KUCHARZ- INTENDENT Łańcut oferta pracy PRZEDSZKOLE MIEJSKIE NR 1 W ŁAŃCUCIE
Stanowisko: KUCHARZ- INTENDENT
Wynagrodzenie: do 1 850 PLN
Zakres obowiązków: ustalanie menu, zamawianie produktów, przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku 18 miesięcy- 3 lata (żłobek)
Data publikacji: 2016-10-17
Lokalizacja: Łańcut (podkarpackie)
Pracodawca: PRZEDSZKOLE MIEJSKIE NR 1 W ŁAŃCUCIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Henryka Sienkiewicza 5/B, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
ustalanie menu, zamawianie produktów, przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku 18 miesięcy- 3 lata (żłobek)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ- INTENDENT
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łańcut
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łańcucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łańcut
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagany staż pracy, umiejętność gotowania, wiedza z zakresu dietetyki
Nazwa pracodawcy: PRZEDSZKOLE MIEJSKIE NR 1 W ŁAŃCUCIE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Adres pracodawcy:
Henryka Sienkiewicza 5/B, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: łańcucki
Gmina pracodawcy: Łańcut
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łańcut
Ulica pracodawcy: Henryka Sienkiewicza
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.10.2016
Oferta pracy ważna do: 17.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 17.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie potraw kuchni orientalnej - wietnamskiej z oryginalnych przepisów i produktów charakterystycznych dla kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw, ustawianie karty dań,wybór naczyn do podawania dań,wybór sprzętu do przygotowywania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywnosci, dopilnowanie racjonalnego zarzadzanie składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracujacym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Górowo Iławeckie (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków, wydawanie, organizacja pracy na kuchni, przygotowanie cateringów i imprez okolicznościowych
Bar LIPOWIEC Ewelina Kopiejka - 2016-01-18 - Wygiełzów (małopolskie)
Sporządzanie potraw kuchni tajskiej, opracowywanie menu kuchni tajskiej, przepisów, proporcji tajskiej.Opracowywanie nowości kulinarnych wg.tajskich tradcycji kulinarnych.
SHOKO GRANOWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2017-02-27 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Więcbork (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Karczma Łabędź Wojenkowski Łukasz - 2016-05-10 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw ala karte
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Gietrzwałd (warmińsko-mazurskie)
Obsługa klienta na dziale,możliwość zatrudnienia na 3/4 etatu - wynagrodzenia od 1 500 zł/brutto
RELLA INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-14 - Czeladź (śląskie)
sprzedaż
Tomasz Winiarczyk - 2016-10-13 - Ruda Śląska (śląskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stazu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- prace przy przygotowaniu posiłków dla dzieci 3-6 letnich,- stosowanie w pracy przepisów wynikających z HACCP i Dobrej Praktyki Produkcyjnej,- wykonywanie innych poleceń dyrektora w ramach stanowiska,- współdziałanie z personelem administracyjno-biurowym,- dbanie o mienie przedszkola.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie kebabów
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Hrubieszów (lubelskie)
kreowanie menu oraz wszelkich ofert promocyjnych, utrzymanie wysokich standardów potraw, optymalizacja kosztów, tworzenie receptur, nadzór i kontrola nad przygotowaniem imprez okolicznościowych i firmowych
Zajazd Jurajski spółka jawna; Brewka Marcin, Brewka Barbara - 2015-11-23 - Podlesice (śląskie)
wydawanie sniadań i obiadów,gotowanie
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Sosnowiec (śląskie)
Zgodne ze stanowiskiem; wysokość wynagrodzenia brutto: 1850 zł
Fundacja Kaszubskie Słoneczniki - 2016-09-16 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY RESTAURACJA PERŁA Myślicka Beata - 2018-01-11 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, obsługa imprez okolicznościowych, wesel
PAŁACYK ŁĄKOMIN Krzysztof Śmiglak - 2016-01-18 - Łąkomin (lubuskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelu z menu i na zamówienia indywidualne.
HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2016-10-24 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z przyjętymi normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw kuchni włoskiej, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Częstochowa (śląskie)
prace budowlane na terenie woj. lubelskiego.
Ryszard Gałan Budownictwo Ogólne - 2017-05-29 - Rejowiec Fabryczny (lubelskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Białystok (podlaskie)
- przygotowywanie posiłków- obsługa klienta- prace porządkowe
ZUT-H "EKO-BUD" inż. Eugeniusz Pogorzelski - 2017-12-20 - Wyszków (mazowieckie)
-
ZEG Zakład Elektryczny Sp. z o. o. - 2018-04-09 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Za pomocą kamer monitoringu wizyjnego prowadzenie obserwacji i rejestrowanie zaistniałych zdarzeń w miejscach publicznych w przypadku gdy czynności te są niezbędne do wykonywania zadań Straży Miejskiej w celu:a) utrwalenia dowodów popełnia przestępstwa lub wykroczenia,b) przeciwdziałaniu przypadkom naruszenia spokoju i porządku w miejscach publicznych,c)ochronny obiektów komunalnych i urządzeń użyteczności publicznej. więcej na stronie http://bip.strazmiejska.bielsko.pl/nabor-22016 Praca od pn do pt.
STRAŻ MIEJSKA - 2016-10-12 - Bielsko-Biała (śląskie)
pomoc doradcy, zapoznanie się z pracą w banku, obsługa klienta
BANK OCHRONY ŚRODOWISKA SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-07-16 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej, pakistańskiej i chińskiej, potraw typu kebab, zgłaszanie zapotrzebowania na produkty spożywcze, dbanie o czystość i higienę miejsca pracy. Pracodawca wymaga 3 lata doświadczenia na takim samym lub podobnym stanowisku.
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Tuszyn (łódzkie)
Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.Sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.Planowanie posiłków i układanie menu.Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Kucharz
Przedsiębiorstwo Uzdrowisko Ciechocinek SA - 2017-03-28 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie posiłków dla dzieci przedszkolnych i młodzieży w placówce oświatowej. Praca jednozmianowa w godz. 6.00-14.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
BIELSKIE CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO I PRAKTYCZNEGO - 2017-09-11 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę w zastępstwie w godz. 6-14, 14-23 w Kołobrzegu.
Uzdrowisko Kołobrzeg S.A. - 2016-01-08 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)