KUCHARZ ( 326 J) Józefów oferta pracy MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII "JĘDRUŚ"
Stanowisko: KUCHARZ ( 326 J)
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie potraw, ciast, napojów i deserów,przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych
Data publikacji: 2018-06-14
Lokalizacja: Józefów (mazowieckie)
Pracodawca: MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII "JĘDRUŚ"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Główna 10, 05-410 Józefów, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
sporządzanie potraw, ciast, napojów i deserów,przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ( 326 J)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Józefów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: otwocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Józefów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII "JĘDRUŚ"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Otwocku
Adres pracodawcy:
Główna 10, 05-410 Józefów, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: otwocki
Gmina pracodawcy: Józefów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Józefów
Ulica pracodawcy: Główna
Numer budynku pracodawcy: 10
Profil działalności pracodawcy: Pomoc społeczna
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Otwocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.06.2018
Data dodania oferty pracy: 12.06.2018
Oferta pracy ważna do: 31.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Rzetnia (wielkopolskie)
obszywanie (ściereczki, poduszki, pościel
GOMER Popis Sławomir - 2016-02-09 - Gniezno (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2018-03-14 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie potraw, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakością żywności, przestrzeganie przepisów BHP, ustalanie menu dań
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Świętochłowice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYSJKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICE. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY
GRAMEEN LINK SP. Z O.O. - 2018-03-08 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków z karty dań dla gości indywidualnych, w trakcie organizowanych imprez, wesel, styp. itp., przygotowywanie latem potraw z grila
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Kolonia Łobudzice (łódzkie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów, dbanie o jakość na każdym etapie produkcji, przestrzeganie zasad, procedur oraz standardów restauracji - praca w Zawierciu Hotel Villa Verde
Grupa Łapaj Sp. z o.o. , Spółka jawna - 2016-02-17 - Zawiercie (śląskie)
przyrządzanie potraw kuchni wschodniej w tym ukraińskiej , dbanie o wysoką jakość świadczenia usług , dbanie o czystość , porządek na stanowisku pracy3 zmiany 6-14 12-20 14-22wyn. zł/h brutto
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
prace pomocnicze w kuchni
AMW Hotele Sp.z o.o. - 2018-04-24 - Sucha (dolnośląskie)
przyrządzanie kebaba, surówek, praca II zmiany godz. 9.00-17.00, 17.00-24.00
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Praca w charakterze kucharza w Hotelu Polonia.
UNION PRO SILESIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-11 - Racibórz (śląskie)
PRZYGOTOWYNANIE KEBABU, PRZYGOTOWYWANIE SOSÓW I DODATKÓW NA PODSTAWIE TURECKICH PRZEPISÓW, PRZYJMOWANIE TOWARU POWYŻEJ 30 KG, PRACA W GODZINACH NOCNYCH CZĘSTO W WARUNKACH STRESOGENNYCH, CZĘSTA OBSŁUGA "TRUDNYCH" KLIENTÓW.
LARA ATES MESUT - 2016-08-03 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą
IMPRESJE KUCHENNE Małgorzata Braś - 2017-07-17 - Chrzanów (małopolskie)
przygotowanie potraw od produktu do wyrobu gotowego
DISCO-BAR MICHAŁ DOMBRZALSKI - 2018-06-26 - Przysiersk (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw
BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-31 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie oraz wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Łaziska Górne (śląskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o ich jakość i sposób podawania klientom
SODEXO POLSKA SP ZOO - 2016-04-20 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
kucharz
"MDM" Sp. z o.o. - 2017-05-04 - Dzierzgoń (pomorskie)
do uzgodnienia
"BAR-SERWIS" Krystyna Osuchowska - 2016-05-06 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków,
Pałac Mała Wieś Sp. z o. o. Sp. k - 2017-05-23 - Mała Wieś (mazowieckie)
Przygotowywanie i sprzedaż potraw.
Mała Gastronomia BAR "SMAKOSZ" Zdzisław Modzelewski - 2016-04-27 - Przasnysz (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, praca w kuchni.
"HOTEL ATRIUM" - 2015-12-23 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
obsługa urządzeń gastronomicznych, przyrządzanie dań, dbanie o higienę w miejscu pracy, organizacja stanowiska pracy, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, sporządzanie i przyjmowanie zamówień towaru
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Miejska Górka (wielkopolskie)
Przygotowywanie, gotowanie posiłków, wydawanie posiłków na oddziały i stołówkę. Praca według grafiku. Do wynagrodzenia doliczana premia oraz dodatek stażowy
Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Opolu - 2018-04-26 - Opole (opolskie)
Przygotowanie posiłków, obsługa klientów. Przyjmowanie zamówień. Koordynacja zamówień surowców od dostawców do produkcji potraw.
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
GRAN-JAN Kopyrtołka Agata Krężelok - 2015-12-01 - Jaworzynka (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Artag Firma Usługowo-Handlowa Artur Dżumało - 2018-07-05 - Bytom (śląskie)
do uzgodnienia
ARB Przedsiębiorstwo Wielobranżowe - 2017-02-08 - Radom (mazowieckie)
kucharz
"Brzozowy Dworek" Dorota Pinas - 2018-08-24 - Wola Rzędzińska (małopolskie)