KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Opole oferta pracy Niepubliczne Przedszkole Artystyczne i Językowe "Przed-Szkółka"
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Planowanie jadłospisów i przygotowywanie wg nich posiłków; pobieranie produktów spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednio zabezpieczanie ich przed podaniem; przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni i nadzorowanie jej; natychmiastowe informowanie o powstałych usterkach w kuchni, magazynie warzyw, obieralni warzyw oraz innych nieprawidłowościach stanowiących zagrożenie zdrowia i życia; dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach; Uczestniczenie w zakupach dotyczących wyposażenia kuchni; kwitowanie odbioru pobranych produktów spożywczych w raportach żywieniowych; prowadzenie kontroli i ewidencji inwentarza kuchennego; prowadzenie ewidencji pomiarów temperatury oraz innej dokumentacji zgodnie z wymogami HACCP. Praca w godzinach: 6-15
Data publikacji: 2016-11-21
Lokalizacja: Opole (opolskie)
Pracodawca: Niepubliczne Przedszkole Artystyczne i Językowe "Przed-Szkółka"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grunwaldzka 29, 45-054 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Planowanie jadłospisów i przygotowywanie wg nich posiłków; pobieranie produktów spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednio zabezpieczanie ich przed podaniem; przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni i nadzorowanie jej; natychmiastowe informowanie o powstałych usterkach w kuchni, magazynie warzyw, obieralni warzyw oraz innych nieprawidłowościach stanowiących zagrożenie zdrowia i życia; dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach; Uczestniczenie w zakupach dotyczących wyposażenia kuchni; kwitowanie odbioru pobranych produktów spożywczych w raportach żywieniowych; prowadzenie kontroli i ewidencji inwentarza kuchennego; prowadzenie ewidencji pomiarów temperatury oraz innej dokumentacji zgodnie z wymogami HACCP. Praca w godzinach: 6-15
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Opole
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Opole
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Opole
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane minimum 5 lat doświadczenia w gastronomii, wykształcenie średnie zawodowe gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy:
Niepubliczne Przedszkole Artystyczne i Językowe "Przed-Szkółka"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Grunwaldzka 29, 45-054 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, list motywacyjny, świadectwa pracy i referencje poprzednich zakładów pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: Osobiscie po uprzednim kontakcie telefonicznym, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: m. Opole
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Opole
Ulica pracodawcy: Grunwaldzka
Numer budynku pracodawcy: 29
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 21.11.2016
Data dodania oferty pracy: 18.11.2016
Oferta pracy ważna do: 19.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 18.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dokumentacji do realizacji zamówień według ściśle określonych procedur, współpraca z kontrahentami zewnętrznymi oraz z innymi komórkami organizacyjnymi PSSE, obsługa sekretariaru, punktu obsługi klienta
Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna - 2017-03-22 - Zielona Góra (lubuskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw z pasją i wiedzą, kontakt z klientem
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Morzyczyn (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków: gotowanie, pieczenie i smażenie
Instytut Zdrowia "SOFRA" SPÓŁKA Z O. O. - 2016-06-09 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków i obsługa imprez
PPHU WIESŁAW BEDNAREK - 2016-02-12 - Nieborów (łódzkie)
- praca w barze szybkiej obsługi lub pizzerii
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Bytom (śląskie)
praca na pełen etat lub 1/2 etatu, praca w Baszcie
ZAKŁADY GASTRONOMICZNO - HOTELARSKIE A. CHOROSZY B. CICHY Wolsztyn - 2015-12-15 - Żodyń (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, rozwożenie posiłków na oddziały szpitalne
DGP Catering Partner Sp. z o. o. - 2017-05-11 - Starachowice (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków w domu seniora. Wykształcenie zawodowe gastronomiczne, mile widziany staż pracy.
Dom Seniora " W Dolinie Zagórzanki" - 2015-12-11 - Rumia (pomorskie)
organizacja pracy świetlicy wiejskiej; prowadzenie zajęć edukacyjnych i kół zainteresowań w świetlicy; planowanie i organizacja spotkań okolicznościowych, konkursów, uroczystości, imprez kulturalno oświatowych w świetlicy oraz na rzecz społeczności lokalnej gminy Kobylnica; miejsce wykonywania pracy Kczewo (gm. Kobylnica); kontakt z pracodawca osobisty i telefoniczny w godzinach (7:30-15:30) oraz e-mailowy.
