KUCHARZ/KA Warszawa oferta pracy JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: od 2聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2017-11-14
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Dymi艅ska 13, 01-519 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
wynagrodzenie zasadnicze + dodatek sta偶owy, nagrody jubileuszowe, wynagrodzenie dodatkowe "13"
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽800 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 09.11.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne; posiadanie Ksi膮偶eczki Sanepid lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia; rok do艣wiadczenia na stanowisku. Zakres obowi膮zk贸w: uk艂adanie menu; przyrz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i receptur膮. Praca w godzinach: 07:00-15:00. Miejsce pracy: Warszawa-呕oliborz. Wynagrodzenie zasadnicze + dodatek sta偶owy, nagrody jubileuszowe, wynagrodzenie dodatkowe "13". Zg艂oszenia mailowe: ozgst.personalna (at) ron.mil.pl lub telefoniczne: 601 347 884.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
00-909 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.11.2017
Oferta pracy wa偶na do: 09.12.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 14.11.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 14.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharz ma艂ej gastronomii w pizzerii
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - W膮growiec (wielkopolskie)
- Przygotowanie posi艂k贸w, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawc臋. - Wynagrodzenie: 2100-3000 z艂 brutto (w zale偶no艣ci od posiadanego do艣wiadczenia). Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 1 rok. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Dla os贸b zainteresowanych mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godz.: 11:30-19:30. Wymagania: wykszta艂cenie min. podstawowe. Wymagane min. 3 miesi膮ce do艣wiadczenia w gastronomii, w pracy na kuchni. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi pracodawca). Wymagana umiej臋tno艣膰 gotowania zup, kompozycji sa艂atek, wypieku burger贸w wega艅skich, innych potraw wega艅skich. Wymagana umiej臋tno艣膰 zachowania czysto艣ci i dba艂o艣膰 o czysto艣膰. Kontakt telefoniczny (8:30-19:30) (Tel. 796-875-361) lub e-mail: kontakt (at) reburger.pl
REBURGER SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-01-11 - Katowice (艣l膮skie)
Praca w sklepie z art. spo偶ywczymi
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw wg. karty menu.
Karczma "M艂yniska" Maria Lassak - 2016-09-26 - Zakopane (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w;obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Rawicz (wielkopolskie)
zgodnie z probramem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Zielonka (艣wi臋tokrzyskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Nisko (podkarpackie)
Sporz膮dza r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych; obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw;ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych;przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe;stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej. Znajomo艣膰 kuchni indyjskiej, bliskowschodniej i innych.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
praca w restauracji pracowniczej, 偶ywienie zbiorowe
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2016-10-04 - Komorniki (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Jawor (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o jako艣膰 i smak posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w.
Dom Pomocy Spo艂ecznej "Le艣ny" w Zaskoczynie - 2018-06-19 - Zaskoczyn (pomorskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i i deser贸w z zakresu kuchni orientalnej g艂贸wnie egipskiej
ASSALA,Ilona Krawczyk-Noureldeen - 2016-02-19 - Otwock (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej, znajomo艣膰 ukrai艅skich receptur, opracowywanie menu, przygotowywanie catreingu.
Centrum Ogrodnicze i Motel Grzegorz Pintal - 2016-04-25 - Wawr贸w (lubuskie)
do艣wiadczenie mile widziane
P.P.H.U."BELLA-ITALIA"PIZZERIA S.C. - 2017-01-09 - Strzelce Opolskie (opolskie)
praca
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe GAMS - 2016-09-01 - Jasionka (podkarpackie)
obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych , przygotowywanie potraw
Sp贸艂dzielnia Socjalna - 2016-07-13 - S艂upca (wielkopolskie)
umiej臋tno艣膰 gotowania- przygotowywania posi艂k贸w, organizacji czasu pracy, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy,
Tawerna Zorba Elzbieta Boniewska- 艢wiszcz - 2018-02-26 - Ciechan贸w (mazowieckie)
Prace magazynowe, sprawdzanie komponent贸w pod wzgl臋dem jako艣ciowym, przyjmowanie i wydawanie towaru.
Smart Work Sp. z o.o. - 2017-02-13 - O艂awa (dolno艣l膮skie)
Przyjmowanie i wydawanie towaru. Pakowanie i konfekcjonowanie wyrob贸w gotowych. Planowanie zada艅 na poszczeg贸lnych etapach produkcji. Kontrola stan贸w magazynowych surowc贸w i p贸艂produkt贸w. Ksi臋gowanie produkcji w systemie AX.
DORFNER MINERALS Polska Sp. z o.o. - 2017-03-07 - Legnica (dolno艣l膮skie)
Szycie bielizny
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
sporz膮dzanie potraw, pizzy, ciast, deser贸w
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Zakliczyn (ma艂opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Warszawa (mazowieckie)
- praca w kuchni restauracji,- przygotowywanie posi艂k贸w.Do艣wiadczenie zawodowe mile widziane.
Centrum Swobodna Przestrze艅 Sp. z o.o. - 2018-03-29 - Cisie (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, zabezpieczanie surowc贸w przed zepsuciem, pos艂ugiwanie si臋 maszynami przy przygotowywaniu potraw, konserwacja urz膮dze艅 gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Pu艂awy (lubelskie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Wynagrodzenie 12 z艂 / 1 h netto + premia,-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2018-05-08 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Sklepy Spo偶ywcze Renata Maludzi艅ska J臋drzej贸w - 2018-01-24 - Skroni贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej, ameryka艅skiej, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
LEPIKO Sp. z o.o. - 2015-11-27 - Sk贸rzewo (wielkopolskie)
pracownik ma za zadanie: spakowanie palety z gotowymi cz臋艣ciami (za艂o偶enie pokrowca lub folii VCI na palet臋, spi臋cie palety za pomoc膮 pasa materia艂owego lub ta艣my w systemie 3 na 2 ta艣my za pomoc膮 spinarki p贸艂automatycznej), odstawienie palety za pomoc膮 w贸zka transportu poziomego w wyznaczonego miejsce, 艣ci膮ganie cz臋艣ci z przeno艣nika ta艣mowego na palet臋 zachowuj膮c wszelkie 艣rodki ostro偶no艣ci, wrzucanie cz臋艣ci na przeno艣nik ta艣mowy z palety zachowuj膮c wszelkie 艣rodki ostro偶no艣ci, dow贸z pojemnik贸w typu (przek艂adki, palety) do wyznaczonego miejsca, w przypadku braku w/w zada艅 pracownik mo偶e wykonywa膰 zadania zwi膮zane z czysto艣ci膮 procesu i produktu oraz inne zadania powierzone mu przez prowadz膮cego zmian臋
CLAR SYSTEM SP脫艁KA AKCYJNA - 2018-02-01 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)