KUCHARZ Miszewko oferta pracy LABDAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 100 - 1 200 PLN
Zakres obowiązków: Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska bracy pod kątem zasad HACCP, BHP i P. POŻ., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku. Nauka metod utrwalania żywności, chłodzeniem zamrażanie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem. obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwe, płukanie, dezynfekcja, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego. Obróbka wstępna surowców: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp. sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstające w czasie produkcji niektórych wyrobów. Sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np: zupy, dania główne, desery, surówki (wymienić stosownie do znajdujących się, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw. praca w godzinach pomiędzy 8 -16.
Data publikacji: 2017-12-13
Lokalizacja: Miszewko (pomorskie)
Pracodawca: LABDAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KASZUBSKA 63, 80-297 Miszewko, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska bracy pod kątem zasad HACCP, BHP i P. POŻ., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku. Nauka metod utrwalania żywności, chłodzeniem zamrażanie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem. obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwe, płukanie, dezynfekcja, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego. Obróbka wstępna surowców: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp. sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstające w czasie produkcji niektórych wyrobów. Sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np: zupy, dania główne, desery, surówki (wymienić stosownie do znajdujących się, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw. praca w godzinach pomiędzy 8 -16.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 100 - 1 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Miszewko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kartuski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żukowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 100 - 1 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.12.2017
Data zakończenia pracy: 17.12.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka do celów sanit. epidem.
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
doświadczenie zawodowe (wymagany staż - lata: 2)
Nazwa pracodawcy:
LABDAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Adres pracodawcy:
KASZUBSKA 63, 80-297 Miszewko, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: kartuski
Gmina pracodawcy: Żukowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Miszewko
Ulica pracodawcy: KASZUBSKA
Numer budynku pracodawcy: 63
Profil działalności pracodawcy:
Spółka prowadzi kilka restauracji m.in w Miszewku i Baninie
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.12.2017
Oferta pracy ważna do: 02.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 14.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 13.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw z karty
Kornel - Sylwester Trybulec - 2018-03-23 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
KAMIL SAMCIK SPRZEDAŻ ART.SPOŻ. I PRZEM. USŁUGI GASTRONOMICZNE - 2016-08-26 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Warszawa (mazowieckie)
Brak danych
Społem Augustowska Społdzielnia Spożywców - 2018-01-03 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków.Wynagrodzenie uzależnione od stanowiska od 8 zł netto za 1 godz.
"LOCARIS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-08 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-06-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przyrządzanie posiłków dla dzieci, rozdzielanie na talerze, prowadzenie dokumentacji '' kuchennej'', zamawianie barakujących toawarów, obsługa magazynu z żywnością, maycie naczyń po posiłkach
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków kuchni polskiej od produktu do gotowego dania, organizacja pracy na stanowisku
PRO-MOT Sp. z o. o. - 2017-07-06 - Skarszewy (pomorskie)
