KUCHARZ Piotrków Trybunalski oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE SPÓŁKA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 200 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, dań dostosowanych do indywidualnych okoliczności i wymagań klientów
Data publikacji: 2017-05-17
Lokalizacja: Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE SPÓŁKA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:SZKOLNA 20/38, 97-300 Piotrków Trybunalski, powiat: m. Piotrków Trybunalski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw, dań dostosowanych do indywidualnych okoliczności i wymagań klientów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Piotrków Trybunalski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Piotrków Trybunalski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Piotrków Trybunalski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.05.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagana aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna, żywienie zbiorowe
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE SPÓŁKA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piotrkowie Trybunalskim
Adres pracodawcy:
SZKOLNA 20/38, 97-300 Piotrków Trybunalski, powiat: m. Piotrków Trybunalski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Piotrków Trybunalski
Gmina pracodawcy: Piotrków Trybunalski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piotrków Trybunalski
Ulica pracodawcy: SZKOLNA
Numer budynku pracodawcy: 20/38
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piotrkowie Trybunalskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.05.2017
Oferta pracy ważna do: 16.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 17.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 17.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków. Obróbka wstępna warzyw, mycie naczyń i zastawy stołowej, pomoc w kuchni przy produkcji. Praca na umowę o pracę w godz. 6:30-18:30 w systemie równoważnym w Kołobrzegu.
"Albax" Sp. z o.o. (O.W. Kielczanka) - 2017-03-14 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie surowca do obróbki, obsługa urządzeń produkcyjnych kuchennych, przygotowanie dań w kuchni polskiej, kuchni ukraińskiej, przygotowywanie dań obiadowych od surowca, produkcja pierogów, krokietów, klusek i innych wyrobów garmażeryjnych, prace porządkowe w miejscu pracy, pakowanie dań.Obsłuda pieca konwekcyjno-parowego, praca w dwóch miejscach produkcji:Nowa Sól, Nowe Żabno.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Nowa Sól (lubuskie)
Pomoc w przygotowywaniu i wydawaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-05 - Szamotuły (wielkopolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: wykonywanie prac ziemnych przy wykorzystaniu koparki w ramach rozbudowy i naprawy dróg; WYMAGANIA: mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku, uprawnienia operatora koparki; MIEJSCE PRACY: Województwo śląskie oraz województwa ościenne
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Boronów (śląskie)
kontorla stanu zapasów niezbędnych do pracy restauracji, sporządzanie posiłków itp.
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Katowice (śląskie)
Praca w kuchni
Gaja Market Sklep Wielobranżowy, Artur Gałązka - 2017-05-11 - Łeba (pomorskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-11-22 - Tczew (pomorskie)
liczenie asortymentu sklepowego za pomocą skanera
kontakt przez OHP - 2016-12-01 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Zarządzanie procesem przygotowania posiłków- śniadań, obiadów i kolacji dla 95 uczesników obozu, tworzenie menu w porozumieniu z komendantem obozu oraz zamawianie produktów u intendenta. Każdego dnia do pomocy kierowani są harcerze, którymi kieruje kucharz.
ZWIĄZEK HARCERSTWA RZECZYPOSPOLITEJ - OKRĘG WIELKOPOLSKI - 2017-06-27 - Mostowo (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie dań gorących lub zimnych, przystawek, pilnowanie zapotrzebowania na towar, dbanie o jakość i estetyke, wydawanie dań, utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy, umiejetność organizacji pracy i pracy w zespole, praca w godz. 6-14/8-16.
MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c. - 2016-07-13 - Opole (opolskie)
przygotowywanie dań, catering, imprezy okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków typu "fast food"
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "KARWOWSKI" Dariusz Karwowski - 2018-02-23 - Grajewo (podlaskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, obsługa maszyn i urządzeń w kuchni, ustalanie karty dań, zarządzanie budżetem kuchni, nadzór nad jakością zamówionych żywności
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłków i wydawanie potraw
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "U Sławka" Sławomir Liczbik - 2017-09-27 - Dziemionna (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dań kuchni tajskiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Łódź (łódzkie)
staż w kuchni ośrodka wypoczynkowego
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Wisła (śląskie)
Przygotowywanie dań garmażeryjnych. Rodzaj zatrudnienia - umowa zlecenie.
ZAGRODA SMAKÓW STENCEL DARIUSZ - 2018-03-22 - Rumia (pomorskie)
naprawa maszyn i ciągników rolniczych
P.H.U. "ABAPOL" Gosp. Rolno-Przemysłowe Bińcze sp z o.o. - 2016-04-04 - Bińcze (pomorskie)
Montaż osprzętu elektrycznego.
INSTAL-MAR Marcin Wąs - 2017-09-25 - Chmielno (pomorskie)
Przygotowanie potraw w małej restauracyjce (bar) przy wypożyczalni, kasowanie należności, prace porządkowe
Bootshaus am Leineweber - 2017-01-27 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Radomsko (łódzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem : wykształcenie - średnie zawodowe o kierunku gastronomicznym, doświadczenie -min. 2 lata na stanowisku kucharz kuchni arabskiej (orientalnej)), umiejetności: przygotowywanie potraw kuchni arabskiej (orientalnej) ,uprawnienia: książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw dla klientów.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Lublin (lubelskie)
W ZAWODZIE
DARIUSZ STUGLIK HR DOLNOŚLĄSKA - 2016-08-01 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
zgodny, praca w Grudziądzu (AMUZA)
"MAGRA" Grażyna Chmielewska - 2018-09-05 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz w Restauracji Zapiecek w Suchaczupraca w godz. 13:00 do 21:00
Restauracja Zapiecek Małgorzata Madeja, Systemy Grzewcze i Sanitarne MADAN - 2016-03-15 - Suchacz (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie potraw i napojów, prowadzenie gospodarki magazynowej, zarządzanie zespołem pracowników
PBM Południe Tour sp. z o.o. Hotel "Perła Południa" - 2015-11-30 - Rytro (małopolskie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-04-20 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw i deserów
Best Food Factory Sp. z o.o. - 2017-09-04 - Żyrardów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę zlecenie w godz. 7-19 w Dźwirzynie, praca również w weekendy.
PPUH ANIA Sp. z o.o. (OW ANIA w Dźwirzynie) - 2018-06-20 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)