KUCHARZ Medynia G艂ogowska oferta pracy PPHU "INTER-TRADE" Piotr Dzier偶ak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w restauracyjnych i na imprezach okoliczno艣ciowych.
Data publikacji: 2018-11-13
Lokalizacja: Medynia G艂ogowska (podkarpackie)
Pracodawca: PPHU "INTER-TRADE" Piotr Dzier偶ak
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:37-126 Medynia G艂ogowska 382 A, powiat: 艂a艅cucki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w restauracyjnych i na imprezach okoliczno艣ciowych.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Medynia G艂ogowska
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂a艅cucki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Czarna
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 13.11.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Do艣wiadczenie mile widziane.
Nazwa pracodawcy: PPHU "INTER-TRADE" Piotr Dzier偶ak
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
37-125 Czarna 562, powiat: 艂a艅cucki, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: 艂a艅cucki
Gmina pracodawcy: Czarna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Czarna
Numer budynku pracodawcy: 562
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.11.2018
Oferta pracy wa偶na do: 12.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.11.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 13.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
MICHA艁 ZAKRZEWSKI - 2016-05-12 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Uk艂adanie menu, przygotowywanie da艅, przygotowywanie przek膮sek, przystawek, deser贸w, dbanie o czysto艣膰, dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci.
Zak艂ad Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowy "Dana" Danuta Banaczek - 2017-03-28 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie da艅 ciep艂ych i zimnych w restauracji specjalizuj膮cej si臋 w rybach i owocach morza;Filetowanie oraz marynowanie ryb;Sma偶enie oraz grillowanie ryb;Obs艂uga frytownicy oraz pieca;Przygotowywanie kanapek, tortilli;Terminowa realizacja zam贸wie艅;Praca stoj膮ca.Oferujemy:Umow臋 zlecenie za po艣rednictwem agencji z mo偶liwo艣ci膮 po 3 miesi膮cach zatrudnienia w oparciu o umow臋 o prac臋 przez naszego klienta;Prac臋 ok. 8h dziennie, 5 dni w tygodniu;Stawk臋 godzinow膮 i system premiowy;Konkursy dla pracownik贸w;Profesjonalne szkolenia kulinarne, produktowe oraz w zakresie obs艂ugi klienta.
Adecco Poland Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2015-12-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
wg zakresu obowi膮zk贸w
Auto - Lakiernia Dariusz Rusch - Cierznie - 2016-08-04 - Cierznie (pomorskie)
- przygotowanie posi艂k贸w i ich przygotowanie
VILLA U BERGERA Richard Berger - 2018-07-20 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)
-
Hotel Nied藕wiadek sp贸艂ka z.o.o - 2016-02-08 - Wdzydze (pomorskie)
Praca na kuchni w O艣rodku Wypoczynkowym Drawtur.Przygotowywanie posi艂k贸w, sprzatanie.
