KUCHARZ Żodyń oferta pracy ZAKŁADY GASTRONOMICZNO - HOTELARSKIE A. CHOROSZY B. CICHY Wolsztyn
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: praca na pełen etat lub 1/2 etatu, praca w Baszcie
Data publikacji: 2015-12-15
Lokalizacja: Żodyń (wielkopolskie)
Pracodawca: ZAKŁADY GASTRONOMICZNO - HOTELARSKIE A. CHOROSZY B. CICHY Wolsztyn
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:POLNA 13, 64-212 Żodyń, powiat: wolsztyński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca na pełen etat lub 1/2 etatu, praca w Baszcie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żodyń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wolsztyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Siedlec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.12.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
ZAKŁADY GASTRONOMICZNO - HOTELARSKIE A. CHOROSZY B. CICHY Wolsztyn
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wolsztynie
Adres pracodawcy:
5 Stycznia 5a, 64-200 Wolsztyn, powiat: wolsztyński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: 602539640
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: wolsztyński
Gmina pracodawcy: Wolsztyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wolsztyn
Ulica pracodawcy: 5 Stycznia
Numer budynku pracodawcy: 5a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wolsztynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.12.2015
Oferta pracy ważna do: 15.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 15.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Słubice (lubuskie)
Brak danych
Lubuska Wojewódzka Komenda OHP - 2018-03-14 - Międzyrzecz (lubuskie)
gotowanie dań kuchni polskiej
P.P.H.U "ANMAR" ANNA SURMACZ KAŁAMARZ W ROGÓŻNIE - 2016-05-04 - Rogóżno (podkarpackie)
- przygotowywanie dań gotowych- gotowanie posiłków profilaktycznych
Centrum Dobrego Smaku s.c. Ewa Grynkiewicz -Tarnowska, Marcin Grynkiewicz - 2018-04-18 - Morliny (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanioe posiłków dla gości restauracji Praca w systemie dwuzmianowym: I 12:00-20:00, II 13:00-21:00
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2016-12-13 - Dębska Kuźnia (opolskie)
gotowanie w ośrodku
"Centrum Usług Logistycznych" - 2016-05-23 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, organizowanie imprez okolicznościowych
kontakt przez OHP - 2016-02-03 - Młodocin (kujawsko-pomorskie)
gastronomia przemysłowa, żywienie zbiorowe, przygotowywanie posiłków, nadzór nad pomocnikami
Przesiębiorstwo Usługowo-Handlowe MARTINA CATERING Sp. z o.o. - 2016-09-02 - Śnieciska (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów oraz kolacji przy pomocy szefa kuchni. Utrzymywanie miejsca pracy w porządku, zgodnie z przepisami. Pracodawca zapewnia wyżywienie.Charakter zmian i godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą.Wymiar czasu pracy do uzgodnienia z pracodawcą.
Związek Rzemiosła Polskiego ORW "RZEMIEŚLNIK" - 2016-08-23 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Produkcja i przygotowywanie potraw wg. przygotowanych receptur, przestrzeganie obowiązujących standardów produkcyjnych, racjonalne gospodarowanie towarem, zachowanie dobrej organizacji pracy.Miejsce pracy: Wrocław ul. Kamieńskiego 73 a.Kontakt kandydatów z pracodawcą osobisty lub telefoniczny: 071 327-01-43 lub 071 327-02-13 z Panią Małgorzatą Karbowską lub osobiście w godz. 7:00-15:00 lub e-mail: b.nowak (at) niro.com.plOferta znajduje się w sali: G, A
Niro Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie i wyrób pizzy
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "ANTARES" Borczyński Jacek - 2017-04-26 - Chojnice (pomorskie)
Wykształcenie gastronomiczne mile widziane; min. 3 lata doświadczenia zawodowego; kreatywność; umiejętność pracy w zespole; samodzielne prowadzenie kuchni; 2 zmiany; miejsce pracy Gliwice;
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHAŁ JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2018-02-28 - Gliwice (śląskie)
Kucharz lub pomoc kuchenna
Maciej Jewuła "MISTERIUM" - 2018-04-27 - Żabno (małopolskie)
Kontrola i diagnostyka układów elektrycznych w pojazdach samochodowych. Wymagania: wykształcenie min. zawodowe - elektromechanik samochodowy, staż pracy: 1,5 roku, prawo jazdy kat. B.
AUTO-SERWIS PERFECT Lucyna Kaczmarek - 2017-01-31 - Wejherowo (pomorskie)
Gotowanie dań arabskich (kuchnia algierska, turecka i tunezyjska).
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie potraw
Tomasz Helt "TOMEX" - 2016-11-15 - Jastrowie (wielkopolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Złotoryja (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, GOTOWANIE, REALIZACJA ZAMÓWIEŃ NA PODSTAWIE KARTY MENU RESTAURACJI;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, SPRAWNOŚĆ FIZYCZNA, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYRZĄDZENIA POTRAW KUCHNI POLSKIEJ, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA, NA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE
TJN MICHAŁ RYBARCZYK - 2017-12-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni tradycyjnej (pierogi, kluski śląskie, kopytka i inne), porządkowanie stanowiska pracy.
Kurczę z rożna "GYROS" Ewa Bagińska - 2017-11-22 - Częstochowa (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW Z MENU ORAZ GORĄCYCH NAPOJÓW.
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Drzewica (łódzkie)
Gotowanie potraw kuchnii indyjskiej.
LITTLE INDIA PVT.LDT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-21 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni, checi do pracy
Restauracja "Pod Czarnym Krukiem" Ireneusz i Anna Tomaszczyk - 2016-06-15 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań zgodnie z recepturą.
Grupa Polskie Składy Budowlane S.A. - 2016-08-12 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
FIRMA HANDLOWA "MIRO" MIROSŁAW BEM - 2017-04-06 - Łeba (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków typu fast - food.
USŁUGI GASTRONOMICZNE"WYPAS" IWONA WOJTYŁA - 2016-07-25 - Zamość (lubelskie)
Praca w kuchni.
MAZUR WIND Jarosław Jędrzejowski - 2016-05-11 - Bogaczewo (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
Pensjonat Szczebel Mszana Dolna - 2017-08-10 - Olkusz (małopolskie)
wg programu stażu - obsługa klienta, przyjmowanie klientów, utrzymywanie dobrych relacji z klientami.
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Limanowa (małopolskie)
meldowanie, wymeldowanie gości, wystawianie faktur, rachunków, informowanie o ofercie hotelu,miejsce pracy: Hotel Elbląg
Wiwaldi Junior Sp. z o.o. - 2016-04-28 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)