KUCHARZ KUCHNI CIEPŁEJ Warszawa oferta pracy "M AND F SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ"
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI CIEPŁEJ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: j.w
Data publikacji: 2016-03-16
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: "M AND F SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Plac Małachowskiego 2, 00-163 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: j.w
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI CIEPŁEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.03.2016
Data zakończenia pracy: 23.05.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie średnie; znajomość kuchni śródziemnomorskiej; aktualna książeczka sanepidu; mi. roczne doświadczenie na ww. stanowisku. Obowiązki: samodzielne przygotowanie dań kuchni śródziemnomorskiej, dbanie soczystość stanowiska pracy i lokalu, przygotowanie składników do dań, pakownie dań. Praca na etat, w godz.10-18. Zgłoszenia mailowe: mateusz (at) informalkitchen.pl
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
"M AND F SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Kanarkowa 4, 02-818 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Kanarkowa
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.03.2016
Oferta pracy ważna do: 21.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 16.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 16.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w zawodzie
"HAGA" Gabriela Glistak, Marta Glistak SPÓŁKA JAWNA - 2017-03-07 - Ruda Śląska (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Przeźmierowo (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez OHP - 2018-06-18 - Police (zachodniopomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Ryki (lubelskie)
przygotowywanie pełnej konsumpcji przy użyciu do tego specjalnie przeznaczonych urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Złotów (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Chojnice (pomorskie)
Obsługa sprzedaży w kanałach zakupowych, pozyskiwanie nowych rynków sprzedażowych, przygotowywanie produktów do sprzedaży i wysyłki, przyjmowanie zamówień od klientów składanych drogą telefoniczną i elektroniczną, udzielanie wszelkich informacji dotyczących oferty, dostępności produktów oraz wyjaśnianie wszelkich kwestii związanych z realizacją zamówień, obsługa systemu sprzedaży.WYMAGANIA: znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym (warunek konieczny), znajomość innego języka obcego w stopniu komunikatywnym, będzie dodatkowym atutem, biegła obsługa MS Office, Internet, komunikatywność i dobra organizacja.Firma oferuje: pełną wyznań i ciekawą pracę w przyjaznym zespole, perspektywę rozwoju kariery zawodowej, niezbędne narzędzia pracy, możliwość codziennego kontaktu zawodowego w językach obcych.
FEROCITY Ewelina Kampik - Nowak - 2016-03-07 - Pietrowice Wielkie (śląskie)
Przygotowywanie potraw. Przestrzeganie obowiązujących zasad higieny i bezpieczeństwa pracy.
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2017-03-09 - Suchedniów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Szałe (wielkopolskie)
szlifowanie elementów drewnianych (elementy od łóżek dziecięcych i dla dorosłych)
LUKDOM Łukasz Kuczmarski - 2018-07-18 - Rudzienice (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie pokryć dachowych z dachówek ceramicznych
W. Sawicki i S-ka P.H."SAWAM" Spółka Jawna - 2016-11-08 - Łuków (lubelskie)
przygotowywanie posiłków według norm dietetycznych. Dbanie o czystość i higienę stanowiska pracy
Krzysztof Czarnocki - 2017-12-01 - Kazuń Nowy (mazowieckie)
Produkcja dań. Utrzymanie czystości w miejscu pracy. Wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Kazuń Nowy (mazowieckie)
przygotowywanie dań według receptury azjatyckiej i arabskiej, między innymi falafel, samosa, masala chicken, chapati, naan, roti, praca na 1/2 etatu 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Michałowice (małopolskie)
kucharzpraca od godz 12.00 do 20.00dwie soboty w miesiącu pracujące, za soboty pracujące przysługują dni wolne
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Wilk-Pol Wilk Henryk - 2017-01-03 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie kebabów, realizowanie zamówień
M.S.C. IMPORT EXPORT MEHDI SAKOUHI - 2015-11-18 - Kozienice (mazowieckie)
Praca na stanowisku kucharz. Praca w godzinach 7.00-15.00 (pon.-ndz.). Okres próbny trwa 1 miesiąc.
Spółka Cywilna Gastronomiczno-Handlowa Zygmunt Bianek, Mariusz Bianek, Damian Bianek - 2016-09-28 - Śrem (wielkopolskie)
-przygotowywanie receptur dań serwowanych w jadalni wraz z opiekunem,-przygotowywanie dań serwowanych w jadalni,-prowadzenie systemu HACCP.
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Świebodzin (lubuskie)
tradycyjna polska kuchnia
Firma Handlowo Usługowa GRAB Andrzej Grabowski - 2015-12-16 - Błonie (dolnośląskie)
Kucharzmycie naczyń, pomoc przy przygptpwywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Jarosław (podkarpackie)
Nauka/pomoc w:-prowadzeniu akt osobowych-sporządzanie i wysyłanie deklaracji ZUS-naliczanie plac
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie potraw, obsługa maszyn i urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze w kuchni
Karczma Łabędź Wojenkowski Łukasz - 2016-02-19 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
Właściwa organizacja pracy personelu kuchennego. Przestrzeganie zasad BHP. Uczestnictwo w planowaniu jadłospisó i przygotowywaniu posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia. Dbanie o porządek i przestrzeganie higieny osobistej. Dbanie o czystość i właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego. Stasowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP.Pobieranie prób żywieniowych. Współpraca z pozostałymi pracownikami szkoły w celu podniesienia jakości pracy. Wykonywanie innych prac zleconych przez Dyrektora szkoły.
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
PAPROCKA AGNIESZKA WADAN - 2018-04-10 - Lublin (lubelskie)
pomoc przy przyrzadzaniu potraw
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Adriana Ługowska - 2016-03-03 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
krojenie, pakowanie pieczywa, przygotowywanie pieczywa do transportu, obsługa krajalnicy i pakowarki
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Poniatowa (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, obsługa klientów.
Sebastian Stefański - 2016-08-24 - Ciechanów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw możliwa jest także umowa zlecenie praca w godzinach: 8.00 - 16.00, 14.00 - 22.00
Roma Kalaszyńska-Kołodziej Restauracja Cezar - 2017-02-24 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
przyrządzanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)