KUCHARZ Łódź oferta pracy Centrum Administracyjne Nr 2 w Łodzi
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 200 PLN
Zakres obowiązków: 1. Przygotowywanie smacznych posiłków zgodnie z jadłospisem, gramaturą i liczbą osób zaprowiantowanych,2. Przestrzeganie obowiązujących przepisów związanych z żywieniem zbiorowym, 3. Prowadzenie podręcznego magazynu żywnościowego,3. Przyjmowanie produktów z magazynu, kwitowanie ich odbioru i dbanie o ich racjonalne i terminowe zużycie.
Data publikacji: 2017-03-01
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: Centrum Administracyjne Nr 2 w Łodzi
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Marysińska 100, 91-851 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
1. Przygotowywanie smacznych posiłków zgodnie z jadłospisem, gramaturą i liczbą osób zaprowiantowanych,2. Przestrzeganie obowiązujących przepisów związanych z żywieniem zbiorowym, 3. Prowadzenie podręcznego magazynu żywnościowego,3. Przyjmowanie produktów z magazynu, kwitowanie ich odbioru i dbanie o ich racjonalne i terminowe zużycie.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność przytgotowania smacznych posiłków dla 30 osób zgodnie z obowiązującymi zasadami żywieniowymi. Obsługa urządzeń gastronomicznych. Ważna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych, znajomość obowiązujących przepisów żywienia zbiorowego.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Centrum Administracyjne Nr 2 w Łodzi
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Marysińska 100, 91-851 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Marysińska
Numer budynku pracodawcy: 100
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.03.2017
Oferta pracy ważna do: 31.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 01.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 01.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kuchni
F. H. U. "KONTRA" Sp. z o.o. - 2016-07-04 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,zabezpieczenie przed zepsuciem surowców,półproduktów i wyrobów gotowych,obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt,wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw,owoców i grzybów, mleka i przetworów,jaj,mięsa,zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny,drobiu,ryb oraz potraw z podrobów,potraw półmięsnych ,jarskich,wyrobów garmażeryjnych,posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Bedlno (łódzkie)
Aktywne pozyskiwanie klientów. Realizacja zleconych celów. Prezentacja produktów i usług. Tworzenie bazy danych.
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Płock (mazowieckie)
ważenie, formowanie oraz wypiekanie pieczywa
PIEKARNIA "PRECEL " ZPH MICHAŁ GRUDYSZ - 2017-01-20 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
gotowanie / wykonywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw według receptur, wydawanie posiłków, organizacja stanowiska pracy; dwie zmiany; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach (10-18) oraz e-mailowy.
FHU PEPE Dariusz Kanclerz - 2016-02-11 - Słupsk (pomorskie)
pomoc i towarzyszenie mieszkańcowi w codziennych czynnościach z zakresu higieny osobistej. Uczestniczenie w procesie rehabilitacji i aktywizacji mieszkańca, współpraca w tym zakresie z rehabilitantem i terapeutą zajęciowym. Praca z osobami starszymi i niepełnosprawnymi, wymagającymi całodobowej opieki.
Dom Pomocy Społecznej Nr 2 - 2018-04-27 - Zabrze (śląskie)
produkcja i wydawanie dań zgodnie z recepturami. Przygotowywanbie dań kuchni gorącej. Dbałość o czystość w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitala w oparciu o system bezpieczeństwa HACCP, obróbka termiczna, ekspedycja i dystrybucja posiłków na oddziały, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchennych, dbałość o sprzęt i urządzenia kuchenne
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Poznań (wielkopolskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
COLLIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, INVEST SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-04-03 - Olchowiec (podkarpackie)
przygotowanie posiłków, smazenie, gotowanie, przygotowanie deserów, sałatek, surówek
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Ropica Polska (małopolskie)
wg. stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych, układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-11-29 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
Wykonywanie pracy zgodnie z instrukcjami stanowiskowymi oraz warunkami wykonywania i odbioru wrobu.
HEICHE POLSKA sp.zo.o - 2016-10-27 - Stanowice (dolnośląskie)
Kucharz*- wymagania: wykształcenie zawodowe, badania sanepid. Pożdane doświadczenie w zawodzie.
"Solidus" Spółka z o.o. - 2018-04-20 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Rytro (małopolskie)
planowanie posiłków oraz przygotowywanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Piła (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
ZGROMADZENIE SIÓSTR ŚW.ELŻBIETY, DOM ZAKONNY W KWIDZYNIE - 2017-11-14 - Kwidzyn (pomorskie)
samodzielne sporządzanie potraw zgodnie z menu, wykonywanie dekoracji na ciastach, potrawach oraz z warzyw i owoców z zastosowaniem maszyn i narzędzi gastronomicznych, obliczanie wartości kalorycznej potraw, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Radomia (lubuskie)
w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Darłowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań oraz surowców kuchni orientalnej,
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2017-10-19 - Wołomin (mazowieckie)
Kucharz
"MERKURION" Sp. z o.o. - 2017-04-24 - Smerek (podkarpackie)
organizacja pracy personelusamodzielne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Cieszyn (śląskie)
x
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Exclusive" Michał Sajewicz - 2018-03-05 - Białystok (podlaskie)
W ZAWODZIE
DARIUSZ STUGLIK HR DOLNOŚLĄSKA - 2016-08-01 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze wietnamskim
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw i deserów, wydawanie potraw i deserów
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Nawojowa (małopolskie)
Sporządzanie posiłków według receptur. Praca w godzinach 07.00-19.00, 19.00-07.00, 2 dni wolne
Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna - 2017-06-29 - Łąka (dolnośląskie)
sprzedaż towarów i przyjmowanie zapłat,obsługa kasy fiskalnej, odbieranie dostarczanego do sklepu towaru
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Sosnowiec (śląskie)