KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy Food Investment S. A. (Sanatorium Uzdrowiskowe MUSZELKA / Sanatorium Uzdrowiskowe SŁONECZKO / Ośrodek Willa Fortuna)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca w godz. 6-18 lub 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, ul. Rafińskiego 3 (Szpital Uzdrowiskowy Willa Fortuna).
Data publikacji: 2015-12-29
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Food Investment S. A. (Sanatorium Uzdrowiskowe MUSZELKA / Sanatorium Uzdrowiskowe SŁONECZKO / Ośrodek Willa Fortuna)
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rafińskiego 3, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca w godz. 6-18 lub 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, ul. Rafińskiego 3 (Szpital Uzdrowiskowy Willa Fortuna).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: zaświadczenie o stanie zdrowia
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: zaangażowanie
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność organizacji pracy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dyspozycyjność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: wysoka kultura osobista
Nazwa pracodawcy:
Food Investment S. A. (Sanatorium Uzdrowiskowe MUSZELKA / Sanatorium Uzdrowiskowe SŁONECZKO / Ośrodek Willa Fortuna)
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Rafińskiego 3, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Rafińskiego
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy:
działalność catteringowa w sanatorium uzdrowiskowym Słoneczko (ul. Rafińskiego 7) i sanatorium uzdrowiskowym Muszelka (ul. Słowackiego 6-8) oraz Ośrodku Sanatoryjno-Leczniczym Willa Fortuna (ul. Rafińskiego 3)
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 5
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.12.2015
Oferta pracy ważna do: 29.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 29.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obsługa archiwum
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Płońsk (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7-20 w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
MAGNAT SPA PALACE Sp. z o.o. - 2017-01-10 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i posiłków tradycyjnej kuchni hinduskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Mroków (mazowieckie)
Brak danych
Zakład Budowy Sieci i Przyłączy Wod.-Kan. "FIRMA GRUSZECZKA" Kazimierz Gruszeczka - 2016-08-12 - Leszno (wielkopolskie)
- przygotowywanie potraw kuchni arabskiej z szczególnym uwzględnieniem półproduktów i przepisów kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Łódź (łódzkie)
- Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej zgodnych z karta dań, dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 13,09 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 1 rok, z możliwością podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 11:00-23:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub inna szkoła gastronomiczna. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku w gastronomii. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Wymagana umiejętność samodzielnej pracy na stanowisku, umiejętność pracy zespołowej, znajomość podstawowych zasad sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Katowice (śląskie)
kuchnia polska, imprezy okolicznościowe
"AKCES" Ośrodek Szkolenia Zawodowego Kierowców Andrzej Sural - 2016-01-12 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw, obsluga klienta, obróbka wstępna produktów spożywczych.
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Rytro (małopolskie)
Praca w kuchni z planowaniem menu oraz kierowanie zespołem. Wymagane doświadczenie zawodowe 5 lat. Wynagrodzenie 2000 zł brutto plus premia do 100%.
Przedsiębiorstwo Usługowe "KOMTUR" Mariola Rodak - 2016-03-11 - Woźnice (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej z pieca Tandooor, praca w grupie wymagająca zamilowania ładu o porządku; charakter pracy wymaga odpornoci na wysoką temperaturę, dużą wilgotność; praca w pozycji stojącej. Umowa o prace na czas okreslony, praca na dwie zmiany: caly tydzień wg grafiku-w przedziale godzinowym: 10:00-24:00. Proponowany okers zatrudnienia na pracę sezonową: 9 miesięcy. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godzinach od 7:00 do 15:00 i od 15:00 do 23:00
FIRMA HANDLOWO- USŁUGOWA " DE- LUX" Zofia Pasek - 2017-03-07 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Zrealizacja planów sprzedaży, opzyskiwanie nowych odbiorców, ustalanie warunków współpracy,
"POLSTAL" Sp.Jawna Mariusz Słabosz, Arkadiusz Krawiec - 2016-08-25 - Sosnowiec (śląskie)
jw.
Przedszkole nr 434 - 2017-07-24 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
w/g stanowiska
33 Wojskowy Odział Gospodarczy - 2017-12-08 - Kielce (świętokrzyskie)
-
F.H.U. "JANTAR" Roman Górecki - 2018-06-25 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy, przestrzeganie terminów badan okresowych
kontakt przez PUP - 2017-11-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, , DOPILNOWANIE PORZĄDKU I PRZESTRZEGANIA ZASAD HIGIENY W KUCHNI
DR INVEST S.C. " GUSTO CATERING" - 2017-01-26 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
samodzielne prowadzenie kuchni w resteuracji Siódme Niebo Nowe Sójki 3
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Elektrobud Usługi Instalacyjne Ziętek Kutno - 2017-07-07 - Kutno (łódzkie)
Zakres zadań wykonywanych na stanowisku pracy:• praca na posterunku wewnętrznym i zewnętrznym• ochrona obiektów zakładu• opieka i kontrola wychowanek• prowadzenie dokumentacji dotyczącej przebiegu służby
Zakład Porpawczy i Schronisko dla NIeletnich w Mrozach - 2017-07-24 - Mrozy (mazowieckie)
Przygotowywanie pizzy i dań fast-food.
"RESTO" PRZEMYSŁAW GUT W ŁAŃCUCIE - 2015-12-01 - Łańcut (podkarpackie)
Przygotowywanie burgerów, dbanie o czystośc na stanowisku.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Częstochowa (śląskie)
Pakowanie ciastek do kartonów, pomoc przy produkcji, praca w zespole
OSTROWSKI JAN - 2017-03-31 - Korzeńsko (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Słupca (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań, menu, znajomość przepisów kuchni wietnamskiej, umiejętność czytania przepisów w języku wietnamskim. Praca na pół etatu od poniedziałku do piątku w godiznach 10-14.
Hong NGUYEN "BEP-WIET" HONG SINH NGUYEN - 2016-09-01 - Pruszków (mazowieckie)
Ubój żywca wieprzowego, załadunki półtusz wieprzowych.
Zakład Mięsny WIJAR Wieslawa Mazur - 2018-05-07 - Chodów (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Żuromin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Hotel "ATENA" Aneta Maria Młyńska w Ciechanowie - 2018-08-07 - Ciechanów (mazowieckie)
praca w biurze, obsługa klienta
Firma DECOR Danuta Pankiewicz - 2015-11-24 - Gubin (lubuskie)
PRZYRZĄDZANIE POTRAW, WYKONYWANIE INNYCH CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z OBSŁUGĄ BARU. PO 1 MIESIĄCU UMOWA O PRACĘ.
SPÓŁDZIELNIA PRODUKCYJNO - HANDLOWA "MESTWIN" - 2017-06-28 - Kartuzy (pomorskie)