Us艂ugi Gastronomiczne Jan Mirek - 2016-06-17 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
obr贸bka wst臋pna mi臋sa i warzyw, przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga maszyn na kuchni, przygotowywanie i pakowanie posi艂k贸w na wynos
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Radzy艅 Podlaski (lubelskie)
jw
Przedszkole Nr 3 - 2018-09-10 - Warszawa (mazowieckie)
nauka i pomoc: przygotowywanie posi艂k贸w, obr贸bka wst臋pna kurczak贸w, obs艂uga kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Uj艣cie (wielkopolskie)
Praca w poci膮gu EIP PENDOLINO. System pracy 7/7 lub 14/14 dni pracy.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Gdynia (pomorskie)
prace interwencyjne
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
kucharz
OSTERIA Gra偶yna i Karol Korzenieccy sp贸艂ka jawna - 2017-07-26 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Przygotowywanie i gotowanie posi艂k贸w oraz wydawanie gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
samodzielne stanowisko, przygotowywanie potraw zgodnie z zam贸wieniami
SLOW FOOD Barbara Bogusz - 2017-03-22 - 艁uk贸w (lubelskie)
sporz膮dzanie potraw wg okre艣lonego menu
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Obs艂uga biura zarz膮du, bezpo艣redni kontakt z interesantem orazpracownikami; Obs艂uga korespondencji, nadz贸r nad w艂a艣ciwym obiegiemdokument贸w i informacji wewn膮trz firmy; Wsp贸艂praca z oddzia艂em wNiemczech; Organizowanie pracy biura oraz og贸lne wsparcie wszystkichdzia艂贸w sp贸艂ki; Sporz膮dzanie dokument贸w na potrzeby bie偶膮cej dzia艂alno艣cifirmy; Uczestnictwo w procesie rekrutacji wsp贸艂praca z kadrami. Praca od 8-16
OPEX S.A. - 2018-03-28 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej, umowa o prac臋 na czas okre艣lony; praca na dwie zmiany: 8-16, 13-21; wynagrodzenie miesi臋czne ze stawk膮 godzinow膮: 14 z艂/godz. brutto; oferta dost臋pna w sali G
AMERICAN TRADING COMPANY SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-02-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Krak贸w (ma艂opolskie)
DO UZGODNIENIA
US艁UGI BUDOWLANE KIE艁BASA WIES艁AW - 2018-04-26 - Dyn贸w (podkarpackie)
przygotowanie potrwa ukrai艅skich
GOLD TRADE CORPORATION SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-03-01 - Turawa (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji hotelowej
MARKET ABC SP脫艁KA JAWNA BO呕ENA PIEKARZ, W艁ADYS艁AW PIEKARZ - 2017-07-03 - Lubin (dolno艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w, organizacja pracy pomocy kuchennych, dbanie o czysto艣膰, prowadzenie dokumentacji haccap
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Trzebiat贸w (zachodniopomorskie)
obs艂uga koparko-艂adowarki
A&B Wach Us艂ugi Budowlane i Sprz臋towe Bogdan Wach - 2018-09-11 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
-
Biuro Dobrej Energi Aneta Bary艂a - 2017-08-29 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
Wykszta艂cenie zawodowe; do艣wiadczenie: roczne; prawo jazdy kat. C+E; kurs na przew贸z rzeczy; praca na terenie kraju; pracodawca poszukuj臋 tak偶e os贸b do pracy w weekendy (prawie dziennie kierowca jest w domu)
FIRMA TRANSPORTOWO-US艁UGOWA RAF-TRANS RAFA艁 KU艢 - 2017-10-12 - Gliwice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w i wydawanie posi艂k贸w
Firma Gastronomiczna Anna Kwiatkowska - 2016-04-07 - Siemiany (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw,utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy,przestrzeganie przepis贸w obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego.
Szko艂a Podstawowa im. Adama Mickiewicza w Skokach - 2016-11-24 - Skoki (wielkopolskie)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; min. 3 lata do艣wiadczenia w zawodzie; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedur HACCP; znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego; znajomo艣膰 zasad wst臋pnej obr贸bki warzyw i owoc贸w; znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w; umiej臋tno艣膰 utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2017-04-21 - Gliwice (艣l膮skie)
obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w oraz wszelkich surowc贸w do produkcji posi艂k贸w (mycie, obieranie, czyszczenie), przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi szefa kuchni, organoleptyczne badanie wst臋pne artyku艂贸w przyjmowanych do produkcji, dbanie o przygotowywanie posi艂k贸w uwzgl臋dniaj膮c czynniki organoleptyczne jak kolor, smak i powi膮zane ze sob膮 potrawy, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posi艂k贸w, dbanie o w艂a艣ciwe przechowywanie art. spo偶ywczych, pobieranie pr贸b 偶ywieniowych z poszczeg贸lnych posi艂k贸w i przechowywanie zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami
Dom Pomocy Spo艂ecznej w 艢niatowie - 2017-10-04 - Kamie艅 Pomorski (zachodniopomorskie)