KUCHARZ Szczecin oferta pracy IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 350 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZWODOWE KIERUNKOWE, DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZNIU KUCHNIĄ ORAZ PERSONELEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA,KONTAKT OSOBISTY: KUCHNIA SPSK NA POMORZANACH, UL. POWST. WIELKOPOLSKICH 72, TEL 727003748 LUB CV PRZESŁAĆ NA MAILA: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
Data publikacji: 2016-11-21
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH 72, 70-111 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZWODOWE KIERUNKOWE, DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZNIU KUCHNIĄ ORAZ PERSONELEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA,KONTAKT OSOBISTY: KUCHNIA SPSK NA POMORZANACH, UL. POWST. WIELKOPOLSKICH 72, TEL 727003748 LUB CV PRZESŁAĆ NA MAILA: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 350 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 350 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.11.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE (wymagany staż - lata: 1)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH 72, 70-111 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH,C.V NA MAIL: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, inny - C.V NA MAIL: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH
Numer budynku pracodawcy: 72
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.11.2016
Oferta pracy ważna do: 20.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 21.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 21.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kuchnia domowa
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska - 2017-09-14 - Zaścianki (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Wieliczka (małopolskie)
prace fizyczne
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO PRODUKCYJNO USŁUGOWE "ZAGRODA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-22 - Strzyżów (podkarpackie)
przygotowanie posiłków, dbałość o przadek w kuchni w magazynach, wykonywanie powirzonych zadań związanych z praca w kuchni
HOTEL CHOJNIK Sp. z o.o. - 2016-04-05 - Zachełmie (dolnośląskie)
zgodnie z zajmowanym stanowiskiem
AKADEMIA MALUSZKA SŁODKI BOBASEK S.C. - 2018-07-30 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
ALTEGRADIUS Artur Pesta - 2016-09-05 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY S.J. - 2016-12-29 - Ustka (pomorskie)
xxx
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni arabskiej i mięsa kebab.
KEBAB SEVEN STAR AHMED BASHIR - 2016-09-12 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Pakowanie ciastek przy taśmie produkcyjnej w systemie dwuzmianowym
kontakt przez OHP - 2016-06-24 - Katowice (śląskie)
poszukiwana osoba po 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Namysłów (opolskie)
Przygotowanie potraw, obsługa maszyn do obróbki mięs i warzyw, nakładanie i dekorowanie potraw80 h pracy w tygodniu dyspozycyjność 7 -11miejsce pracy: Wrocław, ul. Pieszasala G
kontakt przez PUP - 2018-01-08 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
GASTROMAX SŁAWOMIR SŁODZINKA - 2017-03-24 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Podzamek (dolnośląskie)
Przechowywanie żywności, obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw i deserów, sporządzanie napojów gorących i zimnych
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Nowy Sącz (małopolskie)
sporzadzanie psoiłków, wydawanie posiłów itp.
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej i mięsa kebab.
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Lubin (dolnośląskie)
prace administracyjno-biurowe
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Świętajno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu.
PHU EURO CENTERTOP S. J. - 2016-01-12 - Skrudki (lubelskie)
przygotowanie posiłków dla gości oraz a le carte w restauracji
Hotel i Restauracja "AURORA" Sp. z o.o. - 2016-01-14 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Żywiec (śląskie)
gotowanie ( śniadanie, obiad, podwieczorek), tworzenie jadłospisów co kwartał, robienie i wysyłanie zamówień z zaopatrzeniem spożywczym
Przedszkole Montessori Julia Janowska - 2016-03-30 - Stare Faszczyce (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O SWOJE STANOWISKO PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE-GASTRONOMICZNE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU
Sztuka Kulinarna Paweł Seliga - 2017-10-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, praca w kuchni.
"HOTEL ATRIUM" - 2015-12-23 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki - 2016-04-05 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla 10 osób
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Przemyśl (podkarpackie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Siedlęcin (dolnośląskie)
Zgodnie z programem stażu.
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Wąsosz (kujawsko-pomorskie)
produkcja, przygotowanie i wydawanie posiłków.
"ROMA" BIAŁCZYK BARTŁOMIEJ - 2018-03-13 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)