KUCHARZ Teresin oferta pracy Renata Olechowska Pizzeria Pierrot
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14 PLN
Zakres obowiązków: przyrządzanie potraw kuchni włoskiej, gotowanie, utrzymywanie czystości w ponieszczeniach kuchennych, zamówienia artykułów spożywczych
Data publikacji: 2017-11-30
Lokalizacja: Teresin (mazowieckie)
Pracodawca: Renata Olechowska Pizzeria Pierrot
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lipowa 24, 96-515 Teresin, powiat: sochaczewski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przyrządzanie potraw kuchni włoskiej, gotowanie, utrzymywanie czystości w ponieszczeniach kuchennych, zamówienia artykułów spożywczych
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Teresin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sochaczewski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Teresin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.12.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidu
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: znajomość kuchni włoskiej i ukraińskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Renata Olechowska Pizzeria Pierrot
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sochaczewie
Adres pracodawcy:
Lipowa 24, 96-515 Budki Piaseckie, powiat: sochaczewski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: sochaczewski
Gmina pracodawcy: Teresin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Budki Piaseckie
Ulica pracodawcy: Lipowa
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sochaczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.11.2017
Oferta pracy ważna do: 14.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 30.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków; umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy "Ewa" - 2018-04-25 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej, tureckiej, bengalskiej.
AB FOOD SP Z OO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-07-21 - Lubań (dolnośląskie)
Umiejętność gotowania, obsługa urządzeń kuchennych. Sprzątanie pomieszczeń kuchennych i przynależnych do kuchni.
Publiczne Przedszkole Małego Kopernika M. Król, E.Antoniuk, W. Wrona - 2019-02-22 - Radzymin (mazowieckie)
vv
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przyrządzanie i przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni marokańskiej
DOROTA BOUMARTE DUKELA - 2016-02-11 - Raszyn (mazowieckie)
a) przygotowanie posiłków pod względem smakowym i estetycznym przy najwyższej dbałości o względy bezpieczeństwa, b) wydawanie posiłków wg harmonogramu i zgodnie z obowiązującym jadłospisem,c) znajomość procesów technologicznych związanych z przygotowaniem potraw dla małego dziecka,d) znajomość i przestrzeganie procedur systemu: HACCP, DPH, DPP,e) właściwe przechowywanie artykułów żywnościowych,f) znajomość i przygotowywanie diet eliminacyjnych,g) realizowanie instrukcji wewnętrznych (mycie rąk, mycie i dezynfekcja urządzeń kuchennych),h) utrzymanie na wysokim poziomie sanitarno – epidemiologicznym pomieszczeń kuchennych oraz pomieszczeń przynależnych do kuchni i ciągów technologii żywienia,i) przestrzeganie procedur ilościowych, jakościowych i sanitarnych w trakcie obróbki wstępnejj) odpowiedzialność za powierzony sprzęt w kuchni,k) odpowiedzialność za ilość i jakość pobrania produktów od intendentki zgodniez dokumentacją
Zespół Żłobków Miejskich - 2020-07-30 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
planowanie i przygotowywanie posiłków (sniadanie, II śniadanie, obiad i podwieczorki) dzieciom w przedszkolu; obsługa urządzeń kuchennych; zmywanie sprzętów i naczyń; sprzątanie pomieszczeń kuchennych
Przedszkole Samorządowe w Dywitach - 2017-08-29 - Dywity (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków- catering szpitalny. Restauracja ,, ZŁOTA GROTA'' Tel.601 990 611 Marek Rutynowski
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE MAREK RUTYNOWSKI - 2019-12-11 - Torzym (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków w stołówce szkolnej.