przyjmowanie i wydawanie wniosków w sprawie ustalenia On,wydawanie orzeczeń wskazanych do ulg i uprawnień,legitymacji osoby niepełnosprawnej,wydawanie kart parkingowych
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Rawicz (wielkopolskie)
DORĘCZANIE KORESPONDENCJI I PRZEKAZÓW PIENIĘŻNYCH; BUDOWANIE POZYTYWNYCH RELACJI Z KLIENTAMI; REALIZACJA PLANÓW SPRZEDAŻOWYCH DOT. WYMAGANYCH USŁUG I TOWARÓW; PROWADZENIE DOKUMENTACJIWYMAGANE WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE (MILE WIDZIANE ŚREDNIE); POZYTYWNA ENERGIA I OTWARTOŚĆ NA PRACĘ Z LUDŹMI; SUMIENNOŚĆ I ODPOWIEDZIALNOŚĆ; CHĘĆ DO NAUKI (NIE WYMAGANE DOŚWIADCZENIE), DOBRA SPRAWNOŚĆ FIZYCZNA I BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO DŹWIGANIA; GOTOWOŚĆ DO PRACY NIEZALEŻNIE OD WARUNKÓW ATMOSFERYCZNYCH, WYNAGRODZENIE 2.300,00 BRUTTO + PREMIA CZASOWO-JAKOŚCIOWA 210,00 ZŁ+PREMIA ZADANIOWAPraca w godzinach: 09:00-17:00MIEJSCE PRACY: UP Szczecin 2, ul. Dworcowa 20UP Szczecin 27, Obotrycka 6UP Szczecin 10, ul. Krakowska 19UP Szczecin 6, ul. Mickiewicza 120UP Szczecin 8, ul. Dubois 9UP Szczecin 18, ul. Bat. Chłopskich 8UP Szczecin 26, ul. Hrubieszowska 56UP Szczecin 43, ul. Szafera 189Sposób apikowania: osobiście na Niepodległości 41/42 w SzczecinieCV NA MAILA rekrutacja.szczecin (at) poczta-polska.pl Z TYTUŁEM: listonosz pieszy, CV+ LM pocztą na Niepodległości 41/42, 70-940 w Szczecinie
POCZTA POLSKA SA - 2018-10-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw arabskich z wykorzystaniem przypraw arabskich
kontakt przez PUP - 2018-10-03 - Bełchatów (łódzkie)
prace niezbedne przy hodowli koni, uprawa zbóż, obsługa maszyn rolniczych
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
praca na stanowisku kucharz
Bar Mleczny "Słonecznik" Aneta Kołodzińska-Serafin - 2017-01-19 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
właściwy dobór i obróbka surowców do produkcji kulinarnych kuchni ormiańskiej, sporządzanie potraw kuchni regionalnej - ormiańskiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Łódź (łódzkie)
Gastronomia/Przygotowywanie półproduktów i potraw luchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej. Dbałość o porządek i czystość w kuchni.Praca od 10:00 do 22:00
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Łódź (łódzkie)
-
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOSŁAW JAKUB KMITA - 2017-05-04 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
PROWADZENIE RESTAURACJI
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2018-08-27 - Polkowice (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw dla gosci hotelu i restauracji, praca w hkuchni. Smażenie gotowanie potraw, porcjowanie potraw, catering, pieczenie ciast i mięs. Udział w inwentarycaji, utrzymanie porzadku. Inne prace zlecone przez szefa kuchni.
P.H.U.ELTUS Sp.J. K.T. Dymkowscy - 2016-07-01 - Niemcza (dolnośląskie)
Pracownik biurowy
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Koszalin (zachodniopomorskie)
sprzątanie w blokach
FIRMA SPRZĄTAJĄCA AMETYST DARIUSZ STALINSKI - 2017-01-11 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków (godz. pracy: 8:00 -16:00).
NETConnect Technologie Informatyczne - 2015-12-03 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie potraw, zamawianie towaru
P.H. "IWONA" Usługi Cateringowe Iwona Szelągiewicz - 2016-05-16 - Sosnowiec (śląskie)
sprzątanie pomieszczeń
INWEMER System Sp. z o.o. - 2015-12-15 - Będzin (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości restauracji wg określonych standardów, estetyczne i eleganckie prezentowanie dań, dbałość o najwyższy poziom świadczonych usług, nadzorowanie serwowanych dań.
Auto-Centrum M.Z. Kierat Sp. Jawna - 2017-03-23 - Tychy (śląskie)
ochrona osób i mieniapraca w Rzeszowie
PW KARABELA - 2017-07-04 - Rzeszów (podkarpackie)
PRZYRZĄDZANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Gama Trans S.C. - 2017-04-27 - Słubice (lubuskie)
sporządzanie potraw, ciast, napojów i deserów,przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII "JĘDRUŚ" - 2018-06-14 - Józefów (mazowieckie)
gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Pińczów (świętokrzyskie)
Zgodnie ze stanowskiem
NIEPUBLICZNA SZKOŁA PODSTAWOWA SPECJALNA - 2017-12-28 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Organizacja pracy na kuchni
B&M Szpendowscy s.c. - 2017-08-14 - Sieradz (łódzkie)