KUCHARZ Tessanden oferta pracy Hindsæter Fjellhotell
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 26 000 NOK
Zakres obowiązków: Praca w kuchni hotelowej. Przygotowywanie potraw, dania nowoczesnej kuchni norweskiejWYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharzDoświadczenie zawodowe: WymaganeZnajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego Inne istotne wymagania:Prawo jazdy kat. BOsoba niepalącaOsoba komunikatywna, umiejąca pracować w zespole jak również współpracować z gośćmi hotelowymi,Osoba schludna, dokładna, kreatywna
Data publikacji: 2016-10-25
Lokalizacja: Tessanden ()
Pracodawca: Hindsæter Fjellhotell
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Sjodalsvn 1549, 2683 Tessanden , NorwegiaRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w kuchni hotelowej. Przygotowywanie potraw, dania nowoczesnej kuchni norweskiejWYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharzDoświadczenie zawodowe: WymaganeZnajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego Inne istotne wymagania:Prawo jazdy kat. BOsoba niepalącaOsoba komunikatywna, umiejąca pracować w zespole jak również współpracować z gośćmi hotelowymi,Osoba schludna, dokładna, kreatywna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 26 000 NOK
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tessanden
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Norwegia
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 26 000 NOK
warunkiPracyIPlacy_powodOddelegowania: Jotunheimen, Oppland fylke, Norwegia
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia:
Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienie za niewielką opłatą.
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy:
Umowa na czas określony, pełen etat, do końca października 2017 r. Po tym czasie istnieje możliwość podpisania umowy na stałe dla odpowiednich kandydatów.Liczba godzin tygodniowo: 37,5 - 40 godz./tyg. Możliwa praca na zmiany po wcześniejszym ustaleniu z pracodawcą.Data rozpoczęcia:Styczeń 2017 r. ( pod koniec)
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba główna
Data rozpoczęcia pracy: 02.01.2017
Data zakończenia pracy: 31.10.2017
Nazwa pracodawcy: Hindsæter Fjellhotell
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku
Adres pracodawcy:
post (at) hindseter.no oraz do wiadomości: e_staniewicz (at) wup.gdansk.plW tytule maila proszę wpisać „kucharz ”
Język aplikacji o pracę: angielski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV ze zdjęciem + list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Adres strony pracodawcy: www.hindseter.no
Profil działalności pracodawcy:
Mały zabytkowy hotel Hindsæter Hotel położony jest wzdłuż drogi turystycznej nad Valdresflya, na wysokości 950 m. npm., z przepięknym widokiem na dolinę i Jotunheimen National Park, 15 km od Besseggen / Gjende. Od 2010 roku hotelowa restauracja jest uznawana jako jedno z lepszych miejsc do jedzenia lokalnych potraw, zwłaszcza potraw z renifera pochodzących z lokalnej farmy reniferów "Vågå tamreinlag". Filozofia kuchni opiera się na nowoczesnej kuchni norweskiej, wykorzystującej tylko lokalne produkty od ok. 20 lokalnych dostawców . Serwuje jedno menu w godzinach wieczornych dla max. 50 gości, nie podaje się dań a-la-carte
Dodatkowe informacje dotyczące aplikowania:
Więcej informacji o stanowisku pracy udzielają:Andrè Sundero lub Karola WenzelTel +47 61238916 / +47 416 78110
Oferta zgłoszona przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 25.10.2016
Data dodania oferty pracy: 25.10.2016
Oferta pracy ważna do: 30.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 25.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
przygotowywanie uszek (z przygotowanego farszu i ciasta)
NOVA-FOOD LOGISTIC 2 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPIWEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-05 - Bukowica (lubuskie)
przygotowywanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni i kucharzami narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
praca w godz. 10-22; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 9-10, telefoniczny w godz. 6-22
Bartosz Tutka - 2016-04-19 - Słupsk (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
czyszczenie samochodów na myjni(wynagrodzenie od 2500zł do 3000zł)
Myjnia TIR Radosław Konarski - 2018-09-12 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłaków na stołówce
Przedsiębiorstwo Uzdrowiskowe "USTROŃ" SA - 2016-06-01 - Ustroń (śląskie)
Brak danych
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywania posiłków, dbania o czystość miejsca pracy, dbania o stan zapasów w magazynie
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Jawor (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskim, wykształcenie min. zasadnicze, umiejetności: wykonywanie kuchni arabskiej/ orientalnej, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym,
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków w zakresie żywienia zbiorowego, dbanie o własciwą obsługę sprzętu i urządzen mechanicznych znajdujących się w kuchni; przestrzeganie zasad dobrej praktyki w trakcie całego procesu produkcyjnego; przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisow BHP i Ppoż
Aspen-Res sp. z o.o. - 2018-07-17 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw; burgery, sosy, mięso, planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany, (11-20, 20-5), na okres próbny 3 m. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Kontakt z pracodawcą : 606-206-707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2016-04-01 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie regionalnych potraw tureckich. Wymagane: wykształcenie min. średnie, umiejętność przygotowywania potraw kuchni tureckiej, min. 2-letnie doświadczenie w zawodzie kucharza kuchni tureckiej.
