KUCHARZ Lubin oferta pracy MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 775 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
Data publikacji: 2017-07-03
Lokalizacja: Lubin (dolnośląskie)
Pracodawca: MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Miroszowicka 1, 59-300 Lubin, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 775 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lubin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lubin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 775 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykszt. gastronomiczne, min. 2 lata doświadczenia w zawodzie, komunikatywność, odporność na stres
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Adres pracodawcy:
Miroszowicka 1, 59-300 Lubin, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lubiński
Gmina pracodawcy: Lubin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lubin
Ulica pracodawcy: Miroszowicka
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.07.2017
Oferta pracy ważna do: 17.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 03.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 03.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Obróbka warzyw, przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach otwarcia Ośrodka, w razie potrzeb również w nocy
Ośrodek Wczasowo-Rekreacyjny Niezamyśl Sp. z o.o. - 2016-06-15 - Zaniemyśl (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ W RESTAURACJI
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2016-04-13 - Chełmek (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej regionalnej ukraińskiej, takich jak: solianka, borgacz, barszcz ukraiński, kołduny.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Zduńska Wola (łódzkie)
Dania obiadowe biriani, samusa; przygotowywanie posiłków; sprzątanie kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Starogard Gdański (pomorskie)
Kucharza
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Lubycza Królewska (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Inowłódz (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawnaie dużej ilości posiłków cateringowych.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Łódź (łódzkie)
Zamiłowanie do gotowania, wyczucie smaku, punktualność i rzetelność w wykonywaniu swoich obowiązków, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, wymagana praktyka, staż lub praca w gastronomii; praca w godz. 9-22; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 11-17. Możliwość zapewnienia przez pracodawcę wyżywienia i dojazdów.
PUG UNI BAR ALBATROS S.C. - 2016-04-22 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej i europejskiej
Restauracja "EURO" Roman Wąsowski - 2016-07-05 - Gdańsk (pomorskie)
Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska bracy pod kątem zasad HACCP, BHP i P. POŻ., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku. Nauka metod utrwalania żywności, chłodzeniem zamrażanie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem. obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwe, płukanie, dezynfekcja, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego. Obróbka wstępna surowców: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp. sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstające w czasie produkcji niektórych wyrobów. Sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np: zupy, dania główne, desery, surówki (wymienić stosownie do znajdujących się, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw. praca w godzinach pomiędzy 8 -16.
LABDAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-12-13 - Miszewko (pomorskie)
- przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Łochów (mazowieckie)
jw.
LEVEL WORK Artur Chrząszcz (Agencja zatrudnienia nr 10944) - 2017-05-17 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w Krapkowicach.
POLONIA HOTEL GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-20 - Krapkowice (opolskie)
Kucharz
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu - 2016-09-15 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla gości
AmRest Sp. z o.o. - 2018-07-10 - Płock (mazowieckie)
Znajomość receptur i przypraw typowych dla kuchni indyjskiej.PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, OBSŁUGA KLIENTÓW
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Łódź (łódzkie)
Wykształcenie: zawodowe lub średnie kierunkowe; staż pracy: min. 2 lata na stanowisku kucharza; znajomość systemu HACCP, ISO, umiejętność organizacji pracy, pracy w zespole, odpowiedzialność, systematyczność, dyspozycyjność, kreatywność; sporządzanie potraw zgodnie z recepturami, dystrybucja posiłków, przygotowywanie imprez okolicznościowych, prowadzenie zapisów w dokumentacji HACCP oraz ISO; miejsce pracy: Gliwice;
Centrum Onkologii- Instytut im. M.Skłodowskiej- Curie Oddział - 2016-08-09 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej
Hotel "GRACJA" Józef Kuczyński - 2016-10-13 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci, rozwożenie po salach, przestrzeganie przepisów HACCP.
Niepubliczne Przedszkole Morenowy Raj w Gdańsku s.c. - 2016-08-29 - Gdańsk (pomorskie)
sporządza potraw dla gości Pensjonatu Michelin
GOSPODARSTWO ROLNE HODOWLA KONI I AGROTURYSTYKA "MICHELIN" TOMASZ GAWROŃSKI - 2017-11-21 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-05 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
LECH SIEJEK GOSPODA POD BAŻANTEM - 2016-11-22 - Racot (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Boszkowo-Letnisko (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków, pomoc przy tworzeniu menu, przestrzeganie zasad oraz procedur HACCP.170 h pracy w miesiącu, dyspozycyjność 5-24miejsce pracy: Ślęza, ul. GłównaSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Ślęza (dolnośląskie)
Gotowanie, przygotowanie posiłków, sprzątanie miejsca pracy.
"AMINITI KEBAB" Mahmoud EL Gharib - 2018-04-16 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, dowóz posiłków na terenie Rzeszowa
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie około 600 posiłków dziennie do cateringu, odpowiedzialnośćza estetykę, pakowanie posiłków, przestrzeganie przepisów BHP obowiązujących w gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Grójec (mazowieckie)
Smażenie naleśników oraz przygotowywanie potraw z naleśników. Miejsce pracy: Wrocław Kontakt telefoniczny Sala G
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie i sprzedaż posiłków typu fast-food
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Trzebinia (małopolskie)