KUCHARZ Sosnowiec oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w wg przepis贸w dietetyka, obs艂uga urz膮dze艅 oraz narz臋dzi kuchennych, wydawanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w miejscu wykonywania czynno艣ci, oferta przeznaczona dla os贸b bezrobotnych do 30 roku 偶ycia
Data publikacji: 2018-04-18
Lokalizacja: Sosnowiec (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie posi艂k贸w wg przepis贸w dietetyka, obs艂uga urz膮dze艅 oraz narz臋dzi kuchennych, wydawanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w miejscu wykonywania czynno艣ci, oferta przeznaczona dla os贸b bezrobotnych do 30 roku 偶ycia
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sosnowiec
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Sosnowiec
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 10
Data rozpocz臋cia pracy: 19.04.2018
Data zako艅czenia pracy: 30.11.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: umiej臋tno艣膰 pracy w zespole
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sosnowcu
Adres pracodawcy:
Rze藕nicza 12, 41-200 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Sosnowiec
Gmina pracodawcy: Sosnowiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sosnowiec
Adres strony pracodawcy: www.impel.pl
Ulica pracodawcy: Rze藕nicza
Numer budynku pracodawcy: 12
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Przygotowywanie i dostarczanie 偶ywno艣ci dla odbiorc贸w zewn臋trznych (katering).
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sosnowcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 18.04.2018
Oferta pracy wa偶na do: 17.05.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.04.2018
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej i wloskiej,zarabianie ciasta na pizz臋
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygie艂 - 2018-03-19 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Sprawdzanie stanu przydatno艣ci towar贸w. Porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w. Przygotowywanie potraw. Obr贸bka warzyw, owoc贸w oraz wszelkich surowc贸w do produkcji posi艂k贸w. Obs艂uga od strony gastronomicznej imprez zorganizowanych. Wsp贸艂tworzenie menu na okre艣lon膮 imprez臋.
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
przygotowanie prostych da艅, serwowanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 lokalu
kontakt przez OHP - 2017-05-10 - Piotrk贸w Kujawski (kujawsko-pomorskie)
1. Obs艂uga klient贸w.2. Uk艂adanie towar贸w na p贸艂kach.3. Utrzymanie czysto艣ci w miesjcu pracy.4. Sprawdzanie dostawy towaru pod wzgl臋dem jako艣ciowym i ilo艣ciowym.5. Eksponowanie towaru na wieszakach sklepowych i manekinach.
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - 艁臋czyca (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obr贸bki wst臋pnej do obr贸bki termicznej, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych. Wymagane: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe (kucharz), ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe zwi膮zane ze zbiorowym 偶ywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Ka艂u偶na.
45 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w W臋drzynie - 2017-03-14 - W臋drzyn (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, umiej臋tno艣ci: sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej wg. oryginalnych receptur; uprawnienia: ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych; do艣wiadczenie zawodowe 3 lata na w/w stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej wed艂ug oryginalnych receptur. Znajomo艣膰 obowi膮zuj膮cych instrukcji i przepis贸w dotycz膮cych powierzonego odcinka pracy oraz umiej臋tno艣膰 praktycznego ich stosowania. Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska. Organizowanie pracy w spos贸b zapewniaj膮cy prawid艂owa i terminowa realizacj臋 zada艅. Informowanie bezpo艣rednio prze艂o偶onego o post臋pach wykonywanych prac, jak r贸wnie偶 o wyst臋puj膮cych przeszkodach i utrudnieniach. Przestrzeganie przepis贸w w zakresie bhp i ppo偶 oraz sanitarnych okre艣lonych w stosowanych regulaminach i instrukcjach. Przestrzeganie dyscypliny pracy. Zachowanie 艂adu, porz膮dku i czysto艣ci na stanowisku pracy. Zabezpieczenie mienia przedsi臋biorstwa przed zniszczeniem i kradzie偶膮. Dba艂o艣膰 o nale偶yty stan techniczny.Miejsce wykonywania pracy: Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Lublin (lubelskie)
monta偶 domofon贸w, monitoringu
Mar-Nal Nalepa Marian - 2018-08-06 - Bytom (艣l膮skie)
Oferta dla os贸b do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykszta艂cenie zawodowe; 3 lata do艣wiadczenia; prawo jazdy kat. B; Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z menu oraz recepturami; wykonywanie polece艅 Szefa Kuchni; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice, ul. Zawadzkiego oraz wg zlecnia pracodawcy
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Gliwice (艣l膮skie)
przygotowywanie surowc贸w oraz da艅 kuchni orientalnej, kierowanie zespo艂em,
DAWMAX Oleg Rab - 2017-05-18 - T艂uszcz (mazowieckie)
praca w kuchni w Domu Pomocy Spo艂ecznej, przygotowywanie posi艂k贸w
KUJAWSKO-POMORSKA FUNDACJA POMOCY OSOBOM STARSZYM I NIEPE艁NOSPRAWNYM - 2017-02-22 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
praca w pensjonacie
Gaja Market Sklep Wielobran偶owy, Artur Ga艂膮zka - 2016-06-09 - 艁eba (pomorskie)
jw.
BSK RETURN SP脫艁KA AKCYJNA - 2018-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
Sporz膮dzanie potraw zgodnie z przyj臋tymi recepturami kulinarnymi.
RSF Sp. z o.o. - 2017-06-29 - Kombornia (podkarpackie)
przygotowanie posi艂k贸w na zimowisku
Zwi膮zek Harcerstwa Polskiego Komenda 艢l膮skiej Chor膮gwi - 2016-02-19 - Siedlec (艣l膮skie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-06-05 - Stawnica (wielkopolskie)
przygotowywanie i segregacja towaru, rozk艂adanie towaru, dbanie o 艂ad i o czystos膰, metkowanie towaru
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Suwa艂ki (podlaskie)
Przygotowanie posi艂k贸w
Gminna Sp贸艂dzielnia Samopomoc Ch艂opska Pruszcz - 2016-05-04 - Cekcyn (kujawsko-pomorskie)
-nie podano
Firma Handlowo-Us艂ugowa "Gastro" Magazyn Wyrob贸w Garma偶eryjnych Halina 艢mieszek - 2017-07-06 - Lw贸wek 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w oraz wyr贸b wyrob贸w garma偶eryjnych
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
"NIRO" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-01-29 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie klasycznych potraw obiadowych.
WSELENA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-29 - Kalisz (wielkopolskie)
-
"DP" S.C. KRZYSZTOF KACZMARZYK, DAMIAN SULIGA - 2017-11-21 - Chorz贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Zabrze (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, przygotowanie stanowiska pracy, utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy
Us艂ugi Turystyczne Izabela Buluk - 2018-04-23 - Dziwn贸w (zachodniopomorskie)
Osoba zatrudniona na powy偶szym stanowisku odpowiedzialna b臋dzie za przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z receptur膮 i standardami firmy Sodexo, przestrzeganie zasad higieny oraz 艣cis艂膮 wsp贸艂prac臋 z Szefem Kuchni.
Sodexo Polska - 2016-07-14 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Kucharz
US艁UGI GASTRONOMICZNE ZBIGNIEW BASZAK - 2018-04-03 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, ustalanie karty da艅, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, utrzymywanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych
P.U.H. "ARTEX" Piotrowski Artur - 2017-05-15 - 艁臋偶yny (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie potraw w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Zwierzyniec (lubelskie)
praca w kuchni przy przygotowywaniu posilk贸w
HOTEL RODAN-GROKLIN - 2016-07-07 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)