KUCHARZ Rzeszów oferta pracy GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 9,34 - 16,48 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw,kuchni włoskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
Data publikacji: 2016-06-01
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KOŚCIUSZKI 9, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw,kuchni włoskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 9,34 - 16,48 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Uwaga: 8 do 12 zł netto/ godz. na okresie próbnym, w zależności od doświadczenia i umiejętności. Możliwość negocjacji wynagrodzenia po okresie próbnym.
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 9,34 - 16,48 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.06.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
1) wykształcenie: mile widziane gastronomiczne 2) umiejętności:- przygotowywanie i dekorowanie potraw i deserów,- umiejętność pracy samodzielnej i zespołowej,- umiejętność budowania dobrych relacji w zespole,- dyspozycyjność, 3) uprawnienia: posiadanie książeczki do celów sanitarno epidemiologicznych, 4) doświadczenie zawodowe : minimum 1 rok na podobnym stanowisku
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
KOŚCIUSZKI 9, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: KOŚCIUSZKI
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.06.2016
Oferta pracy ważna do: 15.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 01.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 01.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przyjmowanie towarów, rozpakowanie towarów, układanie na półkach , wysyłka towarów do klienta,
KAPS sp. z o.o. - 2018-07-20 - Rzezawa (małopolskie)
Kucharz - przygotowywanie dań - kuchnia polska
ANKER PUB Joanna Chojnacka - 2017-01-18 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków dla dzieci i innych odbiorców zewnętrznych
Perfect Consulting Jacek Kusz - 2015-11-26 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków Kontakt telefoniczny 604414095
Zakład Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanisław Lesiak - 2016-11-14 - Chęciny (świętokrzyskie)
Monter sieci wodnych i kanalizacyjnych
FRETLESS Sp. z o.o. - 2016-06-08 - Kórnik (wielkopolskie)
Pakowanie słodyczy, składanie opakowań kartonowych. Dwie zmiany, umowa zlecenie, wynagrodzenie 12 zł brutto. Praca w gm. Kąty Wrocławskie.
Leasing Team Sp. z o. o. - 2016-07-25 - Sadkówek (dolnośląskie)
Kucharz w kuchni restauracji
LOFT DAWID RĘKOŚ - 2016-12-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Obsługa klienta
GMINNA SPÓŁDZIELNIA SAMOPOMOC CHŁOPSKA W ROZOGACH - 2016-12-29 - Faryny (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków dla dzieci
Szkoła Podstawowa Nr 6 - 2016-02-24 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Chęciny (świętokrzyskie)
prowadzenie kuchni
Restauracja Marek Wzgarda - 2017-11-14 - Będzin (śląskie)
Produkcja mebli kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Myszków (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
GÓRALSKA CHATA Sp. cywilna - 2018-06-28 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Malbork (pomorskie)
Kucharza
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Susiec (lubelskie)
Przygotowywanie i sprzedaż posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Przasnysz (mazowieckie)
Gotowanie obiadów. Przygotowywanie śniadań (kanapki, sałatki)
MNIAM MNIAM FOOD SERVICE Adam Skolik - 2017-06-22 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalskich lub indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przyjmowanie, meldowanie gosci, współpraca ze służbą bistrer, wydawanie i przyjmowanie kluczy
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań, pomoc w kuchni, przygotowanie menu, dokumentacja do sanepidu.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Konie (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
"MAGNOLIA " KRZYSZTOF DOBRZYŃSKI - 2016-04-13 - Krobica (dolnośląskie)
sporządzanie potraw zgodnie z recepturami McDonald's, posługiwanie się narzędziami i maszynami przy przygotowywaniu potraw, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów BHP i p. poż., obowiązujacych w zakładach żywienia zbiorowego
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Pszczyna (śląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Żarki (śląskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- strzyżenie,- modelowanie,- zabiegi koloryzacji,- upięcia,- budowanie i utrzymywanie pozytywnych relacji z klientami salonu,- dbanie oraz zachowanie estetyki i porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Stryków (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, nadzór i kontrola nad wysokim standardem, estetyką i jakością potraw, przestrzeganie standardów pracy oraz obowiązujących zasad pracy w restauracji, wdrażanie nowych pomysłów i rozwiązań, dbałość o czystość i higienę pracy, nadzór nad współpracownikami, opracowanie nowych receptur i przepisów.
Martex Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe - 2017-03-09 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, PLANOWANIE PRODUKCJI,SPORZĄDZANIE LISTY ZAPOTRZEBOWANIA,OCENIANIE POTRAW, NADZOROWANIE PROCESU PRODUKCJI,NADZOROWANIE WYDAWANIA I PAKOWANIA GOTOWYCH POTRAW; wynagrodzenie 3000 zł brutto +premia uznaniowa; praca w godz. 6-14; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 7-15;
Eden Catering Kamila Żywiecka - 2016-03-23 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe " BORECKI" Bogumił Borecki - 2016-10-03 - Szepietowo (podlaskie)
PRZYGOTOWANIE WYSOKIEJ JAKOŚCI SERWOWANYCH DAŃ, DBAŁOŚĆ O ESTETYKĘ, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH NORM I STANDARDÓW, TWORZENIE OFERT KULINARNYCH, PODEJMOWANIE INICJATYW WE WPROWADZANIU NOWYCH DAŃ;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE GASTRONOMICZNE,
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2016-11-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)