KUCHARZ Kobylniki oferta pracy Pałac Kobylniki Jędrzej Twardowski, Dominik Kliński S.C.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 000 PLN
Zakres obowiązków: Dbałość o miejsce pracy; obróbka wstępna produktów; obsługa urządzeń kuchennych, przygotowywanie potraw; przestrzeganie zasad BHP, P.-POŻ, systemów wewnętrznych
Data publikacji: 2017-02-24
Lokalizacja: Kobylniki (wielkopolskie)
Pracodawca: Pałac Kobylniki Jędrzej Twardowski, Dominik Kliński S.C.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KOBYLNIKI, 64-520 Kobylniki, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Dbałość o miejsce pracy; obróbka wstępna produktów; obsługa urządzeń kuchennych, przygotowywanie potraw; przestrzeganie zasad BHP, P.-POŻ, systemów wewnętrznych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kobylniki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szamotulski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Obrzycko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2017
Nazwa pracodawcy:
Pałac Kobylniki Jędrzej Twardowski, Dominik Kliński S.C.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szamotułach
Adres pracodawcy:
KOBYLNIKI, 64-520 Kobylniki, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Preferowany kontakt z pracodawcą: telefoniczny, e-mail, osobisty.Miejsce wykonywania pracy: Pałac Kobylniki.Praca na 1/2 etatu.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: szamotulski
Gmina pracodawcy: Obrzycko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kobylniki
Ulica pracodawcy: KOBYLNIKI
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szamotułach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.02.2017
Oferta pracy ważna do: 23.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 24.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 24.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
KUCHARZ
LESZEK SMOLIŃSKI ZRB i UTH PRZYBIERNÓWKO - 2016-09-07 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Niepołomice (małopolskie)
Rozwożenie towaru do klientów zgodnie z przedstawionym harmonogramem.
FIRMA HANDLOWA 'AUTO CENTER' - 2016-07-06 - Gdynia (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
"DUO - BET" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-30 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, przestrzeganie obowiązującego systemu HACCAP
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Cetuń (zachodniopomorskie)
prowadzenie samochodu dostawczego, dostarczanie przesyłek
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Łukowe (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni koreańskiej, tworzenie menu, odpowiedzialność za funkcjonowanie kuchni, umowa o pracę na czas określony, dwie zmiany, w godz.: 9:00-17:00, 14:00-22:00, praca wg grafiku, oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie składników. Przyrządzanie potraw. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Kontakt z klientem. Uzupełnianie zapasów.
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie z należytą starannością potraw kurdyjskich i tureckich według przepisu. Umowa o pracę na czasc nieokreślony. jednozmianowa: 8:00-116:00. Oferta dostępna w sali g
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
CESKA BESEDA S.C. - 2016-07-06 - Trzebnica (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Ciastkarnia Kolan Krystyna - 2016-10-27 - Lipno (wielkopolskie)
sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywnienia
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W MIELNIE - 2018-06-01 - Mielno (zachodniopomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Bytom Odrzański (lubuskie)
Przygotowywanie półproduktów, wyrób produktów, wyrób produktów garmażeryjnych z surowców i półproduktów.Wykonywanie obróbki wstępnej, przyjmowanie i sortowanie półroduktów, kontrolowanie jakości procesu produkcji.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Zagórze (mazowieckie)
Przygotowanie mięsa i doprawianie , przyrządzanie kanapki i jego sprzedaż.
Kebab MEKKA Mustapha Taleb - 2016-01-11 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Zakład Wyrobów Garmażeryjnych Antoni i Janina Michalscy s.c. - 2017-08-08 - Bralin (wielkopolskie)
praca w zawodzie, praca wg grafiku
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Kraków (małopolskie)
do uzgodnienia
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 2 W RZESZOWIE - 2016-12-01 - Rzeszów (podkarpackie)
Praca w charakterze pizzera na terenie Wrocławia lub 1-dniowe wyjazdy do Oławy (w przypadku zapotrzebowania na kucharza), dojazd we własnym zakresie lub lub czasem do dyspozycji samochód służbowy. Przygotowywanie dań kuchni włoskiej, szczególnie pizzy. Miejsca pracy: Wrocław ul. Czajkowskiego, Wyszyńskiego.
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Gdański Zespół Żłobków - 2016-11-22 - Gdańsk (pomorskie)
kuchnia polska
ANATOL TIMOSZUK - 2017-05-09 - Białystok (podlaskie)
- sporządzanie potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Bierna (śląskie)
przygotowywanie potraw
VINCENT J. B. Stefańscy Spółka Jawna - 2017-11-13 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
- Przygotowywanie półproduktów d\o wydawania dań, sporządzanie sosów, farszy, zup, podległy szefowi, ponosi odpowiedzialność za sprzęty w swojej części kuchni, prace przygotowawcze, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto, możliwa premia. Praca na umowę o pracę na okres próbny, a po nim umowa na czas określony (do 24 miesięcy). Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa, pięć z siedmiu dni w tygodniu, elastyczny grafik. Praca: 6:00-14:00, 12:00-20:00 + soboty, niedziel, niektóre święta. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, praktyka zawodowa.Praca związana z wyjazdami poza Katowice (festiwale, zloty, itp.) - zakwaterowanie i wyżywienie zgodnie z przepisami prawa pracy.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Katowice (śląskie)
Samodzielna produkcja wyrobów garmażeryjnych.Praca w godz. 8-16 w Kołobrzegu.
SPOŁEM KOŁOBRZEG S p. z o.o. - 2015-12-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Kucharz
Robert Bereżański - Bar "U GRZESIA" oraz Usługi Ogólnobudowlane - 2017-03-29 - Solina (podkarpackie)
test rynku pracy
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Świebodzice (dolnośląskie)
Gotowanie
NZOZ ORW "FLISAK" s.c. W.Fennig, Z.Kielian, U.Fijałkowska-Tiekiela, Z.Tekiela - 2018-05-08 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
J.K. TRADE Jacek Kostański - 2017-07-21 - Prudnik (opolskie)