KUCHARZ ŚNIADANIOWY Grzybowo oferta pracy MAGNAT SPA PALACE Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7-20 w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Data publikacji: 2017-01-10
Lokalizacja: Grzybowo (zachodniopomorskie)
Pracodawca: MAGNAT SPA PALACE Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Nadmorska 83, 78-132 Grzybowo, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7-20 w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Grzybowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.01.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka zdrowia
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: min. 6 miwsięcy doświadczenie zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: MAGNAT SPA PALACE Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Nadmorska 83, 78-132 Grzybowo, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Grzybowo
Ulica pracodawcy: Nadmorska
Numer budynku pracodawcy: 83
Profil działalności pracodawcy:
ośrodek rehabilitacyjno wypoczynkowypoprzedni NIP: 672-19-08-253
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.01.2017
Oferta pracy ważna do: 10.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 10.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 10.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Samodzielne przygotowanie dań w restauracji. Praca co 2-gi dzień w godz. 9-21.00
BANDEROZA s.c. - 2017-03-13 - Myślenice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, gotowanie, sprzątanie miejsca pracy.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Siedlce (mazowieckie)
samodzielne stanowisko
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2018-02-15 - Białystok (podlaskie)
Praca w kuchni -możliowść przyuczenia. Praca w godzinach 12:00 - 22:00. Miejsce wykonywania pracy Bolesławiec ul. Dolne Młyny 34.
Radosław Hugeth - 2018-08-14 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Właściwie organizuje pracę personelu kuchennego. Uczestniczy w planowaniu jadłospisu i przygotowywaniu wg niego posiłków. Sporządza posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia. Dba o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymuje w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny. Stosuje normy i zasady zawarte w przedszkolnych księgach HACCP. Wykonuje inne czynności zlecone przez Dyrektora wynikające z organizacji pracy przedszkola.
PRZEDSZKOLE NR 3 W OLEŚNICY - 2018-10-05 - Oleśnica (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowanie dań, obróbka termiczna, przechowywanie, mycie, przestrzeganie norm HACCAP. Okres zatrudnienia- 23 miesiące. Praca w godz 8-16.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków w Restauracji.Miejsce wykonywanie pracy:Restauracja Prosta 38
Impuls Restauracja Night Club - 2016-07-06 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
-praca w parku maszyn, obsługa maszyn służących do przygotowywania farszu i masowanek zgodnie z obowiązującymi opisami technologicznymi, czynności dotyczące transportu wewnętrznego,- praca na halach formowania i nadziewania – prace ręczne i obsługa urządzeń do nadziewania, czynności dotyczące transportu wewnętrznego,-obsługa systemu wagowego, czynności transportu wewnętrznego
Zakłady Mięsne "SILESIA" S.A. - 2018-04-20 - Sosnowiec (śląskie)
Praca w restauracji- kuchnia włoska
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Tarnów (małopolskie)
Kontakt e-mail: praca (at) buksatravel.pl.Szef kuchni. Serwowanie dań kuchni polskiej, sporadycznie regionalnej. Praca w polskich hotelach w Albanii,Bułgarii lub we Włoszech w okresie od 20.04.2016-10.10.2016r.Praca na umowę zlecenie.Wynagrodzenie od 3000,00netto-uzależnione od wielkości hotelu do obsługi. Zakwaterowanie,wyżywienie i dojazd zapewnia pracodawca.
Dryjak Jacek Firma Turystyczna - 2016-02-01 - Włochy (Włochy)
Przygotowywanie posiłków.
Restauracja Słoneczna Sp. z o. o. - 2017-12-29 - Syrynia (śląskie)
Wg programu stażu - dwie zmiany: 07.00-15, 13.00-21.00
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Siedliszowice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW RAU, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW WEDŁUG KUCHNI RAU, UMIEJĘTNOŚĆ TWORZENIA DAŃ RAU(SUROWYCH), KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH DO PRACY,
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe mile widziane; umiejętności, zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, wydawka, utrzymanie stanowiska pracy w czystości; jedna zmiana; miejsce pracy: Sierakowice;
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Sierakowice (śląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Spółka Jawna - 2018-01-10 - Tarnów (małopolskie)
- przyrządzanie potraw w kuchni,- przygotowywanie sosów,- porcjowanie mięs,- utrzymanie czystości w kuchni,- wykonywanie innych czynności, które okażą się niezbędne do należytego wykonywania pracy.
ZDROJOWA HOTELS SP. Z O. O. - 2018-09-19 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowywanie śniadań oraz obiadów dla 4-6 osób. Obsługa imprez okolicznościowych.
kontakt przez OHP - 2016-11-29 - Zielona Góra (lubuskie)
Dbałość o miejsce pracy; obróbka wstępna produktów; obsługa urządzeń kuchennych, przygotowywanie potraw; przestrzeganie zasad BHP, P.-POŻ, systemów wewnętrznych
Pałac Kobylniki Jędrzej Twardowski, Dominik Kliński S.C. - 2017-02-24 - Kobylniki (wielkopolskie)
WYKRAWANIE ELEMENTÓW TKANIN (ODZIEŻ DAMSKA), PRZYGOTOWANIE STANOWISKA PRACY, UTRZYMANIE PORZĄDKU NA STANOWISKU PRACYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚCI: WYKRAWANIE ELEMENTÓW TKANIN, DOŚWIADCZENIE-ROK NA PODOBNYM STANOWISKU
MAXIMA EWA DANIŁOWICZ - 2017-01-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw.Praca na recepturach.
"MARCELIN MANAGEMENT" SP. Z O.O. - 2015-11-18 - Wronki (wielkopolskie)
WYMAGANIABędzie prowadzić w szkole podstawowej zajęcia dydaktyczno-wychowawcze dbając, aby uczniowie nabyli wiedzę i umiejętności określone w podstawie programowej kształcenia, szczególnie umiejętności komunikowania się w języku obcym w mowie i piśmie, na wymaganym poziomie. Umowa o pracę w zastępstwie do 22.06.2018Doświadczenie mile widziane.Wynagrodzenie zależne od poziomu wykształcenia i stopnia zawodowegoKontakt do pracodawcy:Jerzy Wróbel - Dyrektortel. 600 980 489
Szkoła Podstawowa im. Ignacego Łukasiewicza w Jodłówce - 2018-05-11 - Jodłówka (podkarpackie)
zgodny ze stanowiskiem
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY HENRYK IURSZULA SOSZKO Henryk Soszko - 2018-02-13 - Drzewicz (pomorskie)
TEST RYNKU PRACYprzygotowanie potraw sushi, kontrola stanó magazynowych, przygotowywanie półproduktów do produkcji sushi.
MB GROUP M. Mokrzycki - 2016-10-25 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Jaworzno (śląskie)
przygotowywanie posiłków
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-05-05 - Karczowiska (dolnośląskie)
Wykształcenie: brak wymagań; wymagane doświadczenie zawodowe kucharskie (warunek konieczny); samodzielność; praca co drugi dzień; miejsce pracy: Gliwice; istnieje możliwość otrzymania trzy pokojowego mieszkania służbowego;
POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ - 2018-09-19 - Gliwice (śląskie)
praca jako kucharz
Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi - 2017-08-22 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Hotel HALNY Józef Bąk - 2016-09-21 - Karpacz (dolnośląskie)