KUCHARZ Pruszcz Gdański oferta pracy Martex Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 500 - 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie posiłków, nadzór i kontrola nad wysokim standardem, estetyką i jakością potraw, przestrzeganie standardów pracy oraz obowiązujących zasad pracy w restauracji, wdrażanie nowych pomysłów i rozwiązań, dbałość o czystość i higienę pracy, nadzór nad współpracownikami, opracowanie nowych receptur i przepisów.
Data publikacji: 2017-03-09
Lokalizacja: Pruszcz Gdański (pomorskie)
Pracodawca: Martex Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:83-000 Pruszcz Gdański, powiat: gdański, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielne przygotowywanie posiłków, nadzór i kontrola nad wysokim standardem, estetyką i jakością potraw, przestrzeganie standardów pracy oraz obowiązujących zasad pracy w restauracji, wdrażanie nowych pomysłów i rozwiązań, dbałość o czystość i higienę pracy, nadzór nad współpracownikami, opracowanie nowych receptur i przepisów.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 4 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca od poniedziałku do piątku w godzinach 6.00- 14.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pruszcz Gdański
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gdański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pruszcz Gdański
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie mile widziane zawodowe, mile widziane doświadczenie, znajomość technik kulinarnych, zdolność dobrej organizacji pracy, aktualna książeczka sanepidowska. Miejsce pracy: Pruszcz Gdański. Kontakt telefoniczny: 508-104-209
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 1
Nazwa pracodawcy: Martex Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Gdański Urząd Pracy
Adres pracodawcy:
Jagiellońska 13, 80-371 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: telefon: 508-104-209
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Ulica pracodawcy: Jagiellońska
Numer budynku pracodawcy: 13
Oferta zgłoszona przez: Gdański Urząd Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 09.03.2017
Data dodania oferty pracy: 08.03.2017
Oferta pracy ważna do: 07.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 08.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 08.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków regeneracyjnych z kart dań, posiłki dla przedszkoli; wysokość wynagrodzenia 2000 zł brutto + premia; kontakt wstępnie telefoniczny w godz. 10.00- 20.00
Restauracja SZAFRAN Andrzej Adamkiewicz - 2017-01-13 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw arabskich
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-
SHERLOCK HOLMES Ewa Sajewicz - 2018-03-09 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków i napojów
PBM Południe Tour sp. z o.o. Hotel "Perła Południa" - 2016-04-04 - Rytro (małopolskie)
kucharz
Hotel "BRISTOL" Tadeusz Nosek - 2018-05-09 - Tarnów (małopolskie)
PRZGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW, WSPÓŁPRACA Z SZEFEM KUCHNI I ZESPOŁEM
kontakt przez OHP - 2016-11-24 - Gdańsk (pomorskie)
obsługa obrabiarek CNC
MARMUR GRANIT Wiesław Andrzej Kisielewski - 2017-08-22 - Solniczki (podlaskie)
Obsługa gości restauracji
Handel Artykułami Przemysłowymi Helena Niemczyk - 2016-10-27 - Leżajsk (podkarpackie)
Obsługa obrabiarek skrawających tokarek 3-osiowych + narzędzia obrotowe. Czyszczenie i konserwowanie obsługiwanych maszyn, urządzeń i przyrządów. Odpowiedni dobór narzędzi skrawających do obrabiarki i prawidłowe zastosowanie w procesie obróbki. Pisanie prostych programów na obrabiarce CNC (SINUMERIK). Właściwe zamocowanie detalu.Odpowiedzialność za terminowe i właściwe wykonywanie przydzielonych zadań. Kontrola jakości wykonanych elementów zgodnie z dokumentacją produkcyjną. Realizowanie zadań w oparciu o wysokie standardy jakości, ergonomię i bezpieczeństwo pracy.
BUD-MASZ PW STACHLEWSKI MACIEJ - 2016-11-17 - Konstantynów Łódzki (łódzkie)
Praca w kuchni, sporządzanie potraw. Obsługa maszyn gastronomicznych. Pracodawca gwarantuje przeszkolenie w w/w zakresie. Wykształcenie podstawowe.Wynagrodzenie brutto 2.100+premia uznaniowa.
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2018-08-24 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw na podstawie wyznaczonych standardów. Praca w grupie kucharzy a'la carte. Ciągłe polepszanie standardów pracy oraz dbanie o czystość i higienę swojego miejsca pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Radom (mazowieckie)
Organizowanie zaopatrzenia i przyjmowanie dostaw towarów, sprawdzanie towarów pod względem ilościowym i jakościowym, uiszczanie należności za dostarczone produkty, przygotowanie posiłków, organizacja pracy kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Spychowo (warmińsko-mazurskie)
w programie stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Milicz (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni koreańskiej, twoerzenie menu. Umowa o prace na czas określony: 3 lata.Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Fundusz Wczasów Pracowniczych sp. z o.o. Odział-Zespół Domów Wczasowych Krynica Zdrój - 2016-10-19 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
gotowanie potraw, utrzymywanie czystości
Europejska Akademia Medycyny Ludowej Aleksander Haretski - 2016-08-31 - Świebodzice (dolnośląskie)
Kucharz
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2017-03-30 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw azjatyckich, w szczególności kuchni indyjskiej i pakistańskiej np. paratha, naan, roti, kari pakora, golgappa,- pomoc w ustalaniu menu,- dopilnowanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie śniadan (bufet zimny, bufet ciepły); gotowanie zup.Miejsce wykonywania pracy: Hotel Warmiński
MAZUR - TOURIST Sp.z o.o. - 2017-11-20 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie gotowych potraw na bazie tradycyjych receptur kuchni polskiej, ukraińskiej, rosyjskiej, z zachowaniem niezmienionych receptur, - nadzór nad jakością potraw, - przygotowywanie deserów, - przygotowywanie sałatek, - krojenie i obieranie warzyw, owoców, - dbanie o czystość w miejscu pracy, - zarządzanie. Od 75 godzin pracy w miesiącu.
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca na kuchni - gotowanie surowców do produkcji
P.P.H. DAREX Dariusz Wardal - 2016-10-25 - Janówek Pierwszy (mazowieckie)
obróbka wstępna dań, gotowanie, utrzymanie czystości w miejscu pracy
KOZACKA CHATA Małgorzata Grzybkowska - 2016-10-13 - Czyżówek (lubuskie)
Przygotowywanie dań według standardów, przestrzeganie zasad HACCP, kontrola stanu zapasów produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy,przygotowywanie dań według standardów.
Hard Rock Cafe - 2017-08-18 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg karty menu dla gości indywidualnych i grup turystycznych.Zatrudnienie na okres 6 miesięcy.
Agencja Usługowo-Handlowa "Polon-Tour" Sp. z o.o. Waszkiewicz - 2016-04-14 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy "MAX" BEATA GRONKIEWICZ - 2016-08-26 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
GTS HOLDING Sp. z o.o. sp. k. - 2017-07-12 - Czerniejewo (wielkopolskie)