KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie, przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej
Data publikacji: 2017-11-14
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie, przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.11.2017
Data zakończenia pracy: 31.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.11.2017
Oferta pracy ważna do: 15.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 14.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 14.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Diagnozowanie i naprawa samochodów osobowych.
PHU DAIMLER & MASTER - 2016-10-10 - Kielce (świętokrzyskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw, produkcja wg receptur
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie obiadów, przetworów, jarzyn, utrzymanie czystości w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Zamość (lubelskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowywanie produktów do dań
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Wągrowiec (wielkopolskie)
do uzgodnienia
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK"; HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT - 2016-07-20 - Zaczernie (podkarpackie)
Samodzielne prowadzenie kuchni przyrządzanie dań według menu, wypracowanie nowych dań
Herzog - 2015-12-02 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków, dźwiganie do 20 kg. Praca w godz. 6-18 w systemie równoważnym, również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2018-08-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, praca w godz. 15-22; wynagrodzenie 2500-3000zł brutto zależnie od doświadczenia
Rejs Art&Wellness - 2016-06-10 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
"AJNA NOWA" Spółka Cywilna Halina Zapora, Janusz Zapora, Patryk Zapora, Katarzyna Korzus - 2017-08-10 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Przestrzeganie przepisów prawa w sprawie żywienia dzieci i młodzieży, gotowanie, współpraca z intendentem, przestrzeganie terminów ważności, planowanie i układanie jadłospisu, odpowiedzialność za pobieranie produktów z magazynu.
ZESPÓŁ SZKÓŁ NR 4 IM. KRÓLOWEJ JADWIGI W DĄBROWIE GÓRNICZEJ - 2018-02-20 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Wykształcenie dowolne. Aktualna książeczka senepidowska.Przygotowywanie oraz wydawanie posiłków. Kontakt telefoniczny oraz osobisty z pracodawcą.
MAKOS VM VANESSA MAKOS - 2019-03-18 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie posiłków oraz obsługa imprez i przyjęć. Praca w godz. 7-19.
Ośrodek Rekreacji, Rehabilitacji i Wypoczynku w Zaździerzu 12 Dębów Kruszewska Edyta - 2017-12-14 - Zaździerz (mazowieckie)
przygotowywanie potraw dla gosci hotelowych
VILLA AURELIA HOTEL&SPA ANDRZEJ SAWICKI - 2019-03-13 - Nałęczów (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w żywieniu zbiorowym.
Jednostka Wojskowa 5350 - 2016-05-10 - Trzebień (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw
PPHU PTHM NGUYEN HUU - 2016-09-09 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, miejsce wykonywania pracy Sierpc, Pl.Fryderyka Chopina 4
S.W.A.SKY HIGH AUTO-HANDEL SALEEM MUHAMMAD - 2017-05-22 - Sierpc (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy od pdstaw
JACQ Marta Piwowarczyk - 2016-05-13 - Dęblin (lubelskie)
Pomocnicze prace ogólnobudowlane na wysokości pow. 3 metrów, praca na terenie miasta Wrocławia oraz kraju wg zleceń - pełne oddelegowanie.Około 160 h pracy Dyspozycyjność w godzinach 8-17Aktualne zlecenie: Wrocław, ul. Krakowska , później wg zleceńSala D
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, pomaganie przy organizacji imprez okolicznościowych, dbanie o czystość stanowiska pracy. Praca w systemie na 2 dni pracy 2 dni wolne w godzinach od 12.00 do 22.00.Data zatrudnienia: sierpień 2018.
VENEZIA Marcin Datko - 2018-07-23 - Zabrze (śląskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, ocena surowców, półproduktów, i wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przeprowadzanie wywiadu socjalnego z przyszłymi uczestnikami warsztatu, prace administracyjne.
FUNDACJA INWALIDÓW I OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH MIŁOSIERDZIE - 2017-08-23 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, w tym Doner Kebab, Adama Kebab, tureckie kotlety mielone, przystawki (Meze).
NAZAR - 2017-04-21 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla gości
Ośrodek Wypoczynkowy TVP SA - 2016-07-01 - Sarnówek (warmińsko-mazurskie)
Planowanie jadłospisów i przygotowywanie wg nich posiłków; pobieranie produktów spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednio zabezpieczanie ich przed podaniem; przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni i nadzorowanie jej; natychmiastowe informowanie o powstałych usterkach w kuchni, magazynie warzyw, obieralni warzyw oraz innych nieprawidłowościach stanowiących zagrożenie zdrowia i życia; dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach; Uczestniczenie w zakupach dotyczących wyposażenia kuchni; kwitowanie odbioru pobranych produktów spożywczych w raportach żywieniowych; prowadzenie kontroli i ewidencji inwentarza kuchennego; prowadzenie ewidencji pomiarów temperatury oraz innej dokumentacji zgodnie z wymogami HACCP. Praca w godzinach: 6-15
Niepubliczne Przedszkole Artystyczne i Językowe "Przed-Szkółka" - 2016-11-21 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków - obiady, sałatki. Praca w godzinach 11-21 (nie w każdy dzień).
DOMINO BAR Wiesław Więckowski - 2017-07-04 - Gostynin (mazowieckie)
Przewóz odpadów na terenie całego kraju samochodem z naczepą (ruchoma podłoga).
LOVEKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-12 - Nowe Miszewo (mazowieckie)
przyrządzanie potraw dla gości Garage Hote
ELEKTROCENTER T.M.RAJS SPÓŁKA JAWNA - 2017-04-21 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań oraz organizacja imprez okolicznościowych
Grodzisko Owidz - 2017-03-06 - Owidz (pomorskie)
przygotowywanie obiadów, wypiek pizzy, pierogów, przygotowywanie makaronów,sałatek
SI JULITA MODLIBOWSKA - 2016-07-29 - Poznań (wielkopolskie)