KUCHARZ Elbl膮g oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz Kuchnia wed艂ug rezeptur kuchni bengalskiej, indyjskiej. Praca na 1/2 etatu 4 godziny dziennie w godzinach 10:00-18:00 - restauracja Kebab Royal Tawa
Data publikacji: 2017-04-18
Lokalizacja: Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Elbl膮g, powiat: m. Elbl膮g, woj: warmi艅sko-mazurskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Kucharz Kuchnia wed艂ug rezeptur kuchni bengalskiej, indyjskiej. Praca na 1/2 etatu 4 godziny dziennie w godzinach 10:00-18:00 - restauracja Kebab Royal Tawa
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽200 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Elbl膮g
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warmi艅sko-mazurskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Elbl膮g
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 25.04.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Do艣wiadczenie w zawodzie kucharz - minimum 6 miesi臋cy w ostatnim czasie. Umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 wed艂ug rezeptur kuchni bengalskiej i indyjskiej.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Elbl膮gu
Adres pracodawcy:
Saper贸w 24, 82-300 Elbl膮g, powiat: m. Elbl膮g, woj: warmi艅sko-mazurskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: warmi艅sko-mazurskie
Powiat pracodawcy: m. Elbl膮g
Gmina pracodawcy: Elbl膮g
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Elbl膮g
Ulica pracodawcy: Saper贸w
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Elbl膮gu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.04.2017
Oferta pracy wa偶na do: 18.05.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 18.04.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w,obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w,wydawanie posi艂k贸w,sprzatanie pomieszcze艅 kuchni.
Zesp贸艂 Opieki Zdrowotnej "Szpitala Powiatowego" w Sochaczewie - 2016-06-22 - Sochaczew (mazowieckie)
osoba na tym stanowisku b臋dzie odpowiedzialna za przygotowywanie posi艂k贸w oraz napoi oraz nawi膮zywanie relacji z klientami z Chin odwiedzaj膮cymi restauracj臋,
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Gdynia (pomorskie)
Pakowanie gotowych potraw, obs艂uga klienta, sma偶enie, sporz膮dzanie potraw.
Rafa艂 Maciejowski Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe - 2016-09-07 - Grodk贸w (opolskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Jaros艂aw (podkarpackie)
j.w
"M AND F SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭" - 2016-03-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA D&S - 2015-12-01 - Kostrzyn nad Odr膮 (lubuskie)
gotowanie, lepienie pierog贸w, przygotowywanie potraw gastronomicznych (kebab, hamburgery, zapiekanki, fast food)
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - 艁ysomice (kujawsko-pomorskie)
- przygotowanie potraw na podstawie receptur- przestrzeganie HACCPPraca w godz. od 6:00 do 14:00 oraz od 10:00 do 18:00Miejsce wykonywania pracy: 艁贸d藕, ul. Informatyczna
Sodexo Polska sp. z.o.o. - 2018-10-16 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅 obiadowych, 艣niada艅 oraz da艅 typu fast food
WODNA FARMA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-02-16 - Ko艂odzieje (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca na umow臋 o prac臋 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godz. 7-20 w Ko艂obrzegu. Praca r贸wnie偶 w weekendy.
MAGNAT SPA PALACE Sp. z o.o. - 2016-07-22 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
wykszta艂cenie bez znaczenia, do艣wiadczenie w gastronomi
PPHU MARIA 呕ABSKA - 2016-07-20 - Ko藕min Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej, znajomo艣膰 kuchni tureckiej,kebab.
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, gotowanie, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Zgodny ze stanowiskiem
BAR U MADZI Magdalena Byra - 2016-02-04 - W膮brze藕no (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej. Obs艂uga klienta
PHU "GASTROTEAM" Micha艂 Zezulak - 2016-10-05 - Sucha G贸rna (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy; praca w godzinach 06.00-14.00, 12.00-20.00, sporadycznie weekendy; I umowa na okres pr贸bny
PPHU "KONKURENCJA" DARIUSZ LINIEWICZ - 2018-08-28 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
przew贸z zw艂ok, przygotowanie zw艂ok do poch贸wku, przygotowanie gorb贸w, udzia艂 w ceremoniach pogrzebowych,wykonywanie ekshumacji, prace porz膮dkowe na cmentarzach, praca na terenie powiatu g艂ogowskiego i okolic
GPK-SUEZ G艁OG脫W SP. Z O.O - 2018-07-10 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
zapoznanie si臋 z menu lokalu, nauka obs艂ugi maszyn i urz膮dze艅 kuchennych, zapoznanie si臋 ze sposobem przygotowywania potraworaz da艅 serwowanych w lokalu, dekorowanie potraw i da艅, sporz膮dzanie list zakup贸w produkt贸w spo偶ywczych.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Gostynin (mazowieckie)
dbanie o porzadek na stanowisku pracy, przygotowywnie potraw, sporz膮dzanie listy zami贸wie艅, sporz膮dzanie listy przygotowa艅,
SPOON Adrian Feliks - 2016-06-22 - Opole (opolskie)
Obr贸bka termiczna mi臋s, ryb, warzyw. Przygotowanie potraw zgodnie z zaleceniami.
