KUCHARZ Jaros艂aw oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽860 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharzmycie naczy艅, pomoc przy przygptpwywaniu posi艂k贸w
Data publikacji: 2016-04-19
Lokalizacja: Jaros艂aw (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Jaros艂aw, powiat: jaros艂awski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Kucharzmycie naczy艅, pomoc przy przygptpwywaniu posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽860 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Jaros艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: jaros艂awski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽860 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 20.04.2016
Data zako艅czenia pracy: 21.02.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jaros艂awiu
Adres pracodawcy:
S艂owackiego 2, 37-500 Jaros艂aw, powiat: jaros艂awski, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skieorwanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: jaros艂awski
Gmina pracodawcy: Jaros艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Jaros艂aw
Ulica pracodawcy: S艂owackiego
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Us艂ugi gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jaros艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.04.2016
Oferta pracy wa偶na do: 04.05.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.04.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI BENGALSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Mycie sprz臋tu, sto艂贸w, pod艂贸g itd, praca dla os贸b sprawnych fizycznie. Umowa zlecenie oko艂o 161 h w m-cu, dyspozycyjno艣膰 w godz. 7-15, przewidywany okres zatrudnienia 24 miesi膮ce
kontakt przez PUP - 2018-09-06 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
Przedsi臋biorstwo Gastronomiczno-Us艂ugowe Polonez S.C. - 2017-02-07 - Tychy (艣l膮skie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej wed艂ug tradycyjnych receptur
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Wyszk贸w (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie min. 艣rednie, umiej臋tno艣膰 wykonywania potraw kuchni kaukaskiej, umiej臋tno艣膰 dekorowania i estetycznego wydawania wyrob贸w kulinarnych do艣wiadczenie zawodowe: mile widziane, uprawnienia: ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- r贸偶nych asortyment贸w potraw kuchni kaukaskiej, pos艂ugiwanie sie narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu potraw i napoj贸w, wyka艅czanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych. Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 kuchennych oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂adzie. Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Marki (mazowieckie)
KUCHARZ
RESTAURACJA BAR "KAKTUS" WIES艁AW MICA艁 - 2016-06-21 - D臋bica (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Tel. 601 718 434 Andrzej 呕y艂uk
PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWE LUBSOL SP. Z O.O. - 2016-04-08 - Lubniewice (lubuskie)
Przygotowanie potraw; sprzeda偶 i obs艂uga klient贸w, nadz贸r na prac膮 kuchni./praca na 2 zmiany (8.00-16.00; 16.00-24.00)/
'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim - 2016-12-09 - 艁om偶a (podlaskie)
Szycie element贸w materia艂贸w tapicerskich. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe.
EKOSYSTEM S艂awomir Glazik, GLAZPOL S艂awomir Glazik - 2017-09-20 - Mrocze艅 (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem R贸wnowa偶ny system czasu pracy: 12/12 Wynagrodzenie od 18,00 z艂 brutto/ h uzale偶nione od umiej臋tno艣ci i do艣wiadczenia kandydatamiejsce pracy: Stara Karczma ul. Traugutta 48 w Elbl膮gu
Firma WERONIKA BIS Ewa i Dariusz Miel偶y艅scy s.c. - 2018-08-06 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie bie偶膮cej produkcji gastronomicznej, 偶ywienie zbiorowe, kuchnia staropolska;WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢CI W ZAWODZIE KUCHARZ, KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH (mo偶liwo艣膰 uaktualnienia), MIN. 6 MIESI臉CY DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE;MO呕LIWO艢膯 PRACY NA UMOW臉 ZLECENIEpraca 8-16
J&B II ELITA S.C. CATERING I GASTRONOMIA - 2018-04-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. D藕wiganie 12 kg. Praca na umow臋o prac臋 w Ko艂obrzegu w godz. 6-14, 12-20, r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
Centrum Zdrowia i Relaksu VERANO Sp. z o.o. - 2018-08-31 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Prace kuchenne, przygotowywanie produkcji. Sk艂adanie zam贸wie艅, wydawanie posi艂k贸w.
Karczma Cz艂ek贸wka Karolina Wojnicz - 2016-09-02 - Skorupy (mazowieckie)
W艂a艣ciwe przygotowywanie posi艂k贸w i ich sprawne wydawanie wg przygotowanego jad艂ospisu, dochowanie wymog贸w receptury, kaloryczno艣ci przygotowywanych posi艂k贸w.
Dom Seniora DWOREK Sp贸艂ka z o.o. - 2018-06-14 - D膮bie (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w (obieranie, gotowanie), utrzymywanie stanowiska pracy w stanie czysto艣ci
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 z kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie i w艂a艣ciwa obr贸bka surowc贸w przeznaczonych do sporz膮dzania posi艂k贸w, przygotowywanie posi艂k贸w w tym posi艂k贸w dietetycznych, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w na poszczeg贸lne oddzia艂y
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Nowe Miasto nad Pilic膮 (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, praca w kuchni, utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy
Bar Samoobs艂ugowy"J臋drek" B. i M. Zaskowscy s.c. - 2018-06-01 - August贸w (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tajskiej
RED LINE Sp. z o. o. - 2016-04-19 - Sopot (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Prace gastronomiczne w restauracji.
AMAZONKA - 2016-11-21 - Gda艅sk (pomorskie)
opracowywanie i wykonywanie posi艂k贸w dla klient贸w obiektu Kormoran. Obs艂uga bufet贸w 艣niadaniowych i kolacyjnych. Umowa na 18 miesi臋cy; 20 godzin tygodniowo, wynagrodzenie 30 z艂 brutto za godzin臋
Turystyka i Wypoczynek Beata 膯wigo艅 - 2018-02-01 - Rowy (pomorskie)
obs艂uga urz膮dze艅 na kuchni (piec, frytownica itd.) przygotowywanie da艅 wg menu restauracji; dba艂o艣膰 o stanowisko pracy i porz膮dek;mile widziane orzeczenie o stopniu niepe艂nosprawno艣ci
PA艁AC W TRZEBOSZU O艢RODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZY呕ANIAK - 2017-07-17 - Trzebosz (wielkopolskie)
wg zakresu
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Bartoszyce (warmi艅sko-mazurskie)
sprzeda偶, ob艂uga klienta, przyjmowanie dostaw i dbanie o porz膮dek w miejscu pracy
Spiecha- Wochnik Aleksandra Sklep Spo偶ywczo - Przemys艂owy Grunwald - 2017-03-28 - Namys艂贸w (opolskie)
Kucharz
RELAVIA SP. Z O.O. - 2018-05-17 - Pola艅czyk (podkarpackie)
W艂a艣ciwe przygotowanie posi艂k贸w, w艂a艣ciwy podzia艂 obowi膮zk贸w pomi臋dzy wsp贸艂pracownik贸w, troska o wysoki poziom sanitarny stanowisk pracy kuchni, sto艂贸wki i innych pomieszcze艅, kontrola stanu czysto艣ci naczy艅 kuchennych, dbanie o sprz臋ty kuchenne, systematyczne prowadzenie rejestru i procedur technologicznych HACCAP-u.
GIMNAZJUM NR 5 Im. Ksi臋cia Jerzego Wilhelma - 2016-12-07 - Legnica (dolno艣l膮skie)
Wyr贸b pierog贸w i uszek. Przygotowywanie podstawowych zup i sa艂atek
Marta Witowska Kancelaria Radcy Prawnego;BRS; Restauracja CK Monarchia - 2016-02-05 - Przemy艣l (podkarpackie)