KUCHARZ Stare Sady oferta pracy Hotel "Robert's Port" Żegluga Pasażerska Mikołajki Robert Śliwiński
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Obróbka wstępna i termiczna dan bufetowych lub restauracja a'la carte. Praca w kuchni hotelowej w zespole pod kierownictwem szefa kuchni.
Data publikacji: 2016-03-15
Lokalizacja: Stare Sady (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Hotel "Robert's Port" Żegluga Pasażerska Mikołajki Robert Śliwiński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:11-730 Stare Sady 4, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Obróbka wstępna i termiczna dan bufetowych lub restauracja a'la carte. Praca w kuchni hotelowej w zespole pod kierownictwem szefa kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stare Sady
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mrągowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mikołajki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Hotel "Robert's Port" Żegluga Pasażerska Mikołajki Robert Śliwiński
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Adres pracodawcy:
Kopernika 1, 11-700 Mrągowo, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: mrągowski
Gmina pracodawcy: Mrągowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mrągowo
Ulica pracodawcy: Kopernika
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
Ten nowy, sześciopiętrowy hotel w stylu Art Deco mieści się w odległości krótkiego spaceru od zabytkowego centrum miasta, blisko lotniska. Hotel szczyci się spokojną i wytworną atmosferą oraz wysokimi standardami usług. Dysponujemy 27 ładnie urządzon
Nazwisko osoby zgłaszającej: Luiza Olszewik
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 15.03.2016
Data dodania oferty pracy: 15.03.2016
Oferta pracy ważna do: 14.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 15.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
BISTRO EUROPA MAGDALENA ANTONIEWICZ - 2017-06-26 - Wolsztyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posłków od podstaw
Restauracja Przystań na Kępce - 2015-10-28 - Marklowice Górne (śląskie)
samodzielne przygotowywanie dań
P.P.H ."JAKIN" Jacek Napolski - 2016-06-20 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
.
FIRMA HANDLOWA ELJOT JANUSZ GROSZEWSKI - 2017-09-19 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
SKLEP OGÓLNOSPOŻYWCZY "U KRZYCHA I KACHY" KRZYSZTOF SURGA - 2018-09-18 - Lubin (dolnośląskie)
Bezpośredni kontakt z producentami żywności z Pakistanu, odtwarzanie oryginalnych dań kuchni indyjskiej i pakistańskiej. Bezpośredni kontakt z klientami z Pakistanu.
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Ozorków (łódzkie)
przygotowywanie i wydawanie potraw z uwzględnieniem kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Kościelisko (małopolskie)
- Przestrzeganie zasad HACCP,- Kontrola stanu zapasów produktów,- Dbanie o czystość na stanowisku pracy,- Przygotowywanie dań według standardów.
Hard Rock Cafe - 2018-05-07 - Gdańsk (pomorskie)
produkcja wyrobu pizzy, sałatek, sosów, deserów
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Kwidzyn (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, umiejetność przygotowywania potraw kuchni ukraińskiej, gruzińskiej, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min 3 lata na w/w stanowisku. Ogólny zakres czynności: przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, gruzińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Lublin (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-19
Ośrodek Wczasowy Zacisze Wróblewska Elżbieta - 2017-04-26 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Tel.: 501 439 308 Adam Milc. Adres e-mail: Laguna (at) laguna-ow.pl
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY LAGUNA ADAM MILC - 2016-06-16 - Lubniewice (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
RESTAURACJA HOTEL "DANA" - 2018-11-06 - Łęknica (lubuskie)
przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej, obsługa zamówień i klientów.
KEBAB HAUS AHMET YOGURTCU - 2017-07-11 - Stargard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków gorących, przekąsek. Przygotowywanie i obsługa spotkań oraz przyjęć organizowanych w formie usług cateringowych. Prowadzenie gospodarki magazynowej. Znajomość i przestrzeganie obowiązujących przepisów prawnych w ramach zajmowanego stanowiska. Zapewnienie prawidłowej i terminowej realizacji zadań powierzonych przez przełożonego.
Powiatowe Centrum Integracji Społecznej w Legionowie - 2017-01-17 - Legionowo (mazowieckie)
w/g stanowiska
LEGION CK Sp zo.o. - 2018-05-16 - Cedzyna (świętokrzyskie)
przyrządzanie potraw kuchni włoskiej, gotowanie, utrzymywanie czystości w ponieszczeniach kuchennych, zamówienia artykułów spożywczych
Renata Olechowska Pizzeria Pierrot - 2017-11-30 - Teresin (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni międzynarodowej.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Warka (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o miejsce pracy
LAGUNA MARIUSZ CIOŁKO - 2016-12-19 - Tykocin (podlaskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, azjatyckiej (wietnamska, chińska, tajska, indyjska). Praca na przeszklonej kuchni - kucharze będą widoczni dla klienta - działanie marketingowe pracodwcy
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Częstochowa (śląskie)
jw
Przedszkole nr 82 - 2016-09-27 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
Hotel "BRISTOL" Tadeusz Nosek - 2018-01-10 - Tarnów (małopolskie)
wz
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrządzanie i wydawanie posiłków: sniadanie, obiad, podwieczorek. Sprzątanie kuchni, wspólpraca z podkuchenną. Możliwośc pracy na 3/4 lub 1/2 etatu. Praca od poniedziałku do piątku w godz. 7:30-15:30.
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE"POD SKRZYDŁAMI" W KRAKOWIE MONIKA WIŚNIEWSKA - 2018-05-14 - Kraków (małopolskie)
KUCHARZ
LESZEK SMOLIŃSKI ZRB i UTH PRZYBIERNÓWKO - 2016-11-24 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
kierowanie samochodem ciężarowym
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Goślinów (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni oakistańskiej i indyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Pabianice (łódzkie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne (kucharz kuchni orientalnej), doświadczenie zawodowe: min. 3 tala na w/w stanowisku, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Oświęcim (małopolskie)