KUCHARZ Bieniasze oferta pracy SADKOWO Spółka z o.o. "WOJCIECHY"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 000 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-05-05
Lokalizacja: Bieniasze (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: SADKOWO Spółka z o.o. "WOJCIECHY"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:14-310 Bieniasze, powiat: ostródzki, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bieniasze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostródzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Miłakowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: SADKOWO Spółka z o.o. "WOJCIECHY"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ostródzie
Adres pracodawcy:
14-310 Wojciechy 1, powiat: ostródzki, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: ostródzki
Gmina pracodawcy: Miłakowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wojciechy
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: , agroturystyka
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ostródzie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.05.2017
Oferta pracy ważna do: 04.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 05.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYNANIE KEBABU, PRZYGOTOWYWANIE SOSÓW I DODATKÓW NA PODSTAWIE TURECKICH PRZEPISÓW, PRZYJMOWANIE TOWARU POWYŻEJ 30 KG, PRACA W GODZINACH NOCNYCH CZĘSTO W WARUNKACH STRESOGENNYCH, CZĘSTA OBSŁUGA "TRUDNYCH" KLIENTÓW.
LARA ATES MESUT - 2016-08-03 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw obiadowych. Praca w godz.: 6-14. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - osobisty: p. Bożena Jurkowska, w godz. 9-13, od poniedziałku do piątku, Wrocław, ul. Koszarowa 5, tel.: 727 003 055.
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-09-01 - Wrocław (dolnośląskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Kraków.- Wynagrodzenie: 1000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku szkolnym ok. 50 porcji -śniadania i obiady.
AUTO - MAT Mateusz Zawada - 2017-08-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
POLCAMP Arkadiusz Polak - 2017-03-09 - Nadwiślanka (lubelskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Warszawa (mazowieckie)
Opracowywanie nowych potraw. Zapewnienie odpowiedniej jakości podawanych potraw.
Centrum FALA 1 Sp. z o.o. - 2018-03-02 - Łazy (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 9-17, 14-22 w restauracji BARKA przy ul. Zwycięzców w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Jerzy Pletty PPHU BARKA; Sklep Przemysłowy-Wielobranżowyowy SPORT - 2016-04-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Kozienice (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
"GALOMAR-AUTOMATION" MARIUSZ GALOWICZ - 2017-08-24 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchnii tureckiej.
PPU SUŁTAN KEBAP - 2017-01-16 - Jaworzno (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków: śniadań, obiadów; gotowanie zup, potraw mięsnych.
"QUARTET" MARIA GMUROWSKA I AMANDA GMUROWSKA SPÓŁKA JAWNA - 2017-05-02 - Pniewy (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, dopilnowanie porządku, przestrzeganie zasad higieny w pracy w kuchni.
MIKOŁAJCZAK s.c. QBATURA CAFE & HOTEL w Ciechanowie - 2017-08-08 - Ciechanów (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w restauracji hotelowej. Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7.00-19.00 i 19.00-7.00 od poniedziałku do niedzieli w Szczyrku (grafik do ustalenia, istnieje możliwość zakwaterowania pracownika).
CENTRUM KONGRESÓW I REKREACJI ORLE GNIAZDO SP. Z O. O. - 2016-02-09 - Szczyrk (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALACH GASTRONOMICZNYM PRACODAWCY;WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WG RECEPTUR KUCHNI ORIENTALNEJ (CHIŃSKIEJ);
JAROSŁAW FIGIEL - 2018-04-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Restauracja-Bar ,,SMAKOSZ" Andżelika Rompca - 2018-01-10 - Sztum (pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, garmaż
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Żalno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, współpraca przy tworzeniu menu, przestrzeganie zasad postępowania z żywnością.
Jadłodajnia Duży Talerz Sp. z o.o. - 2018-03-27 - Piekoszów (świętokrzyskie)
Wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna, mile widziane doświadczenie.Praca od poniedziałku do piątku w godz. 9:30-17:30.
Restauracja "Żurek" Monika Karwacka - 2016-04-25 - Racibórz (śląskie)
sprzedaż art. sportowych
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Biała Podlaska (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Bytom Odrzański (lubuskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Bażanowice (śląskie)
Przygotowywanie surówek, przygotowywanie kanapek w stylu orientalnym według oryginalnych przepisów, obsługa opiekacza, szatkownicy.
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Łódź (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 8-16, wynagrodzenie 2000 zł brutto do uzgodnienia; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 8-17
P.M.U.H. ”KRAJNIK I SYN” MIROSŁAW KRAJNIK - 2017-01-25 - Słupsk (pomorskie)
Pobieranie surowców i półproduktów kulinarnych, obróbka wstępna surowców, przygotowanie potraw, wydawanie potraw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-08-24 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
gotowanie ( przygotowywanie posiłków dla 100 osób) utrzymywanie porządku i przestrzegania higieny w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-02-01 - Namysłów (opolskie)
nauka przygotowywania posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Przygotowanie pizzy, kebabów, sałatek
PP POLSKA Iwona Lackosz - 2017-03-17 - Jasło (podkarpackie)