanowisku, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: "SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Zielona 5, 55-114 Kryniczno, powiat: trzebnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: trzebnicki
Gmina pracodawcy: Wisznia Mała
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kryniczno
Ulica pracodawcy: Zielona
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil działalności pracodawcy: RP II 411-167/06
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.07.2016
Oferta pracy ważna do: 11.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 11.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 08.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych,-Kontakt telefoniczny lub osobisty,-Wynagrodzenie od 2.000,00 zł netto - 2.500,00
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-06-13 - Pszczółki (pomorskie)
• Przygotowywanie potraw i dań z przyjętymi standardami. • Zapewnienie wysokiej jakość usług • Właściwe i optymalnegospodarowanie towarami i innymi materiałami wykorzystywanym w Restauracji • Zachowanie standardów w zakresiewymagań sanitarno-epidemiologicznych oraz w zakresie HACCP. • Organizowanie pracy i nadzór nad zespołem • Dbałośćo czystość i higienę pracy/512001Umowa zlecenie 140h w m-cu, praca wg grafiku w godz. 12:00-00:00
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzy
PW OAZA SIELUK PRZEMYSŁAW - 2018-03-19 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie potraw, obsługa kelnerska
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w, praca w godz. 8-14
Przedszkole Publiczne nr 56 "Piastuś" - 2016-06-13 - Opole (opolskie)
fryzjer
Klinika Zdrowych Włosów TRICHO-FRYZ Ewa Szafrańska-Kasperec - 2017-11-27 - Gryfice (zachodniopomorskie)
kasjer
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiejzgodnie z recepturą, praca przy piecu tandur, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-12 - Rzeszów (podkarpackie)
produkcja od surowca wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Kielce (świętokrzyskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Nowa Wieś (mazowieckie)
Obróbka produktów spożywczych, produkcja, umiejętności do robienia sushi, wyrobów cukierniczych.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Legnica (dolnośląskie)
czyszczenie ryb, układanie, ważenie, etykietowanie
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Kurów (lubelskie)
sporządzanie posiłków, zabezpieczanie surowców i półproduktów przed zepsuciem; dbanie o czystość w miejscu pracy; praca w godz. 13.00-22.00 zgodnie z grafikiem, także w weekendy; I umowa na okres próbny, następnie na czas nieokreślony
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw
ARTUR OLSZEWSKI BAR "APETITA" - 2017-02-24 - Łuków (lubelskie)
pozyskiwanie klientów
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Sława Wielkopolska (wielkopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Dzierzgoń (pomorskie)
przygotowywanie dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Chorzów (śląskie)
organizacja wlasnej pracy, przyjmowanie zamówień, przygotowanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu rzcy, reaslizowanie sprzedaży
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie potraw, obsługa kasy fiskalnejDwie zmiany 07:00-15:0011:00-19:00
Smaki Ponidzia Sp. z o.o. Łagiewniki - 2018-04-30 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków według karty menu
AUTO PIKUL Mariola Pikul - 2016-08-05 - Puławy (lubelskie)
Przygotowanie dań wietnamskich i chińskich;Praca w godzinach 10:00-18:00;sala G
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań i przekąsek kuchni ukraińskiej, obróbka wstępna, smażenie, przyjmowanie towaru, rozkładanie produktów w magazynach lub chłodniach, przestrzeganie zasad bezpieczeństwa oraz HCCP przy produkcji.
Kompleks Rekreacyjno-Hotelowo-Wypoczynkowy "Firlejowe Sioło" - 2018-03-06 - Wólka Rozwadowska (lubelskie)
Kucharzoferta pracy dla osób do 30 roku życiaprzygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Jarosław (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem, praca w systemie zmianowym (zmiany do uzgodnienia z pracodawcą)
Agencja Handlowa VABANK Spółka Jawna - 2016-10-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
NAUKA PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW I NAPOJÓW.
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Konin (wielkopolskie)
zgodny ze stanowiskiem
AKADEMIA MARYNARKI WOJENNEJ IM.BOHATERÓW WESTERPLATTE - 2018-02-16 - Brusy (pomorskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-05-02 - Tuszyn (łódzkie)
Przygotowywanie potraw i napojów zgodnie z recepturami.
Przedsiębiorstwo MORZE - 2017-05-09 - Ustka (pomorskie)