KUCHARZ Ostseebad oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽800 EUR
Zakres obowi膮zk贸w: Praca w kuchni hotelowej opieraj膮ca si臋 o sporz膮dzanie wysokiej jako艣ci da艅 kuchni regionalnej z produkt贸w regionalnych m.in. 艣wie偶ych ryb ba艂tyckich, oraz ciast. Do obowi膮zk贸w na w/w stanowisku nale偶y r贸wnie偶 organizacja pracy w kuchni i planowanie menu, odpowiedzialno艣膰 za zakup sk艂adnik贸w i ich odpowiednie przechowywanie.
Data publikacji: 2016-07-22
Lokalizacja: Ostseebad ()
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Ostseebad, NiemcyRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Praca w kuchni hotelowej opieraj膮ca si臋 o sporz膮dzanie wysokiej jako艣ci da艅 kuchni regionalnej z produkt贸w regionalnych m.in. 艣wie偶ych ryb ba艂tyckich, oraz ciast. Do obowi膮zk贸w na w/w stanowisku nale偶y r贸wnie偶 organizacja pracy w kuchni i planowanie menu, odpowiedzialno艣膰 za zakup sk艂adnik贸w i ich odpowiednie przechowywanie.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽800 EUR
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Dodatki do p艂acy podstawowej.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ostseebad
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Niemcy
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽800 EUR
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2016
Data zako艅czenia pracy: 31.10.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagany zawody dla kandydat贸w: Pozostali kucharze
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: niemiecki, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kwalifikacyjne kursy zawodowe.
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Spos贸b aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Podkarpacka Wojew贸dzka Komenda
Adres pracodawcy:
Pi艂sudskiego 31, 35-074 Rzesz贸w, powiat: m. Rzesz贸w, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: niemiecki
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, oraz dokumenty potwierdzaj膮ce uprawnienia zawodowe.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Poczt膮 tradycyjn膮 lub poczt膮 email.
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzesz贸w
Gmina pracodawcy: Rzesz贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Rzesz贸w
Ulica pracodawcy: Pi艂sudskiego
Numer budynku pracodawcy: 31
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Gastronomia
Oferta zg艂oszona przez: Podkarpacka Wojew贸dzka Komenda
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.07.2016
Oferta pracy wa偶na do: 31.08.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
wymagania: wyksztalcenie zawodowe -kucharz, do艣wiadczenie mile widziane, umiej臋tno艣膰 gotowania, ch臋膰 do pracy.Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, obs艂uga gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa - 2018-08-29 - Perzyce (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, grillowanie, przygotowywanie potraw na bankiety i wesela,Miejsce pracy: K膮ty Wroc艂awskie, ul. Popie艂uszki oko艂o 168 h pracy w meisi膮cu, dyspozycyjno艣c w godz. 8-20 lub 10-22,Kontakt kandydat贸w z pracodawc膮: magdalena.mrozek (at) hotelazyl.pl, 601 262 726sala G
GRUPA HOTELARSKO GASTRONOMICZNA SP.ZO.O. SP. KOMANDYTOWA - 2017-04-27 - K膮ty Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla konsument贸w, utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Os贸wka (wielkopolskie)
Obs艂uga klienta, prezentacja nieruchomo艣ci, prace biurowe
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, d藕wiganie do 20 kg. Praca w godz. 6-18 w systemie r贸wnowa偶nym, r贸wnie偶 w weekendy.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2018-06-20 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
sprz膮tanie pokoi hotelowych, sprz膮tanie cz臋艣ci og贸lnodost臋pnych (klatki schodowe, korytarze, ubikacje)
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Gro艅 (ma艂opolskie)
Sporz膮dza r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - 呕ywiec (艣l膮skie)
Ochrona obiektu handlowego - Rossmann
"SPARTA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-05-18 - Blachownia (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅, obs艂uga go艣ci, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w lokalu.
GOOD FOOD Piotr Wtulich - 2017-08-23 - Baboszewo (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej
S&M POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-02-23 - Ostr贸w Mazowiecka (mazowieckie)
nauczanie m艂odzie偶y, 6/18 etatu
Zesp贸艂 Szk贸艂 nr 12 im. Jana III Sobieskiego w Gorzowie Wlkp. - 2017-09-12 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie r贸偶nych da艅 przy otwartej kuchni.
kontakt przez OHP - 2017-12-11 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie da艅 z karty menu, wydawanie gotowych da艅 kelnerom, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Rycka Adam Go艣ciniec Nad Strumykiem - 2015-11-24 - Zabe艂k贸w (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnej, kuchni polskiej i innychnarod贸w. Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy, praca w godz.12:00-16:00.
