KUCHARZ Katowice oferta pracy REBURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 100 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowanie posiłków, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawcę. - Wynagrodzenie: 2100-3000 zł brutto (w zależności od posiadanego doświadczenia). Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godz.: 11:30-19:30. Wymagania: wykształcenie min. podstawowe. Wymagane min. 3 miesiące doświadczenia w gastronomii, w pracy na kuchni. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi pracodawca). Wymagana umiejętność gotowania zup, kompozycji sałatek, wypieku burgerów wegańskich, innych potraw wegańskich. Wymagana umiejętność zachowania czystości i dbałość o czystość. Kontakt telefoniczny (8:30-19:30) (Tel. 796-875-361) lub e-mail: kontakt (at) reburger.pl
Data publikacji: 2018-01-11
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: REBURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pocztowa 10, 40-002 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowanie posiłków, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawcę. - Wynagrodzenie: 2100-3000 zł brutto (w zależności od posiadanego doświadczenia). Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godz.: 11:30-19:30. Wymagania: wykształcenie min. podstawowe. Wymagane min. 3 miesiące doświadczenia w gastronomii, w pracy na kuchni. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 100 - 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 2100-3000 zł brutto (w zależności od posiadanego doświadczenia). Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 100 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Umiejętność pracy w zespole
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie min. podstawowe. Wymagane min. 3 miesiące doświadczenia w gastronomii, w pracy na kuchni. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---
Nazwa pracodawcy:
REBURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
40-002 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt telefoniczny (8:30-19:30) (Tel. 796-875-361) lub e-mail: kontakt (at) reburger.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: Kontakt telefoniczny lub e-mail, Godziny : 8:30-19:30
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Adres strony pracodawcy: www.reburger.pl
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.01.2018
Data dodania oferty pracy: 08.01.2018
Oferta pracy ważna do: 08.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 08.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 08.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Zawiercie (śląskie)
Sporządzanie kebabu, pizzy
Serhat Kebab Vakkas Polat - 2016-04-13 - Brzeg (opolskie)
Przygotowywanie posiłków i potraw kuchni włoskiej i ukraińskiej. Praca w godz. 11.00-22.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej według ustalonego grafiku.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie posiłków- żywienie zbiorowe.Praca od poniedziałku do piątkuI zmiana: 07.00-15.00
FHU KAH Kwoka Andrzej - 2017-02-08 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywania potraw kuchni indyjskiej z oryginalnych przepisów.
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw wg. opracowanych receptur, nadzór nad jakością i świeżością składników, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, przestrzeganie przepisów BHP. Praca około 126 godzin miesięcznie od poniedziałku do niedzieli w godzinach 7-15.
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Otrębusy (mazowieckie)
prace związane z przygotowaniem i podaniem posiłków dla mieszkańców DPS, wykonywanie prac porządkowych
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ GOŁUSZYCE - 2016-10-05 - Gołuszyce (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami i standardami. Praca zmianowa w godz. 6.00-20.00 od poniedziałku do niedzieli w Jaworzu (grafik do ustalenia).
VILLA BARBARA - CENTRUM ZDROWIA I REHABILITACJI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-23 - Jaworze (śląskie)
Obróbka wstępna i termiczna dan bufetowych lub restauracja a'la carte. Praca w kuchni hotelowej w zespole pod kierownictwem szefa kuchni.
Hotel "Robert's Port" Żegluga Pasażerska Mikołajki Robert Śliwiński - 2016-03-15 - Stare Sady (warmińsko-mazurskie)
ptzygotowanie potraw i dań
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Nieznanowice (małopolskie)
Przygotowywanie półproduktów, wydawanie dań.
Karczma "FLAUTA" - 2016-05-06 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zasadami sieci Chicken Expres.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Praca kucharza w Ośrodku Wsparcia Dziecka i Rodziny, Zawiercie, ul. Obrońców Poczty Gdańskiej 48
Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej - 2016-09-15 - Zawiercie (śląskie)
PRACA OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W TRÓJZMIANOWYM SYSTEMIE 7:00 - 15:00, 9:00-17:00, 10:00-18:00, ORAZ W CO TRZECIĄ SOBOTĘ. PRACA W MIŁYM I ZGRANYM ZESPOLE.
Firma Bartek Cecylia Bańkowska - 2016-08-29 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
PPHU "Bar Zachęta" Janina Widera - 2017-09-05 - Sulmierzyce (łódzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Kobylin (wielkopolskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Nowy Targ (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia polska, domowa). Praca od środy do niedzieli w godz. 10-18.00.
LAMAR Agnieszka Larisch - 2016-06-21 - Bielsko-Biała (śląskie)
Montaż rurociągów okretowych i inne prace monterskie
NORD STAL Anzhela Komissarenko - 2016-12-09 - Gdańsk (pomorskie)
wg stanowiska
FOOD HUB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-09 - Kielce (świętokrzyskie)
Kierowca transport międzynarodowyADR podstaw.
Atlas Sp. z o.o. - 2016-07-25 - Słupsk (pomorskie)
Obsługa urządzeń kuchennych, wstępna obróbka surowców, sporządzanie przetworów, przygotowywanie dań i deserów.Staż w Hotelu 4 Pory Roku & SPA.
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków od podstaw
Stołówka ZACISZE Krzysztof Sikora Zamarski - 2017-02-17 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowywanie dań z uwzględnieniem kuchni wschodniej, obsługa zmywarki WINTERHALTER, obsługa robota COUPLE CL-30, przygotowywanie zamówień na półfabrykaty.
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie naleśników, tortil, kanapek
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Kutno (łódzkie)
ZGODNIE Z ZAWODEM
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków w hotelu Dwór Senator.
Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna "CHEŁM" - 2016-03-14 - Zakrzów (małopolskie)
przygotowywanie posilków kuchni ukraińskiej
BAR MARIO - 2017-02-22 - Świerże Górne (mazowieckie)
odpowiedni do stanowiska dodatkowe informacje:okres zatrudnienia 3 - 4 miesiące praca w godzinach 7.00 - 15.00
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Ryszard Bocian - 2016-01-25 - Dziwna (zachodniopomorskie)
praca w kuchni, przygotowywanie śniadań, pieczenie ciast, wydawanie i porcjowanie obiadów
Dzienny Dom Pomocy Społecznej - 2017-10-04 - Toruń (kujawsko-pomorskie)