KUCHARZ Dębska Kuźnia oferta pracy Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 050 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie potraw kuchni regionalnej, kuchni polskiej i innychnarodów. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, praca w godz.12:00-16:00.
Data publikacji: 2018-09-04
Lokalizacja: Dębska Kuźnia (opolskie)
Pracodawca: Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ozimska 21, 46-053 Dębska Kuźnia, powiat: opolski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie potraw kuchni regionalnej, kuchni polskiej i innychnarodów. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, praca w godz.12:00-16:00.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 050 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dębska Kuźnia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: opolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chrząstowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 050 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych (książeczka sanepidowska)
Nazwa pracodawcy:
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Klimasa 1a, 45-113 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, aktualna książeczka sanepidowska
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: osobiście po uprzednim kontakcie telefonicznym, telefonicznie w godzinach: 08:00-16:00,przez e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: m. Opole
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Opole
Ulica pracodawcy: Klimasa
Numer budynku pracodawcy: 1a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.09.2018
Oferta pracy ważna do: 04.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 04.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 04.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykonywanie prac montażowychna terenie Niepołomic i Małopolski
P.P.U.H. "GRANIT" Stanisław Grochot Niepołomice - 2017-08-11 - Niepołomice (małopolskie)
Produkcja wyrobów mącznych typu pierogi, kluski śląskie itd
B&M Szpendowscy s.c. - 2016-06-14 - Sieradz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków z karty.
Restauracja DOLCE VITA - 2016-06-21 - Krzeszowice (małopolskie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).- Giełda Pracy - Spotkanie z Pracodawcą: 28.09.2017 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Pośpiecha 14 - Sala Pracodawców (Piętro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALEŻY ZABRAĆ -CV- !!!!
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-08-30 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości restaracji. Praca w godzinach 8-16
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2017-09-12 - Dębska Kuźnia (opolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Słubice (lubuskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Siemkowice (łódzkie)
Charakterystyka pracy: przygotowywanie potraw w Bistro. Wymagane dośwaidczenie. Wynagrodzenie do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą e-mailowy: kadry (at) berger.biz.pl
ZAKŁADY MIĘSNE IRENA BERGER IRENA I BONIFACY BERGER SP.J - 2017-07-24 - Rybnik (śląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Warpuny (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków według ustalonych receptur, utrzymywanie porządku w kuchni oraz przynależącego do niej zaplecza gastronomicznego
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Jastarnia (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE CAŁODZIENNEGO WYŻYWIENIA DLA PODOPIECZNYCH PRZEDSZKOLA;WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚCI GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITANO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE OSOBY Z ORZECZENIEM O STOPNIU NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI, PRACODAWCA PROSI O PRZSŁANIE CV NA ADRES E-MAIL: biuro (at) zielonydzwoneczek.pl
Pracownia Alternatywnej Komunikacji Wizualnej Bartosz Mateńko - 2017-06-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań
STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY - 2018-04-18 - Rawicz (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw (zup, drugich dań - kuchnia polska), wydawanie potraw. Umowa o pracę na okres próbny, następnie na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany: 8-16, 11-19. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 691 33 10 36, e-mail: mb.januszkiewicz (at) gmail.com
Firma MIRJAN Mirosława Januszkiewicz - 2016-06-30 - Wrocław (dolnośląskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, zamawianie i odbiór produktów,
Bałtycka Instytucja Gospodarki Budżetowej BALTICA - 2017-09-20 - Potulice (kujawsko-pomorskie)
prowadzenie biura i kalendarza spotkań, formułowanie pism urzedowych, pisanie oraz zamieszczanie informacji na stronie internetowej, przygotowanie dokumentacji, prowadzenie mediów społecznościowych i wyszukiwanie ofert, kontakt z potencjalnymi klientami
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Czernica (dolnośląskie)
wykonywanie czynności związanych z przyjmowaniem, przechowywaniem i odprowadzaniem przyjętych pieniędzy za sprzedane towary lub usługi w handlu detalicznym, praca od poniedziałku do piątku w godz. 8-16; 16-24 - 40 godz./tyg.
GESELLSCHAFT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ AGENCJA ZATRUDNIENIA NR KRAZ 11929 - 2016-01-14 - Janki (mazowieckie)
Przygotowywanie i sprzedaż potraw kuchni tureckiej, obsługa klienta, utrzymanie cvzystości w barze
ISTANBUL M. Dukowicz, J. Przybylski - 2017-08-03 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Umowa na czas okreśłony, praca na dwie zmiany 6:00-14:00, 14:00-6:00.Miejsce pracy: Lokale należące do firmy American Trading Company sp. Z o.o. we WrocławiuGotowość do pracy w nadgodzinach, możliwe wyjazdy do lokali firmy na terenie województwa dolnośląskiego.