Martex - Biuro Podr贸偶y Krajowych i Mi臋dzynarodowych Przewoz贸w Kruszy艅ski J贸zef - 2018-09-04 - D臋bska Ku藕nia (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸wZmianowo艣膰 do uzgodnienia przewa偶nie 2 dni pracy na 2 dni wolnego lub II zmiany 7-15/15-22Po偶膮dane posiadanie w艂asnego 艣rodka transportu ze wzgl臋du na utrudniony powr贸t po godz. 22Mo偶liwo艣膰 noclegu.Wynagrodzenie od 2000 z艂 brutto
Zajazd & SPA REMI s.c. Regina, Miros艂aw W贸jcik - 2017-05-19 - Bogaczewo (warmi艅sko-mazurskie)
wg stanowiska
"Karczma Wiejska" Marcin Nowakowski - 2018-07-10 - Kosowo (wielkopolskie)
SPRZEDA呕, OBS艁UGA KLIENTA, EKSPOZYCKA TOWARU, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DO艢WIADCZENIA W HANDLU;CZAS PRACY R脫WNOWA呕NY W GODZINACH 06.00-21.30;MIEJSCE PRACY: PRZECA艁W UL. WARZYMICE 32B;KONTAKT Z PRACODAWC膭: TEL 502116355 LUB C.V NA MAIL kariera (at) gzella.pl
GZELLA NET SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-09-18 - Warzymice (zachodniopomorskie)
obs艂uga klient贸w
"RAFPOL" R. BARTCZAK W PRZYSUSZE - 2016-09-06 - Przysucha (mazowieckie)
Kucharz
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2017-04-06 - Mielec (podkarpackie)
przygotowanie potraw kuchni wschodniej
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Do zada艅 pracownika b臋dzie nale偶e膰:- dor臋czanie korespondencji i przekaz贸w pieni臋偶nych,- budowanie pozytywnych relacji z klientami,- realizacja plan贸w sprzeda偶owych dot. wybranych us艂ug i towar贸w,- rzetelne prowadzenie ewidencji korespondencji,- wsparcie plac贸wki pocztowej w innych pracach zwi膮zanych z obs艂ug膮 przesy艂ek.Wymiar czasu pracy: 0,75 etatuKontakt z pracodawc膮 wst臋pnie telefoniczny, kontakt osobisty w godz. 11.00- 13.00
Poczta Polska S.A. - 2017-01-17 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie potraw z menu pod opiek膮 szefa kuchni. Dbanie o powierzony sprz臋t i miejsce pracy.
Biothal Lebdowicz S.J. - 2017-03-28 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
-
Firma Handlowo Us艂ugowa Restauracja Hotel Czardasz - 2017-04-12 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
Kucharz
F.H.U. LIGARA Andrzej Ligara - 2017-11-27 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
kompleksowa obs艂uga klient贸w (w szczeg贸lno艣ci w j臋zyku czeskim), w tym: udzielanie porad i informacji Akceptantom w sprawach dotycz膮cych dokonywania transakcji, obs艂uga terminali p艂atniczych, odpowiedzialno艣膰 za terminowe przyj臋cie wszelkiej dokumentacji, realizacja pisemnych dyspozycji Akceptant贸w, wprowadzanie zmian danych teleadresowych Akceptant贸w kompleksowa obs艂uga reklamacji otrzymywanych od Akceptant贸w . Firma oferuje dynamiczn膮 i pe艂n膮 wyzwa艅 prac臋 w firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku, szkolenia i wsparcie w trakcie pracy, mo偶liwo艣膰 rozwoju zawodowego i awansu, zatrudnienie na podstawie umowy o prac臋, pakiet 艣wiadcze艅 medycznych.
PKO BP FINAT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-22 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie posi艂k贸w
CANBUSZ SP脫艁KA JAWNA MIROS艁AW I ZOFIA ANDRUKONIS - 2016-09-19 - Namys艂贸w (opolskie)
Kierowca taks贸wki na terenie Pi艂y. Zatrudnienie od grudnia 2015. Umowa zlecenie bezterminowa.
"L S A" LESZEK SIERHEJ - 2015-11-25 - Pi艂a (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty menu, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, dopilnowanie porz膮dku w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Dobiesz (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich i indyjskich, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higienie pracy, przestrzeganie termin贸w badan okresowych
kontakt przez PUP - 2017-11-04 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
realizacja zam贸wie艅, przygotowanie p贸艂produkt贸w, dba艂o艣c w miejscu pracy
Wzg贸rze Smak贸w Us艂ugi Gastronomiczne - Izabella Wojtkowiak - 2016-09-05 - Puszczykowo (wielkopolskie)