I Liceum Ogólnokształcące im. Oskara Kolberga - 2017-05-30 - Kościan (wielkopolskie)
prace instalacyjne i montażowe, gotowość do pracy w delegacji, kontakt tel. lub e-mail. biuro.sanbud (at) interia.eu
Firma Handlowo Usługowa "SANBUD" SZUTTA, KWINTO Spółka Jawna - 2019-07-08 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Wytwarzanie pizzy z dostępnych produktów, dbanie o stanowisko pracy i powierzony sprzęt. Miejsce pracy: Wrocław ul. Kościuszki
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Wrocław (dolnośląskie)
kuchnia polska
Oberża ZŁOTA GĘŚ Kubik Bożena - 2017-09-21 - Siewierz (śląskie)
Robotnik leśny
FIRMA USŁUGOWA HUBERT WYREMBEK - 2020-02-12 - Jaglice (zachodniopomorskie)
według stanowiska
PYPLOK KRYSTYNA Usługi Hotelarsko-Turystyczne - 2016-08-11 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS. wymagane doświadczenie na stanowisku 5 lat
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2016-06-06 - Wieleń (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków: śniadania, obiady, kolacje, kuchnia ciepła, kuchnia zimna, porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Kościerzyna (pomorskie)
Przyrządzanie dań z zakresu kuchni indyjskiej, curry i dań z pieca tandoor. Około 180 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach: 10-22. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
SZEIKS DAVID SZEIK - 2019-11-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Ważenie, pakowanie ryb, pakowanie, etykietowanie, układanie ryb na tackach. Praca w Charzynie w trzyzmianowym systemie czasu pracy w godz. 7-15, 15-23, 23-7.
kontakt przez PUP - 2019-11-25 - Charzyno (zachodniopomorskie)
mile widziane wyksz. gastronomiczne, chęci do pracy, może być osoba do przyuczenia
MALKO Marcin Malinowski - 2016-05-12 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/ pomocy kuchennej we włoskiej restauracji. Samodzielne przygotowywanie dań kuchni włoskiej ze szczególnym naciskiem na pizzę.
Ewa Drogoń Pizzeria "PAPI" Usługi Gastronomiczne - 2018-03-06 - Wołów (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Sławno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Zabrze (śląskie)
pon. - pt. 8-16
kontakt przez PUP - 2019-08-08 - Opole (opolskie)
Wykańczanie, kodowanie i pakowanie wyrobów. E-mail: bagis2 (at) o2.pl.
BAGIS Jerzy Jarosz - 2016-10-12 - Oława (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW Z KUCHNI POLSKIEJ, ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE W PRACY W LOKALU GASTRONOMICZNYM MIN. 1 ROKPRACA NA DWIE ZMIANY, W GODZINACH: 09:00-17:00, 17:00-01:00, STAWKA ZA GODZINĘ 14,70 ZŁ BRUTTO, 40 GODZIN W TYGODNIU/160 W MIESIĄCU
"PADAWA II" GOLEMA DARIUSZ SPÓŁKA JAWNA - 2019-07-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków od surowca i wydawanie gotowego dania konsumentowi.
Hotel i Restauracja Francusko- Polska"SEKWANA"P.W.Agnieszka Popanda - 2018-02-08 - Częstochowa (śląskie)
obsługa klienta, pomoc w kuchni
Helena Faszczewska Bar - Szklarnia - 2019-11-08 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
przygotowywanie, produkcja, sprzedaż żywności
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2017-10-02 - Polkowice (dolnośląskie)
- Przygotowywanie Tajskich dań, przygotowywanie składników: mięsa, warzywa, dekorowanie posiłków. - Język angielski jest wymagany do kontaktowania się z pracodawcą oraz z współpracownikami, którzy nie mówią po polsku.- Wynagrodzenie: 14,70 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata z możliwością przedłużenia. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 11:30-23:30 + soboty, niedziela i święta. Wymagane wykształcenie średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe 2 lata na stanowisku kucharza kuchni tajskiej . Wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Wymagane umiejętności: umiejętność pracy w zespole, w stresie, dbanie o wizerunek restauracji, wielozadaniowość. Wymagana łatwość nawiązywania kontaktu, dyspozycyjność.
kontakt przez PUP - 2019-08-06 - Katowice (śląskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków: pizza oraz inne z menu Pizzerii; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe i inne, doswiadczenie (podstawy pracy w kuchni), umiejętność: krojenia, układania produktów, przygotowywania prostych potraw, chęć do pracy
Waldemar KLUBA PIZZA MARGARITA - 2016-05-18 - Lubliniec (śląskie)