KUCHARZ Ząbkowice Śląskie oferta pracy DARIUSZ STUGLIK HR DOLNOŚLĄSKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 850 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: W ZAWODZIE
Data publikacji: 2016-08-01
Lokalizacja: Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Pracodawca: DARIUSZ STUGLIK HR DOLNOŚLĄSKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:1-MAJA 2, 57-200 Ząbkowice Śląskie, powiat: ząbkowicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: W ZAWODZIE
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 850 - 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: PRACA 12 GODZIN NA 24 GODZINY WOLNEGO10 00- 22 00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ząbkowice Śląskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ząbkowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ząbkowice Śląskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 850 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2016
Data zakończenia pracy: 31.10.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
AKTUALNA KSIĄŻECZKA SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNA
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: UMIEJĘTNOŚĆI W ZAWODZIE
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: DOŚWIADCZENIE WYMAGANE
Nazwa pracodawcy: DARIUSZ STUGLIK HR DOLNOŚLĄSKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ząbkowicach Śląskich
Adres pracodawcy:
1-MAJA 2, 57-200 Ząbkowice Śląskie, powiat: ząbkowicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV + ŚWIADECTWA PRACY
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU, Godziny : PO UPRZEDNIM KONTAKCIE TELEFONICZNYM
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: ząbkowicki
Gmina pracodawcy: Ząbkowice Śląskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ząbkowice Śląskie
Ulica pracodawcy: 1-MAJA
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ząbkowicach Śląskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.08.2016
Oferta pracy ważna do: 31.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 01.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 01.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie produktów i przyrządzanie potraw, dań.
"OTMĘT- ZBYT" SP. Z O.O. - 2017-11-02 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Wykształcenie: zawodowe gastronomiczne; doświadczenie zawodowe (kuchnia domowa, europejska); ks. sanepidowska, samodzielność, przygotowywanie potraw; praca także w dni wolne, zmianowość do uzgodnienia; umowa zlecenie z możliwością podpisania umowy o pracę; miejsce pracy: Gliwice GCH;
"PUB TAJEMNICZY OGRÓD" SPÓŁKA CYWILNA EWA I PAWEŁ BUHL - 2016-01-21 - Gliwice (śląskie)
praca kucharza
Jes SC PHU Janina Słupska Edward Słupski - 2017-02-23 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
j.w
Szkoła Główna Służby Pożarniczej - 2017-10-31 - Warszawa (mazowieckie)
-Przygotowywanie półproduktów (krojenie, obróbka itd.),- Obróbka ryby,- Przygotowywanie zalew do ryżu i różnego rodzaju sosów,- Gotowanie ryżu i odpowiednie przyprawianie, sklejanie rolek sushi,- Dbanie o czystość w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - Łódź (łódzkie)
zgodny ze stanowiskiem; Praca w godz.12.00-22.00;Kontakt z pracodawcą osobisty w godz.8.00-16.00 ,tel. w godz.8.00-18.00 oraz e-mail
Hotel Lubicz Sp. z o.o. - 2016-05-19 - Ustka (pomorskie)
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej wypieków, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji, zabezpieczanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych przed zepsuciem, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych oraz właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej (dokonywanie wpisów na facebooku), wymyślanie nowych wypieków, kalkulacja za pomocą programu komputerowego i prezentacja w internecie
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe NITOR Sp. z o. o. - 2016-07-19 - Zielona Góra (lubuskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Jarosław (podkarpackie)
prace porządkowe w sali grupowej i budynku przedszkola, pomoc w zajeciach dydaktycznych i opiekuńczych realizowanych w budynku lub poza przedszkolem
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
gotowanie potraw, utrzymywanie stanowiwska pracy kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Brzegi (małopolskie)
przygotowywanie dań z kartysprzątanie stanowiska pracy
HUGART HOTELS Andrzej Szczepanek - 2016-06-23 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie dań, menu, współpraca z wietnamskim pracodawcą, kontakt z klientami pochodzenia wietnamskiego, negocjowanie z kontrahentami wietnamskimi
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
• Przygotowywanie dokumentacji technicznej dla działu produkcji• Obróbka techniczna zamówień• Przygotowywanie wycen technicznych węzłów• Wykonywanie rysunków w AutoCAD• Przygotowanie dokumentacji powykonawczej
GEBWELL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚIĄ - 2017-11-13 - Chwaszczyno (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
przyządzanie potraw dań głównych przekąsek
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "INTER-SOLAR" SP.Z.O.O. - 2017-06-06 - Buczek (łódzkie)
Praca w kuchni,przygotowywanie posiłków.
Ewa Stelmaszek Przedszkole Niepubliczne "Magdalenka" - 2017-08-08 - Oława (dolnośląskie)
Przygotowanie dań o wysokiej jakości, wsparcie kucharza Chef de Partie poprzez przygotowanie dań, kontrola norm jakości i higieny, kontrola jakości zamawianych dań.
kontakt przez OHP - 2017-05-10 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków w restauracji a'la carte. Przygotowywanie posiłków bankietowych. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Znajomość procedur BHP i HACCP.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2017-01-23 - Zegrze (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, zarządzanie praca kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Leszno (wielkopolskie)
Praca w kuchni DPS, przygotowanie i podanie posiłków mieszkańcom.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "POD DĘBEM" - 2016-11-29 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
smażenie ryb , obsługa klienta, wynagrodzenie 11 zł/h netto
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Magdalenka Janeczek Alina - 2016-05-20 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Spawacz TIG/MIG
MADMETAL Małgorzata Madej - 2017-04-19 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów, dbanie o czystość kuchni i zaplecza.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Chojnice (pomorskie)
Sporządzanie potraw kuchni dalekowschodniej i japońskiej z wykorzystaniem przyrządów kucharskich obowiązujących w tamtych kuchniach.Prezentacja wykonywanych dań, kontakt z klientem zagranicznym.
PPU JERMAK BOGUMIŁA JERMAKÓW - 2018-04-26 - Gudowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Pietrzyków (lubuskie)
Przygotowywanie potraw polskiej kuchni tradycyjnej dla gości domu rekolekcyjnego, dbałość o czystośc i porządek na stanowisku pracy, współpraca z przełożonym
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2016-11-07 - Gdańsk (pomorskie)
obróbka cieplna przygotowywanych potraw i produktów zgodnie z recepturą; dbałość o jakość i estetyką potraw; opracowywanie menu; nadzór nad pracownikami i przebiegim pracy
E.J.P. HOTELE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-06-29 - Trzemeszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej. Zamawianie produktów w hurtowniach branżowych
KOLARZYK AS ADAM SUROWIECKI - 2018-06-08 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 9-17 w Kołobrzegu, w sezonie równiez w weekendy.
Bar "Syrena" - 2016-01-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)