KUCHARZ POMOCNIK W RESTAURACJINR REF.: KNF/12/15(NR 9209) Bydgoszcz oferta pracy Adecco Poland Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Stanowisko: KUCHARZ POMOCNIK W RESTAURACJINR REF.: KNF/12/15(NR 9209)
Wynagrodzenie: od 9,6 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań ciepłych i zimnych w restauracji specjalizującej się w rybach i owocach morza;Filetowanie oraz marynowanie ryb;Smażenie oraz grillowanie ryb;Obsługa frytownicy oraz pieca;Przygotowywanie kanapek, tortilli;Terminowa realizacja zamówień;Praca stojąca.Oferujemy:Umowę zlecenie za pośrednictwem agencji z możliwością po 3 miesiącach zatrudnienia w oparciu o umowę o pracę przez naszego klienta;Pracę ok. 8h dziennie, 5 dni w tygodniu;Stawkę godzinową i system premiowy;Konkursy dla pracowników;Profesjonalne szkolenia kulinarne, produktowe oraz w zakresie obsługi klienta.
Data publikacji: 2015-12-08
Lokalizacja: Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Adecco Poland Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:85-950 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań ciepłych i zimnych w restauracji specjalizującej się w rybach i owocach morza;Filetowanie oraz marynowanie ryb;Smażenie oraz grillowanie ryb;Obsługa frytownicy oraz pieca;Przygotowywanie kanapek, tortilli;Terminowa realizacja zamówień;Praca stojąca.Oferujemy:Umowę zlecenie za pośrednictwem agencji z możliwością po 3 miesiącach zatrudnienia w oparciu o umowę o pracę przez naszego klienta;Pracę ok. 8h dziennie, 5 dni w tygodniu;Stawkę godzinową i system premiowy;Konkursy dla pracowników;Profesjonalne szkolenia kulinarne, produktowe oraz w zakresie obsługi klienta.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 9,6 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie 9,60zł brutto za godzinę
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ POMOCNIK W RESTAURACJINR REF.: KNF/12/15(NR 9209)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bydgoszcz
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 9,6 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.12.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania:Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych warunek konieczny;Dyspozycyjność: ok. 8h dziennie;Zdolności organizacyjne, samodyscyplina i pracowitość;Wysokie umiejętności interpersonalne i komunikacyjne.
Nazwa pracodawcy:
Adecco Poland Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
Jana Pawła II 19, 00-854 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie swojej aplikacji zawierającej CV oraz nr referencyjny KNF/12/15 w temacie wiadomości na adres: kinga.borowska (at) adecco.comProsimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883). wynagrodzenie 9,60zł brutto za godzinę
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Jana Pawła II
Numer budynku pracodawcy: 19
danePracodawcy_nrKraz: 364
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.12.2015
Data dodania oferty pracy: 07.12.2015
Oferta pracy ważna do: 06.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 07.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.
Ośrodek Narciarsko-Rekreacyjny PRZYŁĘKÓW Sp. z o.o. - 2017-03-22 - Przyłęków (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI BANGLADESKIEJ, SPRZĄTANIEWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYRZĄDZANIA POTRAW KUCHNI BANGLADESKIEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE W TRADYCYJNEJ KUCHNI BANGLADESKIEJ, ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYM, BENGALSKIEGO W STOPNIU PODSTAWOWYM MILE WIDZIANE
STAR PORT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-samodzielne prowadzenie kuchni oferującej posiłki bufetowe,-zarządzanie 10 osobowym zespołem,-nadzór nad gospodarką magazynową, optymalizacja kosztów, maksymalizacja przychodów.
EVER GRUPA Sp. Z o. o. - 2016-06-09 - Gdańsk (pomorskie)
obsługa urządzeń, maszyn do mięsa, szatkownicy itp.; gotowanie potraw; wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Dzierzgoń (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków będących w menu restauracji
Gospodarstwo Rybackie Rakowice Sp. Z.O.O. - 2016-03-02 - Rakowice (warmińsko-mazurskie)
jw.
"UNIVERSAL RESOURCES" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-04 - Warszawa (mazowieckie)
mocowanie zgrzewanych elementów w zgrzewarkach, obsługa urządzeń pomocniczych, przygotowywanie elementów do zgrzewania, dobieranie parametrów zgrzewania.
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Janki (mazowieckie)
Przygotowanie potraw. Zachowanie czystości na stanowisku pracy.
