KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 800 PLN
Zakres obowiązków: Branża gastronomiczna.Przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - azjatyckiej wg oryginalnych przepisów, właściwy dobór przypraw i składników.Praca w godz. 10-16
Data publikacji: 2018-11-14
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Branża gastronomiczna.Przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - azjatyckiej wg oryginalnych przepisów, właściwy dobór przypraw i składników.Praca w godz. 10-16
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej, znajomość oryginalnych przepisów kuchni azjatyckiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.11.2018
Oferta pracy ważna do: 28.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 14.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 14.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków i napojów zgodnie z tradycjami i recepturami ukraińskimi i gruzińskimi
PAŁAC WOJANÓW SP. Z O.O. - 2016-02-25 - Wojanów (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków, potraw, zamawianie półproduktów u dostawców
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Złotoryja (dolnośląskie)
Regeneracja rozruszników, alternatorów samochodowych
Altercar Tomasz Nawrot - 2018-08-21 - Ryjewo (pomorskie)
Sporządzanie dań dla gości hotelowych.
Sadowa spółka z o.o. - 2018-05-10 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań m.in. przystawek, dań głównych oraz deserów. Organizacja procesów pracy kuchni. Dbałość o odpowiednie magazynowanie produktów oraz ich zamawianie. Przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-19 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw.
USŁUGI GASTRONOMICZNE Paweł Bieniek - 2018-03-27 - Konstantynów Łódzki (łódzkie)
Odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni. Składanie zamówień na materiały u wietnamskich dostawców. Samodzielne przygotowywanie niektórych potraw kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Legionowo (mazowieckie)
Noszenie mebli, paczek.
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W RZESZOWIE - 2017-01-17 - Trzcianiec (podkarpackie)
Wykształcenie zawodowe w kierunku kucharz, osoba z doświadczeniem, książeczka sanepidowska, praca 4dni w tyg. w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw,kuchni włoskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-01 - Rzeszów (podkarpackie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie całej Polski w różnych punktach gastronomicznych według potrzeb: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec, Kraków, Poznań, Częstochowa, Gdańsk, Wrocław, Bytom.- Wynagrodzenie: 1100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Katowice (śląskie)
znajomość przepisów księgowo podatkowych, samodzielne prowadzenie ksiag rachunkowych, rozliczanie podatków VAT, PIT, sporządzanie sprawozdań. Praca na 3/4 etatu w godz.9-15
Magdalena Szkop BIURO RACHUNKOWE - 2018-10-01 - Pruszków (mazowieckie)
Praca w kuchni hotelowej opierająca się o sporządzanie wysokiej jakości dań kuchni regionalnej z produktów regionalnych m.in. świeżych ryb bałtyckich, oraz ciast. Do obowiązków na w/w stanowisku należy również organizacja pracy w kuchni i planowanie menu, odpowiedzialność za zakup składników i ich odpowiednie przechowywanie.
kontakt przez OHP - 2016-07-22 - Niemcy (Niemcy)
Organizacja pracy w kuchni, podstawowe umiejętności na kuchni.Miejsce wykonywania pracy: Krutyń.
Józef Koc - 2018-03-02 - Piecki (warmińsko-mazurskie)
Utrzymywanie higieny osobistej podopiecznego, podawanie leków i posiłków. Praca na 1/2 etatu według ustalonego grafiku, od poniedziałku do niedzieli w godz. pomiędzy 8.00 a 20.00 na terenie Buczkowic oraz okolicznych miejscowości (do 15 km, m. in. Szczyrk, Godziszka, Kalna).
Spółdzielnia Socjalna Batjanki - 2016-11-21 - Buczkowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
Pieczenie pizzy, pomoc w przyrządzaniu posiłków. Praca w godzinach 9-22.
F.H.U. GALA Grażyna Żelechowska - 2017-03-22 - Staroźreby (mazowieckie)
sporządzanie potraw oraz menu dla klientów prawidłowe przechowywanie produktów sporzadzanie listy potrzebnych produktów
PRODUKCJA, USŁUGI, HANDEL HURTOWY I DATALICZNY Jan Kuś - 2016-08-18 - Brzeziny (łódzkie)
Prowadzenie kadr i rozliczeń z ZUS.
Biuro Rachunkowe sp. z o. o. - 2017-09-27 - Otwock (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Radom (mazowieckie)
Praca jako kucharz-pizzerman. Możliwość przyuczenia
PIZZERIA Kotynia Rafał - 2017-06-28 - Jeżów (łódzkie)
sporządzanie sniadań oraz potraw z karty menu
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2017-05-29 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw - Karczma JANDURA.Równoważny system czasu pracy w godz. 10-22, peny etat, możliwość nadgodzin.
"AL - TUR" Biuro Turystyczne Aleksander Durtka, Alina Durtka, Janeczko Krzysztof - Spółka Jawna - 2018-02-14 - Trześń (podkarpackie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
F.P.H. GRELO Grzegorz Łobocki - 2018-07-23 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Warszawa (mazowieckie)
PRACA W KUCHNI. PRZYGOTOWYWANIE DAŃ GORĄCYCH (MIĘSA, MAKARONY, ZAPIEKANKI, PIZZY, SAŁATKI, ITP.)
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Złoty Stok (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, praca w restauracji hotelowej
Kompleks Wypoczynkowo - Konferencyjny "Nad Nettą" Bogusława Kopiczko - 2016-01-08 - Augustów (podlaskie)