KUCHARZ/SZEF KUCHNI Rytro oferta pracy PBM Południe Tour sp. z o.o. Hotel "Perła Południa"
Stanowisko: KUCHARZ/SZEF KUCHNI
Wynagrodzenie: 2 500 - 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie potraw i napojów, prowadzenie gospodarki magazynowej, zarządzanie zespołem pracowników
Data publikacji: 2015-11-30
Lokalizacja: Rytro (małopolskie)
Pracodawca: PBM Południe Tour sp. z o.o. Hotel "Perła Południa"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:33-343 Rytro 380, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie potraw i napojów, prowadzenie gospodarki magazynowej, zarządzanie zespołem pracowników
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/SZEF KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rytro
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rytro
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.10.2015
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Obsługa komputera - pakiet Office
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: znajomośc obsługi programu "Gastro Szef"
Nazwa pracodawcy:
PBM Południe Tour sp. z o.o. Hotel "Perła Południa"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
33-343 Rytro 380, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV,
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowosądecki
Gmina pracodawcy: Rytro
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rytro
Numer budynku pracodawcy: 380
Profil działalności pracodawcy:
działalność hotelarska, gastronomiczna, turystyczna
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 30.11.2015
Data dodania oferty pracy: 22.10.2015
Oferta pracy ważna do: 21.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 22.10.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 22.10.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW WEDŁUG MENU KUCHNI EGZOTYCZNEJ Z ZASTOSOWANIEM METOD I TECHNIK ORAZ PRZYPRAW AZJATYCKICH, JAPOŃSKICH I TAJLANDZKICH.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZWODOWE,CERTYFIKATY,UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW WG. KUCHNI EGZOTYCZNEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 2 LATA, KSIŻŻECZKA ZDROWIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO I NIEMIECKIEGO .GODZINY PRACY OD 12-23.
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie według tradycyjnych receptur posiłków kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
PHU"Akcent"we Fromborku Iwona Borowska - 2016-01-11 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie i serwowanie napoi, rozliczanie rachunków obsługa klienta, praca w godz. 16.00-24.00, także w weekendy
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Zgorzelec (dolnośląskie)
sporządzanie potraw, porcjowanie i wydawanie dań
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Drogomyśl (śląskie)
zgodnie z umową
kontakt przez PUP - 2017-12-05 - Czyże (podlaskie)
- analiza potrzeb klienta- analiza rynku oraz wyszukiwanie alternatywnych produktów- wybór optymalnej oferty dla klienta- prezentacja przygotowanej oferty dla klienta
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Krosno (podkarpackie)
- Samodzielne przygotowywanie posiłków,- Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą.- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
WYPOCZYNEK I REKREACJA "JEZIORNA OSADA" GNOJEWO NAD JEZIOREM SPÓŁKA CYWILNA - 2017-05-11 - Gnojewo (pomorskie)
jw.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021 - 2017-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, dań chińskich w oparciu o receptury tradycyjnej kuchni chińskiej, tworzenie menu w języku chińskim
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, surówek, dań na ciepło; dbanie o porządekna stanowiskupracy i przestrzeganie zasad higieny pracy
Aszlin Sp. z o.o. Władysławowo - 2017-04-21 - Władysławowo (mazowieckie)
Przygotowanie śniadań w formie bufetu (dania ciepłe i zimne). Praca 5 dni w tygodniu (pon.-niedz.) w godz. 6-14. Praca na ul. Łobzowskiej lub ul. Krakowskiej. Wynagrodzenie 2560-2800 zł brutto na okresie próbnym (w zależności od doświadczenia).
HTI Sp. z o.o. - 2018-06-27 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem.
SP ZOZ SANATORIUM MSWiA W SOPOCIE - 2016-12-22 - Sopot (pomorskie)
Produkcja garmażeryjna na potrzeby własne (sklepy, CKB Rubin)
"WĘDLINKA" SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS - 2016-08-29 - Łódź (łódzkie)
praca w stołówce szkolnej
Publiczne Gimnazjum Nr 15 w Białymstoku - 2016-01-19 - Białystok (podlaskie)
Samodzielne przygotowywanie dań, dbałość o estetykę potraw. Praca w Holelu Holiday Inn w Łodzi.Wymagane wykształcenie kierunkowe, min. 2 lata stażu pracy (hotele, restauracje)
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie potraw kuchnii chińskiej i wietnamskiej.
P.H.U. IMPORT-EXPORT SONY SONY NGUYEN - 2017-03-17 - Oleśnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków,wydawanie posiłków na sale.
Klaudia Podladowska - 2018-02-19 - Stary Dębsk (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wg receptur, ustalanie menu, dekorowanie dań, dobór odpowiednich surowców i produktów do gotowania, porcjowanie, przygotowywanie sali, obsluga maszyn zmywających i wyparzaczek, krajalnicy, miksera, ekspresu do kawy..,utrzymywanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Babimost (lubuskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Lubin (dolnośląskie)
Wykonywanie mebli , zabudowy w oparciu o rysunek.
Concept Elżbieta Mączewska - 2017-10-31 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowanie potraw, garmaż, katering
BAR "LOTOS" S.C. W.CHEBDOWSKA I M.CHEBDOWSKI - 2017-06-27 - Kwidzyn (pomorskie)
Kucharz - praca na samodzielnym stanowisku. Praca w godzinach 8-16, 16-24.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2017-11-07 - Łąka (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA
PADAWA III GOLEMA DARIUSZ,GOLEMA EDWARD PAWEŁ,JUSZCZAK WALDEMAR,URBANIAK DARIUSZ,WECZER TOMASZ SPÓŁKA JAWNA - 2016-06-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posików w restauracji
"WOK" Sp. z o.o. - 2015-12-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejętność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-07-18 - Perzyce (wielkopolskie)
-Miejsce pracy: Hotel Focus Gdańsk Wrzeszcz,-Kontakt telefoniczny 724-004-662
SDBS Michał Kaczmarek - 2016-05-10 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw według przepisów.
T.O.K. SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-26 - Gdańsk (pomorskie)