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Wrocław (dolnośląskie)
OBSŁUGA KUCHNI, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ITP
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA MALIBU Z. I M. NIEDBALEC SPÓŁKA JAWNA - 2016-03-29 - Brzeźnica (podkarpackie)
jw.
PBM POŁUDNIE SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-08-03 - Warszawa (mazowieckie)
praca w pizzerii
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Chełmsko Śląskie (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw m in. pierogi, sporządzanie ciast z zastosowaniem narzędzi i maszyn i i urzadzeń w zakładach gastranomicznych, praca w godz. 8-11
GOLD TRADE CORPORATION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-07 - Opole (opolskie)
Optymalne zarządzanie zasobami ludzkimi (ocenianie, rozwijanie, dyscyplinowanie, nagradzanie, zarządzanie talentami, komunikacja) w sposób gwarantujący prawidłową realizację planów produkcji przy zapewnieniu odpowiednio wysokiego poziomu wydajności, zapewnienie przestrzegania przez podległych pracowników obowiązujących procedur oraz przepisów BHP, sporządzanie raportów, nadzór nad prawidłowym przebiegiem produkcji pod względem wydajności, termonowości, jakości oraz redukcji kosztów, nadzór nad podległą jednostką produkcyjną we współpracy z pozostałymi działami zakładu. Współuczestnictwo w tworzeniu produktów najwyższej jakości i optymalizacji procesów produkcyjnych (produkcja konserw rybnych), praca w systemie 3-zmianowym, miejsce pracy Kartoszyno. Wykształcenie nim. średnie technologia przetwórstwa rybnego lub zarządzanie jakością i pokrewne, badania lekarskie do celów sanitarno - epidemiologicznych, umiejętność pracy w zespole, zarządzanie zespołem i jego budowa, umiejętność obsługi komputera i dobra znajomość programów MS Office, bardzo dobra znajomość zasad bezpieczeństwa pracy i oceny ryzyka zawodowego, wysoko rozwinięte zdolności organizacji pracy, samodzielność i odpowiedzialność, rzetelność i terminowość.
GRAAL SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-08-10 - Krokowa (pomorskie)
Przygotowanie posiłków kuchni ukraińskiej. Od produktu do gotowej potrawy.
PRO-MOT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-22 - Sopot (pomorskie)
w służbie więziennej służbę może pełnić osoba:posiadająca obywatelstwo polskie, posiadająca uregulowany stosunek do służby wojskowej, korzystająca z pełni praw publicznych, która daje rękojmię prawidłowego wykonywania zadań, która nie była skazana prawomocnym wyrokiem sądu za przestępstwo umyślne lub umyślne przestępstwo skarbowe albo wobec której nie został wydany prawomocy wyrok warunkowo umarzający postępowanie karne o takie przestępstwo, a także nie toczy się przeciwko niej postępowanie karne o takie przestępstwo, dająca rękojmię zachowania tajemnicy stosownie do wymogów określonych w przepisach o ochronie informacji niejawnych, posiadająca co najmniej wykszt. średnie, posiadająca zdolność fizyczną i psychiczną do pełnienia służby.Preferencje dotyczące wyboru kandydatów:nienaganny stan zdrowia - kat. A
Areszt Śledczy - 2017-06-22 - Bytom (śląskie)
-
"HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna - 2018-03-05 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie surowców oraz dań kuchni orientalnej. Wykształcenie średnie gastronomiczne, doświadczenie zawodowe min. 3 m-ce. Umiejetność przygotowywania dań kuchni orientalnej.
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2016-08-25 - Wołomin (mazowieckie)
Prace związane z planowaniem przestrzeni funkcjonalnej pomieszczeń, dobór asortymentu produktowego oraz opracowywanie dokumentacji technicznej
FLATIRON Dominik Skop - 2017-08-18 - Opole (opolskie)
Praca jako kucharz.Wymagania: wykształcenie średnie, doświadczenie zawodowe, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o przesyłanie CV na adres mailowy: bogumila.wardenga (at) hotelracibor.pl
HOTEL RACIBOR Sp. z o. o. - 2016-01-21 - Racibórz (śląskie)