KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Giżycko oferta pracy PRZEDIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "MAJKI" BEATA WALUSIAK
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-06-02
Lokalizacja: Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: PRZEDIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "MAJKI" BEATA WALUSIAK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Smętka 4, 11-500 Giżycko, powiat: giżycki, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Giżycko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: giżycki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Giżycko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
PRZEDIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "MAJKI" BEATA WALUSIAK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Giżycku
Adres pracodawcy:
Rybacka 20A/45, 12-200 Pisz, powiat: piski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Prosimy nie przesyłać dokumentów aplikacyjnych do PUP.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: piski
Gmina pracodawcy: Pisz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pisz
Ulica pracodawcy: Rybacka
Numer budynku pracodawcy: 20A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Giżycku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.06.2017
Data dodania oferty pracy: 01.06.2017
Oferta pracy ważna do: 30.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 01.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 01.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków - obiady.
TENS S.C. Teresa Ostrowska, Maciej Ostrowski - 2017-05-24 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
EVER CATERING SP.ZO.O - 2017-01-02 - Belsk Duży (mazowieckie)
Praca w charakterze kucharza, przyżądzanie posiłków. Kontakt tel. 608 707 485
ZIELONE NIWY Barbara Nawrot, Andrzej Nawrot Spółka Jawna - 2018-01-31 - Daleszyce (świętokrzyskie)
produkcja dań gotowych mięsnych, rybnych, wegetariańskich, gotowanie zup, produkcja ciast, sporządzanie przekąsek zimnych, dekorowanie pólmiskow, sporzadzanie pielemieni, wydawanie i porcjowanie dań do bufetu i konsumentów cateringu
Galeria Smaków - Piotr Sulima - 2017-01-27 - Białystok (podlaskie)
zapoznanie się z zasadami prowadzenia kuchni, nauka tworzenia list zakupów, przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych.
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Gostynin (mazowieckie)
obsługa kuchni, przygotowywanie potraw
VEGAS Krzysztof Czubiel - 2016-04-27 - Rybczewice Drugie (lubelskie)
przygotowywanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Wałcz (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
Oferta stażu. Przygotowywanie posiłków, zarządzanie zapasami, organizowanie zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Łosice (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu dań, obieranie warzyw, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
Utrzymywanie w czystości magazynu, biura, pomieszczeń socjalnych, inne zlecone czynności.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Ożarów Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, obsługa klienta
ROSETTE Gastronomia i Catering Zdzisław Żmiejewski - 2016-02-23 - Góra (dolnośląskie)
Praca na obszrze kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
do uzgodnienia
BAZYLIA II Elżbieta Kruszyńska - 2016-04-28 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
RENATA PYSZ SPRZEDAŻ HURTOWA I DETALICZNA ODZIEŻY - 2017-07-24 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Kucharz - sprzedawca, miejsce wykonywania pracy: Przy autostradzie A4 LSSE - Krzywa, pierwsza umowa w ramach umowy zlecenie
Alania Kebap - 2017-03-23 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych.Miejsce pracy: WrocławKontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny.Oferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, CIAST Z ZASTOSOWANIEM MASZYN I URZĄDZEŃ, SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNEJ I POLSKIEJ, WYKAŃCZANIE I ESTETYCZNE DEKOROWANIE POTRAW, PRACA DWUZMIANOWA W GODZ. 12.00 - 20.00, 16.00 - 24.00, DLA OSÓB BEZROBOTNYCH ZAREJESTROWANYCH W PUP KOŁOBRZEG, POSIADAJĄCYCH III PROFIL POMOCY.
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
wg załącznika
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Piastów (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Radziejowice (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków,
Restauracja 45 Sp. z o.o. - 2017-06-19 - Oborniki (wielkopolskie)
kucharz Algorytm art. 51.1
ZESPÓŁ SZKÓŁ W BATORZU - 2016-08-11 - Batorz (lubelskie)
przygotowywanie, gotowanie dań kuchni indyjskiej i arabskiej oraz sałatek i surówek ww. kuchni
SERBA SHEIKH ERSHADUR RAHMAN - 2016-02-12 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz Kuchnia według rezeptur kuchni bengalskiej, indyjskiej. Praca na 1/2 etatu 4 godziny dziennie w godzinach 10:00-18:00 - restauracja Kebab Royal Tawa
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
CENTRUM EDUKACJI I DIALOGU - 2017-05-16 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE PIZZY
LIVINGROOM Jacek Górecki - 2016-07-29 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
obieranie warzyw
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Piła (wielkopolskie)