VHM Hotel Management5272464408 - 2018-04-20 - Gdańsk (pomorskie)
Wykształcenie: zawodowe lub średnie; mile widziane doświadczenie; miejsce pracy; Przyszowice
"KASZTELAN" WYSOCZAŃSKI PIOTR - 2018-08-27 - Przyszowice (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w kuchni szpitalnej
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-05 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-02-01 - Wardzyn (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Chojnice (pomorskie)
Przygotowywanie potraw z karty restauracjiMożliwość zakwaterowaniaTerminowe wynagrodzeniePraca od poniedziałku do piątku w restauracji Karczma Polska
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2017-09-12 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie, gotowanie oraz wydawanie posiłków, planowanie produkcji, sporządzanie listy zapotrzebowania, nadzorowanie nad procesem produkcji
EDEN CATERING KAMILA ŻYWIECKA; BARKO SPÓŁKA CYWILNA KAMILA ŻYWIECKA, MAREK ŻYWIECKI - 2016-03-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
kucharz - kelner
PIZZERIA "ITALIANO" S.C. Stasik M., Kaźmierczak J. - 2016-02-12 - Śmigiel (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zawodowe kucharz, umiejętność przygotowania posiłków, doświadczenie związane z zbiorowym żywieniem, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Tel.261 676 251 Jolanta Kałuża
kontakt przez PUP - 2018-06-15 - Wędrzyn (lubuskie)
Praca w kuchni hotelowej. Przygotowywanie potraw, dania nowoczesnej kuchni norweskiejWYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharzDoświadczenie zawodowe: WymaganeZnajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego Inne istotne wymagania:Prawo jazdy kat. BOsoba niepalącaOsoba komunikatywna, umiejąca pracować w zespole jak również współpracować z gośćmi hotelowymi,Osoba schludna, dokładna, kreatywna
Hindsæter Fjellhotell - 2016-10-25 - Norwegia (Norwegia)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej - indyjskiej, sporządzanie listy zakupów, przygotowanie potraw z menu restauracji
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw i deserów, obróbka artykułów spożywczcyh, zabezpieczanie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem.
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Szczechy Wielkie (warmińsko-mazurskie)
SAMODZIELNE WYKONYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z JADŁOSPISEM, WYKONYWANIE OBRÓBKI WSTĘPNEJ I TERMICZNEJ POTRAW, WYDAWANIE POSIŁKÓW POBIERAJĄCYM NA ODDZIAŁY, OBSŁUGA SPRZĘTU KUCHENNEGO;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, PREFEROWANE ŚREDNIE W ZAWODZIE KUCHARZ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ SYSTEMU HACCP, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 3 LATA
109 SZPITAL WOJSKOWY Z PRZYCHODNIĄ SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W SZCZECINIE - 2017-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Torzym (lubuskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw w/g ustalonej receptury, dbanie o estetyke dań, przestrzeganie porządku i zasad higieny w kuchni. Wymagane wykształcenie zawodowe, 1 rok doswiadczenia na podobnym stanowisku, umiejętność samodzielnego przygotowywania posiłków. Wynagrodzenie miesieczne 2100zl.
Port Millennium Sławomir Modzelewski - 2018-02-05 - Górkło (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków z karty dań dla gości indywidualnych, w trakcie organizowanych imprez, wesel, styp. itp., przygotowywanie latem potraw z grila
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Kolonia Łobudzice (łódzkie)
Kucharz- gotowanie przyrządzanie posiłków
P.P.U.H.REST S.J. - 2017-11-24 - Pszczew (lubuskie)
Przyrządzanie, przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych receptur kuchni indyjskiej, kebab.
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
Praca w kuchni, przygotowanie i gotowanie domowych posiłków. Umowa na 3 miesiące okres próbny, następnie umowa roczna lub dłuższa. Godziny pracy: 7.30- 18.30
Dom Opieki Dolina Słupi Jolanta Szczerbaty - 2017-10-13 - Kobylnica (pomorskie)
Zgodnie z programem stażu.
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Praca przy przygotowywaniu posiłków, smażenie na grillu, smażenie w głębokim oleju.
BAKS Alina Borucka Restauracje McDonalds - 2018-05-10 - Lębork (pomorskie)
- gotowanie i przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniami klientów- przygotowywanie bufetu z przekąskami- dbanie o stan zaopatrzenia i przechowywanie towaru- zachowanie czystości dbałości powierzonego sprzętu
Spreewald Therme GmbH - 2016-12-21 - Niemcy (Niemcy)