HARPUT KEBAP KATARZYNA AYDIN - 2017-05-24 - Sulęcin (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
"ALDI" IZABELA NOWAK - 2016-07-22 - Ruda Śląska (śląskie)
Praca w piekarni i cukierni.
Anita Ewa Fede - Chreścionko - Firma Handlowo-Usługowa PATI - 2016-01-04 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Wysokość wynagrodzenia brutto 2000zł 2500 zł. Kontakt z pracodawcą telefoniczny w godz. 8.00-20.00 w celu ustalenia terminu spotkania.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe DAGMOR - 2016-02-03 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
SADKOWO Spółka z o.o. "WOJCIECHY" - 2017-05-05 - Bieniasze (warmińsko-mazurskie)
Prace pomocnicze w kuchni
Zakład Usług Technicznych INTECH Ewa Ścierska - 2017-03-07 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja SECESJA Spółka Cywilna Michał Kulda, Arkadiusz Piestrzyński - 2016-09-16 - Zduńska Wola (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchniindyjskiej, kebaby, sprzątanie w kuchni, przygotowywanie menu
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Zelów (łódzkie)
1. Nauka przepisów BHP.2. Przygotowywanie sałatek, surówek.3. Pieczenie mięsa.4. Sporządzanie ciasta do pizzy.5. Pieczenie frytek, cząstek ziemniaczanych.6. Rozkładanie składników na pizzy.7. Polewanie sosów, napełnianie sosów.8. Sporządzanie kebabów, hamburgerów.9. Sprzątanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Miechucino (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ REGIONALNEJ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, UTRZYMYWANIE W CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE KIERUNKOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SNITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Niemodlin (opolskie)
- układanie menu, nadzór nad estetyką i jakością wydawanych dań,,- nadzór nad pracoownikami,- kontrola zapasu artykułów spożywyczych- praca przy daniach polskich- umowa na okres próbny 6 miesięcy (docelowo umowa na czas nieokreślony),- praca na dwie zmiany 8.00-16.00, 16.00-24.00- wynagrodzenie ok 17 zł/h brutto - ok 2720 zł brutto
Spółka Cywilna Gastronomiczno-Handlowa Zygmunt Bianek, Mariusz Bianek, Damian Bianek - 2018-04-04 - Śrem (wielkopolskie)
praca w kuchni w restauracji, przygotowywanie posiłków
K&K Piotr i Zbigniew Koźbiał S. C. - 2015-12-02 - Gorzeń Górny (małopolskie)
ZAPOZNANIE SIĘ ZE SPRZĘTEM KUCHENNYM, OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW, OWOCÓW, RYB I MIĘSA, ZAPOZNANIE SIĘ ZE SPOSOBAMI OBRÓBKI TERMICZNEJ(GOTOWANIE, SMAŻENIE, PIECZENIE, GRILLOWANIE, DUSZENIE), PRZYGOTOWANIE PROSTYCH POTRAW POD NADZOREM KUCHARZY, CZYNNOŚCI PORZĄDKOWE W KUCHNI, TEORETYCZNA NAUKA ZAWODU PRZEZ DOŚWIADCZONEGO SZEFA KUCHNI
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Raszowa (opolskie)
Przygotowywanie potraw i ich wydawanie utrzymywanie czystości w kuchni
NAD WISŁĄ Danuta Iwańska - 2017-09-06 - Dęblin (lubelskie)
przygotowywanie potraw
PHU ,,RZETELNI" JOANNA RZETELSKA, ŁUKASZ RZETELSKI S. C. - 2018-04-13 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Lublin (lubelskie)
Wykształcenie zawodowe/ średnie, doświadczenie: brak wymagań; zakres obowiązków: gotowanie, obsługa klienta; miejsce pracy: Rachowice;
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA "HERMES" Jadwiga Świgost - 2016-07-27 - Rachowice (śląskie)
Indywidualna i grupowa praca z wychowankami, prowadzenie dokumentacji pedagogicznej.
Dom dla Dzieci Keja - 2016-01-05 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)