KUCHARZ/GARMAŻER Kołobrzeg oferta pracy SPOŁEM KOŁOBRZEG S p. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ/GARMAŻER
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielna produkcja wyrobów garmażeryjnych.Praca w godz. 8-16 w Kołobrzegu.
Data publikacji: 2015-12-11
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: SPOŁEM KOŁOBRZEG S p. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Dworcowa 12/pok.4-5, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielna produkcja wyrobów garmażeryjnych.Praca w godz. 8-16 w Kołobrzegu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/GARMAŻER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: garmażer
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.01.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna książeczka zdrowia
Nazwa pracodawcy: SPOŁEM KOŁOBRZEG S p. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Dworcowa 12/pok.4-5, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 12
Profil działalności pracodawcy: sprzedaż detaliczna
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: garmażer
Data dodania oferty pracy: 11.12.2015
Oferta pracy ważna do: 11.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 11.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 11.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków dla uczestników Ośrodka.Praca w godzinach: od 06:00 do 14:00 i od 11:00 do 19:00
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda OHP - 2016-11-04 - Rów (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyskiej z pieca Tandoor. Praca w tym zawodzie to zazwyczaj praca zespołowa wymagająca umiejętności pracy w grupie, zamilowania do ładu i porządku. Charakter tej pracy wymaga odporności na wyskie temperatury, dużą wilgotność, pracę z pozycji stojącej. Praca na umowę zlecenie. 160 dodzin pracy w miesiącu. Dyspozycyjność do pracy w różnych godzinanch w przedziale: 10:00-24:00. Oferta dostępna w sali G
BRITISH EMPIRE Sp. z o. o. - 2017-03-29 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
"RENATA" Renata Gluza - 2017-01-26 - Dębno (zachodniopomorskie)
zamawianie towaru, realizacja zamówień, przygotowywanie potraw; umowa na czak określony - 24 miesiące
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Piła (wielkopolskie)
praca wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Grodziec (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
Lepienie pierogów i przygotowywanie półproduktów
KOPI DOMINIK PAWLAK - 2015-12-11 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą
IMPRESJE KUCHENNE Małgorzata Braś - 2017-10-10 - Chrzanów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, kontrola dostaw, utrzymanie stanowiska pracy w czystości
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Bogacica (opolskie)
przygotowywanie posiłków, przestrzeganie prawidłowej obróbki surowców;
SPOŁEM Powszechna Spółdzielnia Spożywców - 2017-09-13 - Opole (opolskie)
Wykonywanie zbrojenia
Grzonka Dawid TEX-BUD - 2017-05-04 - Wodzisław Śląski (śląskie)
- Przygotowywanie dań, potraw kuchnii polskiej. Wydawanie posiłków. - Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 1 miesiąc. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 8:00-16:00, 12:00-20:00 + czasami soboty. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku min. 2 lata. Umiejętność przygotowywanie potraw kuchnii polskiej. Umiejętność lepienia pierogów. Kontakt telefoniczny (8:00-11:00, 17:00-20:00) (Tel. 535-392-202) lub e-mail: hansbach (at) poczta.onet.pl
BAR SIELANKA S.C. F. KOSTECKI, A. HANSBACH-KOSTECKA - 2018-04-26 - Katowice (śląskie)
-
GASTRO-TOUR JAROSŁAW RUTA - 2017-04-13 - Trzebiatów (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu.
Wanda Wakuła - Zajazd CHODOWIAK - 2017-07-10 - Chodów (mazowieckie)
Gotowanie sporządzanie posiłków
Restauracja "KOLOROWA" Mirosław Kopka - 2016-08-16 - Sosnowiec (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem I zmiana 08.00 - 16.00
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie pizzy dla gości według określonych standardów,nadzór nad jakością wydawanej pizzy,dbanie o zaopatrzenie i utrzymanie czystości sprzętu i pomieszczeń.
"TRADE & CONSULT" DAWID KAMIŃSKI - 2016-07-29 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
jw.
EAT ZONE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie ciepłych i zminych potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
Gotowanie, przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Łódź (łódzkie)
Samodzielne gotowanie potraw kurdyjskich-obsługa klienta.Miejsce pracy: Bielany Wrocławskie Elif Kebab AuchanKontakt kandydatów z pracodawcą teloefonicznyOferta znajduje się w sali G
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw wg menu
Teresa Krajewska Gościniec "Nad Wartą" - 2017-05-12 - Uniejów (łódzkie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z opracowanym harmonogramem, przygotowywanie półproduktów itp.
"KINO" s.c. - 2017-02-21 - Płock (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw, produktów, półproduktów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Tuczempy (podkarpackie)
Wykształcenie min. zawodowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; samodzielnosć; aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych; komunikatywna znajomość jęz. angielskiego; zakres zadań: przygotowywanie potraw kuchni Europejskiej, Polskiej oraz Fusion zgodnie z planem i zamówieniem; znajomość zasad działania i obsługi maszyn i urządzeń gastronomicznych; dbanie o czystość na stanowisku pracy, estetyczne i zgodne ze standardem prezentowanie dań; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej; godz.13.00-21.00
"2 BROTHERS SOBCZAK I SOBCZAK" SPÓŁKA JAWNA - 2017-07-17 - Zgorzelec (dolnośląskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Alwernia (małopolskie)