KUCHARZ Białystok oferta pracy "HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2018-03-05
Lokalizacja: Białystok (podlaskie)
Pracodawca: "HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Marii Skłodowskiej Curie 15, 15-097 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białystok
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Białystok
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Białystok
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Nazwa pracodawcy:
"HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Marii Skłodowskiej Curie 15, 15-097 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Białystok
Gmina pracodawcy: Białystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białystok
Adres strony pracodawcy: www.hort-cafe.pl
Ulica pracodawcy: Marii Skłodowskiej Curie
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.03.2018
Oferta pracy ważna do: 05.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 05.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 05.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- gotowanie potraw (praca w restauracji)
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Krosno (podkarpackie)
Wykształcenie zawodowe; 5 lat doświadczenia; ks. sanepidowska; zakres obowiązków: kuchnia polska i włoska; przygotowywanie obiadów (dośw. min. 5 letnie); przygotowywanie pizzy (doświ. min. 2 letnie); przygotowywanie imprez okolicznościowych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
kontakt przez PUP - 2017-12-29 - Gliwice (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
PHU Jarosław Piórkowski Restauracja AUSTERIA - 2016-03-03 - Rychnowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowanie narzędzi, maszyn i urządzeń, wykańczanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-10-30 - Ustroń (śląskie)
przygotowywanie dań, prace związane z utrzymaniem czystości w kuchni
Dora Metal Sp. z o. o. Czarnków - 2016-03-23 - Czarnków (wielkopolskie)
Praca w godzinach od 07 30 do 15 30. Przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, zapewnienie wysokiej jakosci potraw, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o odpowiednie magazynowanie i przechowywanie żywności i sprzętu.
Zachodniopomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego Barzkowice - 2018-10-23 - Barzkowice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw zimnych i goracych w restauracjach, , przygotowywanie listy zakupow dla kuchni, , przygotowywanie autorskiego sezonowego menu restauracji /optymalizacja food cost-u
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie tradycyjnych dań kuchni tureckiej lachnacun, kebab, mussaka. Umowa zlecenie, 40 g. tygodniowo, praca w godz. 8:00-16:00 lub 12:00-20:00.
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej
BODAN Sp. z o.o. - 2016-03-09 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
krojenie, przyprawianie mięs, robienie sosów, przygotowanie zup, smażenie i wydawanie dań, realizowanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Staż w firmie GOMIX .Program stażu w pokoju 18
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków restauracyjnych i na imprezach okolicznościowych.
PPHU "INTER-TRADE" Piotr Dzierżak - 2018-11-13 - Medynia Głogowska (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, praca na kuchni otwartej.
Morgan Kebab Wojciech Wojtkiewicz - 2018-02-26 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potrawpraca w godz. 10-18, 15- 23
"AL - TUR" Biuro Turystyczne Aleksander Durtka, Alina Durtka, Janeczko Krzysztof - Spółka Jawna - 2017-03-30 - Trześń (podkarpackie)
przygotowanie potraw, ustalanie kart dań
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Chorzów (śląskie)
- nadzorowanie materiałów opałowych,- systematyczne czyszczenie kotłów,- przestrzeganie odpowiedniej temperatury, - systematyczne spalanie.
Cegielnia Stopka Sp. z o.o. - 2015-10-19 - Okole (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Dom Gościnny Mateusz Ozon - 2017-04-20 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie dań obiadowych. Lokal skupiony przede wszystkim na obiadach 2-3 rodzaje dziennie + bar sałatkowy.
FHU WIĘC-POL w Kowalowie Dolnym - 2017-02-23 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
-Obróbka wstępna warzyw, praca na zmywaku,-Praca dwuzmianowa w godz. 6:00-14:00; 14:00-22:00,-Do wynagrodzenia zasadniczego premia,-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-01-05 - Tczew (pomorskie)
Przygotowanie posiłków dla pacjentów szpitala.
VENDI SERVIS SPÓŁKA Z O. O. - 2016-06-14 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni ornietalnej
BANNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-02 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowywaniu i przy wydawaniu posiłków. Praca również w soboty i niedziele w Kołobrzegu w godz. 13-20.
ZŁOTA Paweł Nagilun - 2018-05-07 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniami z karty oraz na zamówienie (imprezy okolicznościowe, catering itp.)
"JAWA" J. JANOWSKI W. WALUSZEWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2016-04-28 - Świdnica (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, pomaganie przy organizacji imprez okolicznościowych, dbanie o czystość stanowiska pracy. Praca w systemie na 2 dni pracy 2 dni wolne w godzinach od 12.00 do 22.00.Data zatrudnienia: sierpień 2018.
VENEZIA Marcin Datko - 2018-07-23 - Zabrze (śląskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
Firma Usługowa MIR Spółka Cywilna Marta Licha, Robert Lichy - 2018-07-18 - Zduńska Wola (łódzkie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2015-11-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
kucharz
"Brzozowy Dworek" Dorota Pinas - 2018-08-24 - Wola Rzędzińska (małopolskie)
Zgodny z programem stażu.Miejsce odbywania stażu: Wąbrzeski Dom Kultury
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)