Gminne Centrum Kultury i Promocji w Kobylnicy - 2016-02-04 - Kczewo (pomorskie)
prace porządkowe, utrzymanie czystości na terenie zakładu pracy
ZAKŁAD PRODUKCJI PASZ "KEMOS" M. JARMUŻ, M. KARWOWSKI, T.KURCIŃSKI SPÓŁKA JAWNA FILIA W NIEPOŁOMICACH - 2016-06-13 - Niepołomice (małopolskie)
Przygotowanie dań z sezonowych i świezych produktów. Gotowanie posilków à la carte jak również dań bankietowych.
Restaurant "Zum Hirschgulden" - 2016-06-17 - Niemcy (Niemcy)
jw
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, obsługa kuchni, przygotowywanie jadłospisów. Wymagania: ważna książeczka sanitarno-epidemiologiczna, estetyka, kreatywność, sumienność, dyscyplina, znajomość branży.
Niedźwiedzki Sławomir 1. F. H. U. Zoo-Dragon Hurt - Detal 2. Hurtownia zoologiczna WORLD PETS 3. Hotel Diamond - 2016-07-07 - Rumia (pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Radzyń Chełmiński (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie pieca, przygotwanie swieżych składników do pizzy, zarabianie ciasta, przygotowanie świeżych sosów, składanie kartanów do pizzy, wydawanie gotowej pizzy z pieca, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
"LEŚNY DWÓR" AGNIESZKA I DAMIAN STACHURA SPÓŁKA CYWILNA - 2016-10-25 - Karpacz (dolnośląskie)
Znajmość kuchni polskiej. Umiejętność lepienia pierogów i przygotowania dań kuchni polskiej.
KOPI DOMINIK PAWLAK - 2017-04-07 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie i opracowanie dań znajdujących się w karcie menu, bezpośrednia podeległość szefa kuchni
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWE EKSPORT-IMPORT Leokadia Wójcik - 2016-07-05 - Tarnowskie Góry (śląskie)
przygotowywanie posiłków wg karty menu; praca w godz.: 10.00-21.00 w systemie 2 dni pracy, 2 dni wolnego,
KONCEPT Elżbieta Lisowska - 2017-02-07 - Zawada (opolskie)
gotowanie barszczu ukraińskiego, placków ziemniaczanychpraca na umowę zlecenie 60 godzin w miesiącu, praca od poniedziałku do piątku w przedziale czasowym 12:00-22:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w smażalni ryb
GastroFish Bartosz Kierski - 2016-07-11 - Dobiegniewo (kujawsko-pomorskie)
Sprzedaż towarów, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Wąsewo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Lubin (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Warszawa (mazowieckie)
sprzedaż oraz dostawa butli z gazem do klienta, załadunek i rozładunek samochodu
FREJOWSKA BARBARA Firma Handlowo-Usługowa "BARKOM" - 2017-07-27 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Kierowanie zespołem pracowników na kuchni. Organizacja imprez, ustalanie menu.
Arkadia sp. z o.o. - 2016-03-16 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
praca przy przygotowaniu potraw mięsnych,mącznych i zup
Firma Cateringowa "GUSTO" Ewa Morenc-Czyżewska - 2016-06-20 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
Praca na samodzielnym stanowisku, sporządzanie potraw zgodnie z zamówieniem.
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2018-01-03 - Suchedniów (świętokrzyskie)
NADZOROWANIE I ARCHIWIZOWANIE DOKUMENTÓW, ORGANIZOWANIE SPOTKAŃ I KONFERENCJI, SPORZĄDZANIE INSTRUKCJI PROCEDUR ORAZ REGULAMINÓW, PRZEPROWADZANIE SZKOLEŃ BHP, WYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, PREFEROWANE WYŻSZE, (FINANSE, ZARZĄDZANIE), PRAWO JAZDY KAT.B, STAŻ PRACY 2 ZAWODZIE LATA, BOBRA ZNAJOMOŚĆ ANGIELSKIEGO I MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO LUB UKRAIŃSKIEGO;
LESS SOLUTIONS SP Z O. O. - 2017-09-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Gotowanie całodziennych posiłków dla gości ośrodka wczasowego.
kontakt przez OHP - 2016-02-17 - Jurata (pomorskie)