KUCHARZ Zielona Góra oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe NITOR Sp. z o. o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 200 - 2 800 PLN
Zakres obowiązków: obliczanie wartości odżywczej i energetycznej wypieków, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji, zabezpieczanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych przed zepsuciem, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych oraz właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej (dokonywanie wpisów na facebooku), wymyślanie nowych wypieków, kalkulacja za pomocą programu komputerowego i prezentacja w internecie
Data publikacji: 2016-07-19
Lokalizacja: Zielona Góra (lubuskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe NITOR Sp. z o. o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Oś.Pomorskie, 65-001 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej wypieków, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji, zabezpieczanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych przed zepsuciem, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych oraz właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej (dokonywanie wpisów na facebooku), wymyślanie nowych wypieków, kalkulacja za pomocą programu komputerowego i prezentacja w internecie
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 200 - 2 800 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zielona Góra
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 200 - 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.07.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność wypiekania ciast oraz wyrobów cukierniczych, mile widziana umiejętność obsługi komputera, może być osoba z orzeczeniem o niepełnosprawności. (pracodawca w pierwszym miesiącu zatrudnia na umowę zlecenię, następnie 3 m-ce umowa o pracę okres próbny, następnie umowa o pracę na czas określony).
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe NITOR Sp. z o. o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Adres pracodawcy:
Sobieskiego 25 A, 66-200 Świebodzin, powiat: świebodziński, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt mailowy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: świebodziński
Gmina pracodawcy: Świebodzin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świebodzin
Ulica pracodawcy: Sobieskiego
Numer budynku pracodawcy: 25 A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.07.2016
Oferta pracy ważna do: 30.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 19.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 19.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca w godz. 6-18 lub 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, ul. Rafińskiego 3 (Szpital Uzdrowiskowy Willa Fortuna).
Food Investment S. A. (Sanatorium Uzdrowiskowe MUSZELKA / Sanatorium Uzdrowiskowe SŁONECZKO / Ośrodek Willa Fortuna) - 2015-12-29 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach - 2018-06-13 - Gorzyce (śląskie)
1.Przygotowywanie posiłków na potrzeby ośrodka,2.Smażenie ryb,3.Obsługa imprez okolicznościowych.
kontakt przez PUP - 2016-04-02 - Więcbork (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw według receptur, przepisów. Nadzór nad jakością zamawianych produktów.
JERZY ADAMCZYK PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE - 2017-03-14 - Przejazdowo (pomorskie)
prowadzenie kuchni
FIRMA TURYSTYCZNA JAROSŁAW WYROWINSKI - 2016-06-02 - Rytel (pomorskie)
przygotowywanie posiłków i produktów spożywczych, prace kuchenne
Centrum Ogrodnicze i Motel Grzegorz Pintal - 2017-06-23 - Wawrów (lubuskie)
oferta pracy subsydiowanej w ramach refundacji części kosztów wynagrodzenia ... bezrobotnego,który nie ukończył 30 roku życia: przygotowywanie codziennych posików dla dzieci w przedszkolu.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Otwock (mazowieckie)
Praca na stanowisku pracownika ochrony na obiekcie handlowym (apteki, drogerie, księgarnie).Praca chodząca, więc wymagana w miarę dobra kondycja fizyczna.[Praca na okres próbny] : 3 miesiące[Godzina zakończenia pracy] : 22:00Kontakt z pracodawcą: olga.slobodzian (at) umbrellaholding.pl lub 785-020-200
Umbrella Sp. z o.o. - 2017-02-01 - Wrocław (dolnośląskie)
przyrządzanie posiłków, planowanie oraz organizacja pracy, zamawianie towaru, wydawanie posiłków
Olchowy Gościniec Sp. Jawna - 2016-11-23 - Zielona Góra (lubuskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
TOP TEN SP. Z O.O. - 2017-09-11 - Łódź (łódzkie)
Kucharz
"Mlekspol" Sp. z o.o. - 2018-04-23 - Podlesie Dębowe (małopolskie)
obmywanie elementów , szlifowanie, matowanie, oklejanie, polerowanie, pakowanie,przygotowanie elementów do kolejnych etapów malowania
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Sierakowo (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Rudna Mała (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw wg menu
Teresa Krajewska Gościniec "Nad Wartą" - 2017-05-12 - Uniejów (łódzkie)
Kucharzpraca dla osób bezrobotnych zarejestrowanych w PUP Kolbuszowa posiadających II profil pomocy, wykształcenie zasadnicze zawodowe lub średnie o kierunku gastronomicznym, praca przy sporządzaniu posiłków na dwie zmiany Izm. od godz 6 do 14 i IIzm. od godz. 7 do 15
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Kolbuszowa (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
praca wg stanowiska, co drugi dzień
Ostoja Górska Koninki Józef Pasek Poręba Wielka 251 - 2017-05-17 - Poręba Wielka (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłkow
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Nowa Wieś (wielkopolskie)
- Samodzielne przygotowywanie posiłków dla dzieci i młodzieży- korekty i aktualizacja Menu- sprzorządzanie listy zakupów- nadzór dostaw surowców- nadzór HAACP- nadzór nad pomocą kuchenną
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "DJ-INWEST" Dariusz Jedliński - 2017-12-01 - Stare Kaleńsko (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni,przygotowywanie posiłków.
Ewa Stelmaszek Przedszkole Niepubliczne "Magdalenka" - 2017-08-08 - Oława (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w szkole
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Ruda Śląska (śląskie)
pomoc przy pracach biurowych, obsługa komputera
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Ozorków (łódzkie)
1.Pobieranie produktów żywnościowych z magazynu żywnościowego.2.Przygotowywanie posiłków. 3.Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków.4. Codzienne sporządzanie prób pokarmowych i ich właściwe zabezpieczenie.. Praca na dwie zmiany: 7-15 / 11-19
Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów - 2018-07-05 - Opole (opolskie)
Obieranie warzyw, pomoc przy produkcji, gotowanie potraw, dokonywanie oceny jakościowej półproduktów i gotowych potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Rytro (małopolskie)
przygotowanie do produkcji - rozkrajanie skóry, szycie ręczne skóry
Zakład Produkcyjny "JUNIOR" Wroniecka Eryka - 2016-01-22 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pieczenie pizzy, pomoc w przyrządzaniu posiłków. Praca w godzinach 9-22.
F.H.U. GALA Grażyna Żelechowska - 2017-03-22 - Staroźreby (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej (ukraińskiej, rosyjskiej).
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Łódź (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Warszawa (mazowieckie)
planowanie i przygotowywanie posiłków, układanie menu, zarzadzanie przechowywaniem produktów, dbanie o porządek w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Psary (śląskie)