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Legionowo (mazowieckie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Bie偶u艅 (mazowieckie)
Szczeg贸艂owy zakres obowi膮zk贸w na stanowisku pracyodpowiedzialno艣膰 za przestrzeganie zasad post臋powania z 偶ywno艣ci膮 zgodnych z HACCPodpowiedzialno艣膰 za czysto艣膰 w miejscu pracy zgodnie z HACCP i przestrzeganie zasad iprzepis贸w BHP, PPO呕odpowiedzialno艣膰 za powierzone mieniepraca w uniformie zgodnym z wymogami HACCP iprocedurami hotelurealizacja zada艅 zleconych przez Szefa Kuchni i Sous Szefaracjonalne gospodarowanie towaremprzygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardamizapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji,zachowanie estetyki wydawanych da艅,wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem gastronomii.dbanie o czysto艣膰 i higien臋 na przydzielonym stanowisku pracysprawno艣膰 podczas przyj臋cia oraz realizacji zam贸wieniaprzygotowuje i serwuje posi艂ki realizowane w ramach 艣niada艅, przerw kawowych, bankiet贸w; przygotowuje i serwuje posi艂ki dla uczestnik贸w konferencji; przygotowuje i serwuje posi艂ki do pokoju ( Room service ), przygotowuje i serwuje posi艂ki w restauracji ibarzeprzyjmuje skargi i za偶alenia z nale偶ytym wyczuciem - stara si臋 zado艣膰uczyni膰 wszystkim oczekiwaniom, 偶yczeniom i wnioskom Go艣ci zgodnie ze swoimi uprawnieniami i kompetencjami - informuje o nich prze艂o偶onego (w szczeg贸lnych przypadkach konsultuje si臋 z prze艂o偶onym)serwuje zam贸wione przez Klienta, Go艣cia potrawy we w艂a艣ciwej kolejno艣cisortuje naczynia odnoszone do zmywalni, sortuje odpady i umieszcza je w przeznaczonych do tego celu pojemnikach zgodnie z HACCPzg艂asza prze艂o偶onemu wszelkie trudno艣ci inieprawid艂owo艣ci (w tym dotycz膮ce sprz臋tu iwyposa偶enia)bierze udzia艂 w inwentaryzacji 艣rodk贸w trwa艂ych inisko cennychzapewnia prawid艂owy przep艂yw informacji i prawid艂ow膮 komunikacj臋 z innymi dzia艂amiu偶ytkuje wyposa偶enie zgodnie z jego przeznaczeniem - zabezpiecza sprz臋t, wyposa偶enie i produkty przed uszkodzeniem lub kradzie偶膮zapewnia prawid艂owy i terminowy obieg dokument贸wprzestrzega zalecenia dotycz膮cych godzin otwarcia punkt贸w gastronomicznychwype艂nia rzetelnie polecenia prze艂o偶onychprzestrzega procedur nadzoru i kontrolizna i przestrzega zasady ksi臋gi HACCP z zakresu przygotowywania i dystrybucji posi艂k贸w, przyj臋cia imagazynowania produkt贸w, higieny personelu oraz mycia i dezynfekcji sprz臋tu i pomieszcze艅przestrzega zasad, przepis贸w i uregulowa艅 wewn臋trznych dotycz膮cych tajemnicy s艂u偶bowej iochrony danych osobowychwsp贸艂pracuje z innymi pracownikami dzia艂u iprze艂o偶onymiwsp贸艂uczestniczy w tworzeniu dobrej atmosfery pracyuczestniczy w szkoleniach, odprawach, zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla pracownik贸wwsp贸艂uczestniczy w przyuczaniu do zawodu pracownik贸w i praktykant贸w, wspiera ich wdoskonaleniu umiej臋tno艣ciSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
"RESTAURACJA SZAFIR" Renata Pawlik - 2017-06-05 - Strzegom (dolno艣l膮skie)
planowanie i przygotowywanie posi艂k贸w (sniadanie, II 艣niadanie, obiad i podwieczorki) dzieciom w przedszkolu; obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych; zmywanie sprz臋t贸w i naczy艅; sprz膮tanie pomieszcze艅 kuchennych
Przedszkole Samorz膮dowe w Dywitach - 2017-08-29 - Dywity (warmi艅sko-mazurskie)
Gotowanie samodzielne i pod nadzorem szefa kuchni.
FRESCO Pawe艂 Szwedek - 2018-06-14 - Suwa艂ki (podlaskie)
przygotowywnaie potraw kuchni bengalskiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowanie potraw
Ma艂gorzata Banacka Gospodarstwo Rolne J臋drych贸wko - 2017-11-24 - J臋drych贸wko (warmi艅sko-mazurskie)