KUCHARZ Lądek-Zdrój oferta pracy HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla gości hotelu z menu i na zamówienia indywidualne.
Data publikacji: 2016-10-24
Lokalizacja: Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kościuszki 78, 57-540 Lądek-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków dla gości hotelu z menu i na zamówienia indywidualne.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lądek-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lądek-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Praktyka zawodowa w zakresie : kelner, kucharz oraz pokojowy
Nazwa pracodawcy:
HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Wyspiańskiego 2J, 57-300 Kłodzko, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Kłodzko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kłodzko
Ulica pracodawcy: Wyspiańskiego
Numer budynku pracodawcy: 2J
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Nazwisko osoby zgłaszającej: Paweł Zielonka
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.10.2016
Oferta pracy ważna do: 30.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie miejsca pracy w kuchni, obieranie ,krojenie, warzyw, owoców,.Utrzymywanie czystości w kuchni i na zapleczu, czyszczenie sprzętu kuchennego, pomoc szefowi kuchni, kuchnia ukraińska. Obsługa pieca konwekcyjnego.
MOROZ, ARTUR MOROZ - 2017-01-17 - Sopot (pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa klienta, wykonywanie potraw i dań, wydawanie gotowych dań kelnerom, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Piekarnia Śmietana Sp. J. - 2015-12-03 - Radlin (śląskie)
Przygotowywanie oraz sporządzanie potraw z różnego rodzaju surowców spożywczych, nauka doboru oraz fachowej obsługi sprzętu kuchennego, dekoracja oraz porcjowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
Restauracja PIZZERIA HIT - 2018-03-29 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Poszukiwani są kucharz na stanowiska od commis do chef de partie.
Alte Oper Frankfurt Restauration Gerd Käfer und Roland Kuffler GmbH & Co. - 2015-08-18 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków
Wojewódzki Szpital Neuropsychiatryczny im Oskara Bielawskiego w Kościanie - 2017-11-27 - Kościan (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
Pakowanie, składanie odzieży, kompletowanie zamówień, czytanie kodów numerycznych
WORK SERVICE SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-06-14 - Gądki (wielkopolskie)
praca na linii produkcyjnej
NESTLE POLSKA S.A. ODDZIAŁ W KARGOWEJ - 2016-05-19 - Kargowa (lubuskie)
wykonywanie potraw dla klientów obiektu Kormoran: bufety szwedzkie oraz a'la carte, praca w godz. 6-10, 16-20; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 9-15
Turystyka i Wypoczynek Beata Ćwigoń - Kormoran Wellness Medical Spa - 2016-06-07 - Rowy (pomorskie)
Przygotowywanie dań i przekąsek na imprezy okolicznościowe, produkcjia i obróbka mięs, przygotowanie potraw a la cart.
NA BULWARACH Maria Komisarczyk - 2018-08-30 - Mielec (podkarpackie)
Wykonywanie obróbki surowców, tworzenie receptur gastronomicznych, przygotowywanie potraw, ciast i napojów bezalkoholowych, obsługa sptrzętu w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Płock (mazowieckie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, gotowanie
PPHU Anna Wojas Kopecka - 2017-11-09 - Większyce (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
34 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Rzeszowie - 2016-05-12 - Rzeszów (podkarpackie)
Spawanie kontrukcji stalowych
"AGRO-MONTAŻ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-13 - Pionki (mazowieckie)
W ZAWODZIE
Firma Handlowo - Gastronomiczno - Hotelarska Elżbieta Derkacz - 2016-11-14 - Ziębice (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań, serwowanie, pieczenie ciast, wykonywanie posiłków zimnych
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
wykształcenie min. średnie, wymagane 4 letni staż pracy
Usługi Rekreacyjno - Sportowe Hubert Mikołajczyk - 2017-02-01 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej (catering)
Firma Cateringowa "a'propos" Zdzisław Godek - 2016-03-21 - Mielec (podkarpackie)
-
"HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna - 2018-04-27 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosownaych w kuchni azjatyckiej. Dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Łódź (łódzkie)
SPORZADZANIE POTRAW ORIENTALNYCH (Z WYŁACZENIEM CIAST,DESERÓW) RODEM Z JEMENU Z WYKORZYSTANIEM PRZYPRAW ARABSKICH.
HAYATI GROUP SP. Z O .O - 2018-05-07 - Radomsko (łódzkie)
przygotowanie potraw kuchni regionalnej oraz śródziemnomorskiej
SOPREST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-22 - Sopot (pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
praca wg. stanowiska w hotelu
EMIK Emilian Kaczmarek - 2018-01-05 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
gotowanie: Kuchnia Polska, Śląska, dbanie o czystość
PUH "MAJA" PATRYCJA ŚLUSAREK - 2018-02-27 - Chorzów (śląskie)
POMOCNIK PIEKARZA
PIEKARNIA KUBIK Paulina KUBIK - 2016-04-07 - Pilzno (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Witaszyce (wielkopolskie)