KUCHARZ Trzebosz oferta pracy PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 150 PLN
Zakres obowiązków: obsługa urządzeń na kuchni (piec, frytownica itd.) przygotowywanie dań wg menu restauracji; dbałość o stanowisko pracy i porządek;mile widziane orzeczenie o stopniu niepełnosprawności
Data publikacji: 2017-07-17
Lokalizacja: Trzebosz (wielkopolskie)
Pracodawca: PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:63-940 Trzebosz 72, powiat: rawicki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obsługa urządzeń na kuchni (piec, frytownica itd.) przygotowywanie dań wg menu restauracji; dbałość o stanowisko pracy i porządek;mile widziane orzeczenie o stopniu niepełnosprawności
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 150 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: netto ok. 2.300zł
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trzebosz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rawicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bojanowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 150 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
może to być osoba po szkole bez doświadczenia lub z doświadczeniem;
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rawiczu
Adres pracodawcy:
Kamińskiego 19a, 63-900 Rawicz, powiat: rawicki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: dokumenty aplikacyjne
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: rawicki
Gmina pracodawcy: Rawicz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rawicz
Ulica pracodawcy: Kamińskiego
Numer budynku pracodawcy: 19a
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Nazwisko osoby zgłaszającej: Anna Frankiewicz- Krzyżaniak
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rawiczu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.07.2017
Oferta pracy ważna do: 17.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 17.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 17.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-08-30 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie, gotowanie, sprzątanie kuchni, mycie naczyń
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw w kuchni.
Familijna S.C. Katarzyna Woroniecka, Krzysztof Bromka - 2018-04-20 - Płock (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POJAZDÓW DO NAPRAW NADWOZIANAPRAWY NADWOZIA Z WYKORZYSTANIEM URZĄDZEŃ POMIAROWYCH I NAPRAWCZYCHWYKONYWANIE OPERACJI OBRÓBKI RĘCZNEJ I MECHANICZNEJ BLACHWSPÓŁPRACA Z LAKIERNIKIEM
SOŁEK SP.Z O.O. - 2018-05-07 - Boguchwała (podkarpackie)
Rozłądunek i załadunek złomu. Ważenie, sortowanie i ewidencja metali.
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Przygotowanie dań kuchni ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Łódź (łódzkie)
sprzedaż art., obsługa kasy fskalnej
F.U.H "ANEX" Anna Podsiadło Zajazd u Juranda - 2016-01-27 - Beszyce Górne (świętokrzyskie)
wypiek, sprzedaż, dowóz pizzy do klientów
Firma Gastronomiczno-Handlowo-Usługowa Jaszczyk Wiesław - 2017-09-06 - Wręczyca Wielka (śląskie)
malowanie linii na placu manewrowym
kontakt przez OHP - 2016-05-11 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Przygotowywanie potraw w barze.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE EURO-BUD S.C. - 2016-04-29 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez OHP - 2017-01-10 - Police (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potrw kuchni tureckiej, przygotowywanie kebaba
BODRUM KEBAB Hur Sakici - 2017-04-12 - Końskie (świętokrzyskie)
układanie bruku, prace ogólnobudowlane
ROBOTY ZIEMNE USŁUGI KOPARKO SPYCHARKĄ JERZY CUDNOCH - 2017-07-12 - Jerutki (warmińsko-mazurskie)
gotowanie i przygotowywanie potrzaw
kontakt przez OHP - 2018-05-09 - Drzewicz (pomorskie)
gotowanie posiłków uzbeckich, ukraińskich, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Łomianki (mazowieckie)
sprzedaż, wykładanie towaru doradztwo
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Kraków (małopolskie)
WEDŁUG ZAKRESU OBOWIĄZKÓW
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Kluczbork (opolskie)
Przeprowadzanie obróbki surowców, sporządzanie posiłków, dań, drinków wg receptur, sporządzanie menu w zależności od radzaju uroczystości, obsługa sprzętu AGD
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Warta (łódzkie)
Wykształcenie gastronomiczne. Kontakt osobisty oraz telefoniczny z pracodawcą.
PIZZERIA IZABELL IZABELA PUSTOŁKA - 2015-12-02 - Rybnik (śląskie)
Zamiłowanie do gotowania, wyczucie smaku, punktualność i rzetelność w wykonywaniu swoich obowiązków, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, wymagana praktyka, staż lub praca w gastronomii, wynagrodzenie do uzgodnienia. Praca w godz. 9-22. Kontakt osobisty i tel. z pracodawcą w godz. 11-17.
PUG UNI BAR ALBATROS S.C. - 2016-05-25 - Ustka (pomorskie)
Organizowanie i planowanie pracy na swoim stanowisku. Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami.Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowywanych potraw.Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów.Dbanie o odpowiednie i terminowe przygotowanie potraw na bankiety i grupy.Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy.Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.Twórczy udział w planowaniu pracy podczas wykonywania czynności.Segregacja odpadów.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2018-01-02 - Serock (mazowieckie)
praca w pizzerii i restauracji PIRI PIRI,
JACIOW DAWID Pizzeria & Restauracja Długa 2 - 2016-12-06 - Godów (śląskie)
sporządzanie potraw zgodnie z zamówieniem
ANTYGRAWITACJA MONIKA BEKER - 2017-03-16 - Kruszyn (kujawsko-pomorskie)
doświadczenie mile widziane
P.P.H.U."BELLA-ITALIA"PIZZERIA S.C. - 2017-01-09 - Strzelce Opolskie (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
MALOWANIE, SZPACHLOWANIE, PRZYGOTOWANIE PODŁOŻA POD MALOWANIE ŚCIAN FARBĄ WEWNĄTRZ POMIESZCZEŃ;WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ MALOWANIA I SZPACHLOWANIAPRACA W GODZINACH 8:00-16:00;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: TEL 601209281
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-BUDOWLANE UNI-BUD S.C. JANKOWSKI JULIAN, JANKOWSKA FELICJA - 2017-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, praca w zespole, utrzymanie porządku
KUBUS Robert Macek - 2017-08-25 - Zielona Góra (lubuskie)
Praca na kuchni
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2016-01-12 - Hrubieszów (lubelskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, nepalskiej, tajskiej, z pieca tandoori, pierogów nepalskich.
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
obsługa kuchniPraca w woj. Dolnośląskim, Duszniki Zdrój, ul. Olimpijska 1. Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o wysyłanie cv na adres e-mail: sekretariat (at) agrol.eu
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Agrol Raciąż - 2016-05-10 - Raciąż (mazowieckie)