KUCHARZ Kościan oferta pracy I Liceum Ogólnokształcące im. Oskara Kolberga
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w stołówce szkolnej.
Data publikacji: 2017-05-30
Lokalizacja: Kościan (wielkopolskie)
Pracodawca: I Liceum Ogólnokształcące im. Oskara Kolberga
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Al.Kosciuszki 3, 64-000 Kościan, powiat: kościański, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w stołówce szkolnej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kościan
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kościański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kościan
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.08.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
pracowitość, staranność, umiejętność pracy w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
bardzo dobry stan zdrowia,kondycja i sprawność fizyczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: aktualna książeczka Sanepid
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Inne] : Wykształcenie w zawodzie kucharz. Mile widziane doświadczenie w pracy w placówkach zbiorowego żywienia
Nazwa pracodawcy: I Liceum Ogólnokształcące im. Oskara Kolberga
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kościanie
Adres pracodawcy:
Al.Kosciuszki 3, 64-000 Kościan, powiat: kościański, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: kościański
Gmina pracodawcy: Kościan
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kościan
Ulica pracodawcy: Al.Kosciuszki
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kościanie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.05.2017
Oferta pracy ważna do: 20.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 31.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- montaż urządzeń- zapewnienie ustalonej wielkości produkcji- dbałość o wysoką jakość wyrobów- realizacja powierzonych zadań
ECOFLOW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-30 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2018-08-17 - Trzebnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków wg przepisów dietetyka, obsługa urządzeń oraz narzędzi kuchennych, wydawanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu wykonywania czynności, oferta przeznaczona dla osób bezrobotnych do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
Wymagana aktualna książeczka zdrowia oraz umiejętności zawodowe i chęci do pracy. Praca w barze całodobowym na stacji paliw w Strzebielinie. Po okresie próbnym pracodawca oferuje podpisanie umowy o pracę. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydatów.
"GRONO" s.c. "Oberża Cztery Pory Roku" - 2017-08-21 - Strzebielino (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej i polskiej.
SERWIS SMAKU S.C. - 2017-09-25 - Gdynia (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW;KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA WYMAGANA
RZESZÓWDIS SP. Z O.O. - 2017-06-27 - Rzeszów (podkarpackie)
monter sieci,i nstalacji i urządzeń sanitarnych
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Częstochowa (śląskie)
Praca w kuchni, 12 godz. dziennie. Umowa zlecenie przez pierwsze 3 miesiące, następnie możliwość umowy o pracę.
Serdeczna Troska Sp. z o.o. - 2017-08-11 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
PRZEDIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "MAJKI" BEATA WALUSIAK - 2017-06-02 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie potraw kuchni gruzinskiej, kompletowanie menu
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie potrwa, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń w kuchnii; sporządzanie potraw kuchni polskiej i europejskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Zielona Góra (lubuskie)
Załadunek, rozładunek samochodu, pomoc kierowcy - praca fizyczna.
DATA PROFESSIONAL Grzegorz Wrona - 2017-03-30 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków..Praca w godz. 6-18 w Kołobrzegu na umowę zlecenie w systemie równoważnym. Praca również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2017-06-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Koordynacja prac nad projektem. Optymalizacja procesów. Tworzenie i analiza dokumentacji technicznej. Tworzenie rysunków technicznych. Opracowanie zmian technicznych na rysunku 2D. Praca w międzynarodowym środowisku. Praca w zespołach projektowych.
LEONI Kabel Polska sp. z o.o. Kobierzyce - 2016-06-21 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI POLSKIEJ
kontakt przez OHP - 2017-01-03 - Stare Czarnowo (zachodniopomorskie)
Obróbka wstępna mięsa, warzyw oraz obróbka termiczna, Przygotowywanie ciasta naleśnikowego, pierogowego, a w efekcie końcowym gotowych wyrobów tj. pierogów, uszek, klusek śląskich, naleśników, krokietów
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Nowa Wieś (małopolskie)
Przygotowywanie i wypiekanie pizzy zgodnie z przyjętymi przepisami kulinarnymi. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, deserów, ciast oraz napojów z zastosowaniem narzędzi, maszyn znajdujących się w zakładach gastronomicznych.
STOWARZYSZENIE "DOBRY DOM" - 2018-07-18 - Leżajsk (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków i dań
Energo Jarosław Szczerba - 2016-04-20 - Bytom (śląskie)
wykonywanie obowiązków kucharza lub pomocy kuchennej
Linter Tour S.A. - 2016-09-01 - Istebna (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie bufetu i dań z karty
B5 Sp. z o.o. ŁAZIENKI II Resort Medical&SPA - 2016-05-09 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań zgodnie z menu , dania kuchni rosyjskiej, ukraińskiej, dania z grilla, dania kuchni europejskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Krynica Morska (pomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków dla dzieci, robienie zakupówpraca na 1/2 etatu od 12.00-16.00
Towarzystwo Przyjaciół Dzieci-Oddział Miejski w Mielcu - 2017-03-03 - Mielec (podkarpackie)
Kucharz Sushi będzie odpowiedzialny za przygotowanie i serwowanie sushi, dań a-la-carte, oraz przygotowanie posiłków w ramach cateringu.Wykształcenie:średnieDoświadczenie zawodowe: Minimum 3 lata w przygotowywaniu sushiZnajomość języków: angielski - komunikatywnyUprawnienia/ dyplomy/ dokumenty:Dyplom ukończenia szkoły średniejInne istotne wymagania:Minimum 3 letnie doświadczenie w przygotowywaniu sushi, w tym umiejętność przygotowywania dań z różnorodnych, dostępnych produktów. Gotowość do pracy na zmiany, w tym w niedziele i święta oraz w nocy.Gotowość do pracy w nadgodzinach. Znajomość języka angielskiego, norweskiego lub innego języka skandynawskiego na poziomie komunikatywnym.
Sunfish Sushi Bar&Dinning Restaurant - 2016-04-14 - Norwegia (Norwegia)
Pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca na kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłopisem oraz estetyczne ich wydawanie konsumentom, dbanie o jakość i ilość przygotowanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/ 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-05-13 - Poznań (wielkopolskie)
wg. stanowiska
PIZZA PARK SPÓŁKA CYWILNA EDYTA STYPUŁKOWSKA, MAREK STYPUŁKOWSKI - 2016-08-23 - Łapy (podlaskie)
Restauracja bufetowa. Przygotowywanie posiłków tematycznych- posiłków kuchni ukraińskiej wg oryginalnych przepisów.Godz. pracy: 7-15, 10-18.
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Łódź (łódzkie)
obsługa pieca i przygotowywanie pizzy, przygotowywanie posiłków, układanie menu, organizowanie przyjęć okolicznościowych, podawanie posiłków i obsługa gości, dbanie o ład i porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Ulhówek (lubelskie)
zgodny (praca w Grudziądzu)
IK PALACE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-19 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)