KUCHARZ/M艁ODSZY KUCHARZ Ustka oferta pracy Fundacja Kaszubskie S艂oneczniki
![Najwi臋kszy wyb贸r odzie偶y](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ/M艁ODSZY KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Zgodne ze stanowiskiem; wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1850 z艂
Data publikacji: 2016-09-16
Lokalizacja: Ustka (pomorskie)
Pracodawca: Fundacja Kaszubskie S艂oneczniki
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Dar艂owska 3B, 76-270 Ustka, powiat: s艂upski, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Zgodne ze stanowiskiem; wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1850 z艂
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/M艁ODSZY KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ustka
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: s艂upski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Ustka
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.10.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kucharz ma艂ej gastronomii
Nazwa pracodawcy: Fundacja Kaszubskie S艂oneczniki
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Adres pracodawcy:
76-248 Gogolewko 20, powiat: s艂upski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Godziny : wst臋pnie tel.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: s艂upski
Gmina pracodawcy: D臋bnica Kaszubska
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gogolewko
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.09.2016
Oferta pracy wa偶na do: 16.10.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 16.09.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i wydawanie da艅 zgodnie z recepturami, czas i jako
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Pra偶mowo (warmi艅sko-mazurskie)
Katering, przygotowywanie da艅 kuchni ciep艂ej i zimnej (艣niadania i obiady).
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej, przygotowywanie surowc贸w do dalszej obr贸bki.
"DK-INWEST" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-04-29 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci na kuchni , dbanie o czysto艣膰 na kuchni, przestrzeganie zasad zak艂adu pracy, zamawianie towaru,
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Wycinanie okre艣lonych form z mat z tworzyw sztucznych.
kontakt przez OHP - 2016-08-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posilk贸w, dbanie o smak i jako艣c potraw, utrzymywanie czystosci sprzetu i pomieszczen kuchennych
Karczma Mazurska Stefan Chmielewski Ostr贸da - 2017-07-18 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w, obs艂uga cateringu, sporz膮dzanie potraw kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Koszalin (zachodniopomorskie)
krojenie sk艂adnik贸w do pizzy, sprzeda偶 pizzy i innych da艅 dost臋pnych w ofercie, pieczenie pizzy, obs艂uga kasy fiskalnej,dbanie o stanowisko pracy, utrzymywanie porz膮dku w lokalu
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Dywity (warmi艅sko-mazurskie)
kucharz
NATURA TOUR Sp. z o.o. - 2017-05-10 - Jastarnia (pomorskie)
gotowanie posilk贸w; okres pr贸bny na 5 miesi臋cy; praca w godz.6.00-18.00
Politechnika Wroclawska - 2018-04-18 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug receptur, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
Mr Hamburger Sp贸艂ka Akcyjna - 2017-02-16 - Mszana (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw i deser贸w, obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczcyh, zabezpieczanie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem.
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Szczechy Wielkie (warmi艅sko-mazurskie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w
PIEKARSKI Piekarski Karol - 2016-05-18 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
WG. PROGRAMU
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Golub-Dobrzy艅 (kujawsko-pomorskie)
wg zakresu
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Warszawa (mazowieckie)
kuchnia polska
P.W."JARD" Jaros艂aw Dziemian - 2016-07-15 - Bia艂ystok (podlaskie)
Kucharz kuchni ukrai艅skiej. Przygotowywanie da艅 wg tradycyjnej receptury kuchni ukrai艅skiej. Wymagane wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe, znajomo艣膰 j臋zyka ukrai艅skiego i polskiego w stopniu bardzo dobrym oraz min. 4 letnie do艣wiadczenie zawodowe. O艢RODEK WYPOCZYNKOWY ZIELONY CYPEL ul. Le艣na 1. 69-210 Lubniewice. Tel. 71 399 50 00 Arkadiusz Kucharski lub e-mail: aliff (at) aliff.pl
GREEN CAPE Sp贸艂ka z o. o. - 2016-11-23 - Lubniewice (lubuskie)
Gotowanie da艅 orientalnych. Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca jednozmianowa. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi:obr贸bka wstepna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, zam贸wienia, wycena posi艂k贸w itp.
