KUCHARZ Zawiercie oferta pracy Grupa Łapaj Sp. z o.o. , Spółka jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 850 - 3 062 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów, dbanie o jakość na każdym etapie produkcji, przestrzeganie zasad, procedur oraz standardów restauracji - praca w Zawierciu Hotel Villa Verde
Data publikacji: 2016-02-17
Lokalizacja: Zawiercie (śląskie)
Pracodawca: Grupa Łapaj Sp. z o.o. , Spółka jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mrzygłodzka 273, 42-400 Zawiercie, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów, dbanie o jakość na każdym etapie produkcji, przestrzeganie zasad, procedur oraz standardów restauracji - praca w Zawierciu Hotel Villa Verde
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 850 - 3 062 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zawiercie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zawierciański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zawiercie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 850 - 3 062 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.02.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagania: wykształcenie średnie, doświadczenie min. 2 lata, komunikatywność, zaangażowanie
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Grupa Łapaj Sp. z o.o. , Spółka jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Adres pracodawcy:
Mrzygłodzka 273, 42-400 Zawiercie, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt w sprawie pracy osobisty w zawierciu ul. Mrzygłodzka 273 w godz od 8.00 do 16.00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Godziny : 8.00 -16.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: zawierciański
Gmina pracodawcy: Zawiercie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zawiercie
Ulica pracodawcy: Mrzygłodzka
Numer budynku pracodawcy: 273
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.02.2016
Oferta pracy ważna do: 18.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 17.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 17.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, obsługa programu komputerowego, obsługa urządzeń kuchennych
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2018-04-19 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
Zajazd WIKA Elwira Grzelak Lidzbark Warmiński - 2018-05-11 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków
FIRMA HANDLOWA "MIRO" MIROSŁAW BEM - 2017-05-09 - Łeba (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem.System, rozkład czasu pracy oraz wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą.
Restauracja "Pod Dębem" - 2017-03-24 - Ustka (pomorskie)
PP
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie oraz wypiek pizzy
AGG Ekspert Anna Grycz-Grodzińska - 2016-09-16 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie i sprzedaż posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Przasnysz (mazowieckie)
w/g programu kucharza
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Lębork (pomorskie)
Przygotowywanie półproduktów do obróbki, samodzielna ovbróbka w tym termiczna, przygotowywanie ciast ciężkich, zabezpieczenie produktów gotowych.
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Mysłowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Konferencji i Rekreacji Akwawit sp. z o.o. - 2017-03-23 - Leszno (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
- operowanie wózkiem widłowym, - inne prace magazynowe. Umowa o pracę tymczasową oferowana przez agencję zatrudnienia. Umowy podpisywane na okres dwóch tygodni lub miesiąca - nastepnie przedlużenie umowy lub przejęcie przez Pracodawcę-Użytkownika. Oferta dostępna w sali D. Kontakt z pracodawcą - tel.: 693 470 490
Randstad Polska Sp. z o.o - 2018-04-06 - Wrocław (dolnośląskie)
W ZAWODZIE. PRACA POLANICA ZDRÓJ.10 00 - 22 0015,00ZŁ ZA GODZINĘISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ORGANIZACJI TRANSPORTU LUB ZWROTU KOSZTÓW DOJAZDU
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
KucharzDwie zmiany:I zmiana 8:00-16:00II zmiana 15:00-23:00Restauracja PIANO CAFE
Kornel - Sylwester Trybulec - 2017-12-01 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z know-how, dbanie o czystość swojego stanowiska pracy.
KRUMIX ŁUKASZ KRUTAK - 2018-03-14 - Głuchołazy (opolskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Jabłonowo (mazowieckie)
Przygotowywanie zup, dań mięsnych oraz garmażeryjnych zgodnie z recepturami i jadłospisem, porcjowanie oraz wydawanie posiłków, dbanie o jakość przygotowywanych potraw. Praca między godz. 5:00 a 18:00
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ IM. L.A. HELCLÓW - 2018-04-12 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej - kulfy, samosy, kofte, dolma, sarma, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Żyrardów (mazowieckie)
gotowanie ukraińskiej kuchni
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Gotowanie potraw dla dużej ilości osób. umiejętność samodzielnego gotowania dla co najmniej 100 osób
SANATORIUM UZDROWISKOWE "CHEMIK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-24 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
ze względu na wielu gości restauracji przyjeżdżających z Ukrainy, oczekujemy od kandydatów umiejętności przygotowywania potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-01-13 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe PHU "Hatron Electronic" - 2016-07-18 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni Polskiej. Obsługa imprez okolicznościowych. System pracy jednozmianowy. Godziny pracy do ustalenia (10:00 - 18:00)
Restauracja Adria A. Wojnar, R. Zaręba s.c. - 2017-03-13 - Andrychów (małopolskie)
Praca w kuchni. Przyrządzanie dań obiadowych, sałatek oraz pizzy. Istnieje możliwość przyuczenia - nabycie praktycznych umiejętności robienia pizzy dla osób z wykształceniem gastronomicznym, mile widziani absolwenci. Wymagania: książeczka zdrowia mile widziana, ale nie wymagana.
SOLAR-SUN Sebastian Jacek - 2016-06-23 - Rumia (pomorskie)
opieka nad niepełnosprawnym
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Płońsk (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków,
Gastrotop - Dariusz Borowik - 2017-09-20 - Opole (opolskie)
1. Przygotowywanie smacznych posiłków zgodnie z jadłospisem, gramaturą i liczbą osób zaprowiantowanych,2. Przestrzeganie obowiązujących przepisów związanych z żywieniem zbiorowym, 3. Prowadzenie podręcznego magazynu żywnościowego,3. Przyjmowanie produktów z magazynu, kwitowanie ich odbioru i dbanie o ich racjonalne i terminowe zużycie.
Centrum Administracyjne Nr 2 w Łodzi - 2017-03-01 - Łódź (łódzkie)
Realizacja i przestrzeganie podstawowych obowiązków, uprawnień i odpowiedzialności przypisanych stanowisku, określonych w obowiązującym Regulaminie Pracy,Zarządzeniach Kierownika Ruchu Zakładu Górniczego, innych wewnętrznych dokumentach regulujących organizację, przebieg oraz bezpieczeństwo wykonywania pracy, realizacja i przestrzeganie podstawowych obowiązków pracownika określonych w art. 100 Kodeksu Pracy, realizacja i przestrzeganie podstawowych obowiązków w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy określonych w art. 211 Kodeksu Pracy oraz szczegółowych obowiązków z zakresu bhp i ppoż. określonych w instrukcjach, zarządzeniach i regulaminach, realizacja i przestrzeganie przepisów z zakresu ochrony przeciwpożarowej oraz ochrony środowiska.
ZPB Kaczmarek Sp z o.o. - 2017-04-10 - Stara Oleszna (dolnośląskie)
gotowanie zup i drugich adań, wyroby garmażeryjne, przekąski
HOTEL "TUKAN " Piotr Oleszczak - 2018-04-16 - Poniatowa (lubelskie)
j.w
Wyższa Szkoła Rehabilitacji - 2016-01-20 - Warszawa (mazowieckie)