KUCHARZ Dębska Kuźnia oferta pracy Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 500 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanioe posiłków dla gości restauracji Praca w systemie dwuzmianowym: I 12:00-20:00, II 13:00-21:00
Data publikacji: 2016-12-13
Lokalizacja: Dębska Kuźnia (opolskie)
Pracodawca: Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ozimska 21, 46-053 Dębska Kuźnia, powiat: opolski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanioe posiłków dla gości restauracji Praca w systemie dwuzmianowym: I 12:00-20:00, II 13:00-21:00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dębska Kuźnia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: opolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chrząstowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.12.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych (książeczka sanepidowska)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
dobry stan zdrowia, min .1 rok doświadczenia w branży gastronomicznej, schludność.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Ozimska 21, 46-053 Dębska Kuźnia, powiat: opolski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, książeczka sanepidowska,kontakt z pracodawcą: osobiście po uprzednim kontakcie telefonicznym, telefonicznie w godzinach: 08:00-20:00, przez e-mail
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: osobiście po uprzednim kontakcie telefonicznym, telefonicznie w godzinach: 08:00-20:00,przez e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: opolski
Gmina pracodawcy: Chrząstowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dębska Kuźnia
Ulica pracodawcy: Ozimska
Numer budynku pracodawcy: 21
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.12.2016
Oferta pracy ważna do: 31.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 13.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
samodzielne przygotowywanie posiłków, miejsce pracy Restauracja Regendt- Kąty Rybackie
Firma Produkcyjno-Handlowa Art&Kam s.c. J. Bronicki W. Bronicka - 2016-05-19 - Kąty Rybackie (pomorskie)
Przyrządzanie kanapek, wypiekanie kanapek, produkcja potraw, utrzymanie czystości
Izabela Kuzimowicz - 2017-09-25 - Gdańsk (pomorskie)
gotowanie, przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Świdnik (lubelskie)
ucharz, praca w systemie: 07.00-19.00, 19.00-07.00, 2 dni wolne, proponowane wynagrodzenie: 2000 zł w okresie próbnym.
Soley Areca Sp. z o.o. Sp.K. - 2017-08-11 - Osła (dolnośląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Świętoszów (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tradycyjnej.
OŚRODEK MEDYCZNY DMP sp. z o.o. - 2017-09-26 - Lublin (lubelskie)
formowanie laminatu
POLMARBLE Wanda Szulc - 2017-03-28 - Zwierzewo (warmińsko-mazurskie)
samodzielne stanowisko, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-25 - Redzikowo (pomorskie)
Profesjonalne zarządzanie kuchnią
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Prudnik (opolskie)
Przygotowywanie posiłków dla uczestników oraz organizacja imprez komercyjnych. Możliwość zatrudnienia osoby niepełnosprawnej. Praca na dwie zmiany w przedzaile od godz. 5.00 do 20.00
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda OHP - 2017-07-06 - Barlinek (zachodniopomorskie)
organizacja pracy w kuchni, bieżąca kontrola produkcji, higieny i porzadków, odbiór towaru, tworzenie menu, szkolenie personelu
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-03-03 - Komorniki (wielkopolskie)
Prace ogólnobudowlane: ziemne, instalacyjne, wykończeniowe, betonowe. Praca na wysokości.
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Brzezina (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Gaz - Dom, Henryk Ośko Sztum - 2016-02-10 - Sztum (pomorskie)
wykonywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych (głównie śnaidania).
Barbara Tomczyk Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe LOCUM - 2016-12-12 - Wieliczka (małopolskie)
Zgodny
Firma Handlowa Mariusz Hulewicz - 2017-06-19 - Rogóźno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Kościelisko (małopolskie)
przyrządzanie i przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni marokańskiej, praca w godz. 10-14
DOROTA BOUMARTE DUKELA - 2016-04-25 - Raszyn (mazowieckie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie bez znaczenia
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Krotoszyn (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, pilnowanie asortymentu, dbałość o czystość na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Ozorków (łódzkie)
gotowanie
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2016-06-08 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klientów.
"UNIGAST" Grzegorz Netter - 2017-10-13 - Grajewo (podlaskie)
Praca przy piecu, mieszanie ciast zgodnie z recepturą, dzielenie ciasta na części, kształtowanie wyrobów piekarskich
Piekarnia Cukiernia "JAŚ" Alicja Majkowska, Jan Majkowski, Sabina Beckier S.C. - 2018-06-25 - Bolszewo (pomorskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna,); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych, układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-05-30 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej. Około 80 godzin miesięcznie, dyspozycyjność w godz.: 7:00-19:00.
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Wrocław (dolnośląskie)
- obsługa klientów, przygotowywanie potraw kuchni włoskiej
Da Grasso Pizzeria Usługi Finansowe Murawski Leszek - 2016-07-26 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
przygotowywanie potraw, dań dostosowanych do indywidualnych okoliczności i wymagań klientów
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE SPÓŁKA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA - 2017-05-17 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)