MARCIN SALAMON RESTAURACJA S膭DECKA - 2017-09-20 - 艁ososina Dolna (ma艂opolskie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
"PALMAR" SP脫艁KA JAWNA MIROS艁AWA SOBCZAK I DARIUSZ SOBCZAK - 2017-06-13 - Pleszew (wielkopolskie)
obr贸bka miesa,warzyw , przyjmowanie towaru,zmywanie naczy艅,uk艂adanie jadlospisu, przygotowywanie i gotowanie potraw,prowadzenie
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Ostr贸w Lubelski (lubelskie)
Wymagany tytu艂 zawodowy kucharza, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania posi艂k贸w, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, do艣wiadczenie w pracy w gastronomii. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortyment贸w diet, rozdzia艂 偶ywno艣ci na oddzia艂y szpitalne, porcjowanie zywno艣ci, dbanie o porz膮dek i 艂ad w miejscu pracy, prowadzenie rejestr贸w do procedur systemu HACCP, wsp贸艂dzia艂anie w sprawowaniu nadzoru nad prac膮 personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale 偶ywienia, przestrzeganie prawid艂owej eksploatacji maszyn i urz膮dze艅, dbanie o nale偶yty stan maszyn, narz臋dzi i sprz臋tu. Aplikacje zawieraj膮ce CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzaj膮ce kwalifikacje zawodowe oraz zgod臋 na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezb臋dnych do procesu rekrutacji mo偶na kierowa膰 poczt膮 elektorniczn膮 na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poni偶szej klauzuli: "Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Pa艅stwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzib膮 w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezb臋dnych do procesu obecnej i przysz艂ych rekrutacji zgodnie z ustaw膮 z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ PA艃STWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2018-04-04 - Rybnik (艣l膮skie)
pomoc przy przygotowaniu wyrob贸w garma偶eryjnych, dbanie o czysto艣膰 kuchni, pomoc przy pakowaniu wyrob贸w garma偶eryjnych
F.H.U. Piotr Kasperkiewicz - 2016-04-28 - Brod艂a (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw z karty da艅.
呕ar-Med Sp. z o.o. - 2018-05-17 - 呕ar贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Ja艂ow臋sy (艣wi臋tokrzyskie)
Czynno艣ci wst臋pne przed procesem mycia (selekcja, uk艂adanie w pojemnikach), mycie opakowa艅 bezpo艣rednich przy pomocy urz膮dze艅 lub r臋cznie, mycie kaset, pude艂ek oraz opakowa艅 transportowych, przygotowanie do procesu sterylizacji (suszenie, oznakowanie, pakowanie), przeprowadzenie testu szczelno艣ci po procesie nape艂niania ampu艂ek lub fiolek, przygotowanie szk艂a do cel贸w laboratoryjnych i kontrolnych, czynno艣ci wst臋pne przed procesem mycia (oczyszczanie wst臋pne szk艂a b臋d膮cego w u偶yciu),mycie r臋czne b膮d藕 w automacie Mielabor, mycie pojemnik贸w produkcyjnych (beczek), przygotowanie do procesu sterylizacji (suszenie, oznakowanie, pakowanie).
INSTYTUT BIOTECHNOLOGII SUROWIC I SZCZEPIONEK BIOMED SP脫艁KA AKCYJNA - SKR脫T FIRMY IBSS BIOMED S.A. - 2018-07-13 - Krak贸w (ma艂opolskie)
1. Nauka przepis贸w BHP.2. Przygotowywanie sa艂atek, sur贸wek.3. Pieczenie mi臋sa.4. Sporz膮dzanie ciasta do pizzy.5. Pieczenie frytek, cz膮stek ziemniaczanych.6. Rozk艂adanie sk艂adnik贸w na pizzy.7. Polewanie sos贸w, nape艂nianie sos贸w.8. Sporz膮dzanie kebab贸w, hamburger贸w.9. Sprz膮tanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Miechucino (pomorskie)
wg stanowiska
FOOD HUB SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-01-09 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie tradycyjnych i regionalnych da艅 kuchni chi艅skiej na patelniach typu WOK.
Katarzyna 艢wist-Wang Chun Xiang - 2018-01-30 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w wieku przedszkolnym (艣niadanie, obiad, podwieczorek)
Firma Handlowo-Us艂ugowa "MIXLINE" Maciej 艢wistek - 2018-02-13 - Sosnowiec (艣l膮skie)