KUCHARZ Hrubieszów oferta pracy Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Praca na kuchni
Data publikacji: 2016-01-12
Lokalizacja: Hrubieszów (lubelskie)
Pracodawca: Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KOLEJOWA 29, 22-500 Hrubieszów, powiat: hrubieszowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Praca na kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Hrubieszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: hrubieszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Hrubieszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.01.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Nazwa pracodawcy:
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Hrubieszowie
Adres pracodawcy:
KOLEJOWA 29, 22-500 Hrubieszów, powiat: hrubieszowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracodawcy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: hrubieszowski
Gmina pracodawcy: Hrubieszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Hrubieszów
Ulica pracodawcy: KOLEJOWA
Numer budynku pracodawcy: 29
Profil działalności pracodawcy: hotelarsko-gastronomiczny
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Hrubieszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.01.2016
Oferta pracy ważna do: 11.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 12.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 12.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2016-01-20 - Michałowice (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami i standardami. Praca zmianowa w godz. 6.00-20.00 od poniedziałku do niedzieli w Jaworzu (grafik do ustalenia).
VILLA BARBARA - CENTRUM ZDROWIA I REHABILITACJI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-23 - Jaworze (śląskie)
Współtworzenie koncepcji globalnego rozwiązania informatycznego, zbieranie i analiza wymagań prezentowanych przez indyjskie oddziały klienta, analiza wymagań biznesowych zdefiniowanych w oddziałach europejskich i Ameryki Południowej, tworzenie dokumentacji technicznej i funkcjonalnej - w wersji angielskiej i hindi, prowadzenie szkoleń użytkowników końcowych zlokalizowanych w Indiach, prowadzenie szkoleń dla zespołu wsparcia zlokalizowanego w Indiach i na Filipinach, przygotowanie warsztatów z udziałem pracowników klienta, prowadzenie testów jednostkowych i integracyjnych, prace programistyczne, dostępność do pracy w weekend, przewidywana również praca w innych strefach czasowych.
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Kraków (małopolskie)
Brak danych
Przedsiębiorstwo Turystyczne "SZOT" Agnieszka Maria Zyzało - 2017-10-23 - Augustów (podlaskie)
Praca na stanowisku samodzielnym. Kuchnia polska. Wykształcenie min. zawodowe kierunkowe - kucharz. Koniecznie min. 7 lat doświadczenia zawodowego na w/w stanowisku. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydatów. Pracodawca nie wyklucza zatrudnienia również osób z orzeczeniem o niepełnosprawności.
EKSPRESSO RESTAURACYJKA S.C. - 2017-09-19 - Gdynia (pomorskie)
gotowanie
D.W. Daniel Wewiór Błonie - 2016-10-03 - Piorunów (mazowieckie)
Kucharz małej gastronomii
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Leżajsk (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
samodzielne przygotowanie posiłków
S.C. VIDI Dorota Stadnicka, Piotr Stadnicki - 2017-10-26 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw najwyższej jakości zgodnie z recepturami i standardami, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi presonelem gastronomii, utrzymanie i dbanie o urządzenia i środki używane przed, w trakcie i po wykonaniu zadania
Kamiński Bernard - 2017-08-04 - Legnica (dolnośląskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Wieniec Zdrój (kujawsko-pomorskie)
zgodny
HOTELE - RESTAURACJE Jan Grabiński, Magdalena Dzikowska, Małgorzata Hermańska s.c. - 2017-07-20 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mięso. Planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), możliowść dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 606 206 707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2016-10-10 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie posiłków/dań kuchni gruzińskiej (zapewniamy szkolenie)- dbanie o porządek na stanowisku pracy- przygotowywanie zamówień na towar- inwentaryzacja magazynu[Praca na okres próbny] : 3 miesiące[Godzina zakończenia pracy] : 14:00
Mimino Sp. z o.o. - 2017-02-01 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków domowych
Prywatny Zakład Pielęgnacyjno- Opiekuńczy - 2017-12-19 - Pilchowo (zachodniopomorskie)
Wykształcenie gastronomiczne mile widziane; min. 3 lata doświadczenia zawodowego; kreatywność; umiejętność pracy w zespole; samodzielne prowadzenie kuchni; 2 zmiany; miejsce pracy Gliwice;
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHAŁ JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2018-04-04 - Gliwice (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 8-16 lub 6-14; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 6-16
GP PLUS GADOMSKA PAWELCZYK S.C. - 2017-12-11 - Słupsk (pomorskie)
Kucharz - kuchnia polska
Obsesja Smaku Jacek, Piotr Sulowscy S.C. - 2017-04-26 - Tarnów (małopolskie)
Organizowanie codziennej pracy w kuchni DPS, przyjmowanie artykułów spożywczych z magazynu DPS zgodnie z zapotrzebowaniem żywnościowym, przygotowywanie posiłków zgodnie z normami żywieniowymi, serwowanie posiłków na pododdział i w jadalni DPS. Dwie zmiany: 6-14, 12-20.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W KRAKOWIE - 2016-01-29 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw libańskich, deserów. Umiejętność oprawy mięsa typu shawarma
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Łódź (łódzkie)
-
STACH Spółka z o.o. - 2016-02-24 - Dobieszowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, produkcja garmażeryjna. Wykształcenie min. średnie zawodowe, mile widziane doświadczenie zawodowe, książeczka sanepidowska wymagana.
A & A PRESTIGE SP. Z O.O. - 2016-04-05 - Mysłowice (śląskie)
produkcja wędlin, obsługa kutrów masarskich, masownic,wędzarniczych
Animex Foods sp. z o.o.sp.k. - 2016-05-31 - Opole (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Warszawa (mazowieckie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI GRUZIŃSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ TRADYCYJNEJ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, TRADYCYJNYCH, NATURALNYCH PRZYPRAW GRUZIŃSKICH, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA W PRACY W KUCHNI GRUZIŃSKIEJ (POTWIERDZONE REFERENCJAMI), DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tradycjnej - polskiej
P.W."J I M" S.C. Włodzimierz Janeczek, Waad Mikha - 2017-03-07 - Mykanów (śląskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZWODOWE KIERUNKOWE, DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZNIU KUCHNIĄ ORAZ PERSONELEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA,KONTAKT OSOBISTY: KUCHNIA SPSK NA POMORZANACH, UL. POWST. WIELKOPOLSKICH 72, TEL 727003748 LUB CV PRZESŁAĆ NA MAILA: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-11-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz kuchni tureckiej. Praca od 9.00 - 24.00
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Limanowa (małopolskie)