Praca Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl możesz zapoznać się ze wszystkimi ofertami pracy Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki, które są dostępne w naszym serwisie internetowych. Możesz przeglądać 89 ofert pracy Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki.
• Utrzymywanie w należytej czystości przydzielonych do sprzątania pomieszczeń, najbliższego otoczenia przed wejściem do budynków oraz pomieszczenia do przechowywania urządzeń i środków przeznaczonych do sprzątania• Właściwe i oszczędne używanie powierzonego sprzętu i środków potrzebnych do utrzymania czystości.• Realizacja utrzymania w czystości bielizny hotelowej i ręczników hotelowych (pranie, suszenie, składanie i prasowanie)• Zgłaszanie przełożonemu zauważonych awarii, uszkodzeń w urządzeniach i pomieszczeniach.• Współpraca z recepcją i drugim pracownikiem sprzątającym, a także z użytkownikami pomieszczeń poprzez natychmiastowe reagowanie na bieżące potrzeby przez nich zgłoszone.• Praca z zakresem obowiązków według określonych standardów• Utrzymywanie pozytywnych relacji z gośćmi
Bar Restauracja "U Chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2021-06-07 - Hrubieszów (lubelskie)
• Utrzymywanie w należytej czystości przydzielonych do sprzątania pomieszczeń, najbliższego otoczenia przed wejściem do budynków oraz pomieszczenia do przechowywania urządzeń i środków przeznaczonych do sprzątania• Właściwe i oszczędne używanie powierzonego sprzętu i środków potrzebnych do utrzymania czystości.• Realizacja utrzymania w czystości bielizny hotelowej i ręczników hotelowych (pranie, suszenie, składanie i prasowanie)• Zgłaszanie przełożonemu zauważonych awarii, uszkodzeń w urządzeniach i pomieszczeniach.• Współpraca z recepcją i drugim pracownikiem sprzątającym, a także z użytkownikami pomieszczeń poprzez natychmiastowe reagowanie na bieżące potrzeby przez nich zgłoszone.• Praca z zakresem obowiązków według określonych standardów• Utrzymywanie pozytywnych relacji z gośćmi
Bar Restauracja "U Chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2021-06-07 - Hrubieszów (lubelskie)
• Utrzymywanie w należytej czystości przydzielonych do sprzątania pomieszczeń, najbliższego otoczenia przed wejściem do budynków oraz pomieszczenia do przechowywania urządzeń i środków przeznaczonych do sprzątania• Właściwe i oszczędne używanie powierzonego sprzętu i środków potrzebnych do utrzymania czystości.• Realizacja utrzymania w czystości bielizny hotelowej i ręczników hotelowych (pranie, suszenie, składanie i prasowanie)• Zgłaszanie przełożonemu zauważonych awarii, uszkodzeń w urządzeniach i pomieszczeniach.• Współpraca z recepcją i drugim pracownikiem sprzątającym, a także z użytkownikami pomieszczeń poprzez natychmiastowe reagowanie na bieżące potrzeby przez nich zgłoszone.• Praca z zakresem obowiązków według określonych standardów• Utrzymywanie pozytywnych relacji z gośćmi
Bar Restauracja "U Chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2021-06-07 - Hrubieszów (lubelskie)
• Utrzymywanie w należytej czystości przydzielonych do sprzątania pomieszczeń, najbliższego otoczenia przed wejściem do budynków oraz pomieszczenia do przechowywania urządzeń i środków przeznaczonych do sprzątania• Właściwe i oszczędne używanie powierzonego sprzętu i środków potrzebnych do utrzymania czystości.• Realizacja utrzymania w czystości bielizny hotelowej i ręczników hotelowych (pranie, suszenie, składanie i prasowanie)• Zgłaszanie przełożonemu zauważonych awarii, uszkodzeń w urządzeniach i pomieszczeniach.• Współpraca z recepcją i drugim pracownikiem sprzątającym, a także z użytkownikami pomieszczeń poprzez natychmiastowe reagowanie na bieżące potrzeby przez nich zgłoszone.• Praca z zakresem obowiązków według określonych standardów• Utrzymywanie pozytywnych relacji z gośćmi
Bar Restauracja "U Chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2021-06-07 - Hrubieszów (lubelskie)
• Utrzymywanie w należytej czystości przydzielonych do sprzątania pomieszczeń, najbliższego otoczenia przed wejściem do budynków oraz pomieszczenia do przechowywania urządzeń i środków przeznaczonych do sprzątania• Właściwe i oszczędne używanie powierzonego sprzętu i środków potrzebnych do utrzymania czystości.• Realizacja utrzymania w czystości bielizny hotelowej i ręczników hotelowych (pranie, suszenie, składanie i prasowanie)• Zgłaszanie przełożonemu zauważonych awarii, uszkodzeń w urządzeniach i pomieszczeniach.• Współpraca z recepcją i drugim pracownikiem sprzątającym, a także z użytkownikami pomieszczeń poprzez natychmiastowe reagowanie na bieżące potrzeby przez nich zgłoszone.• Praca z zakresem obowiązków według określonych standardów• Utrzymywanie pozytywnych relacji z gośćmi
Bar Restauracja "U Chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2021-06-07 - Hrubieszów (lubelskie)
- bezpośrednia obsługa gości według określonych standardów;- znajomość karty menu;- efektywna sprzedaż i sprzedaż sugerowana;- przyjmowanie i rozliczanie płatności;- meldowanie i wymeldowanie gości hotelowych;- przyjmowanie rezerwacji hotelowych;- podstawowa obsługa portali rezerwacyjnych;- współpraca z kuchnią w zakresie sprawnej realizacji zamówień;- wysoki poziom kultury osobistej;- aktualna książeczka sanitarno- epidemiologiczna;- umiejętność pracy pod presją;- organizacja czasu pracy;- umiejętność pracy w zespole;- utrzymywanie pozytywnych relacji z klientami;- obsługa imprez okolicznościowych;- utrzymanie porządku w miejscu pracy;- przygotowanie stanowiska pracy dla kolejnej zmiany
Bar Restauracja "U Chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2021-06-07 - Hrubieszów (lubelskie)
- bezpośrednia obsługa gości według określonych standardów;- znajomość karty menu;- efektywna sprzedaż i sprzedaż sugerowana;- przyjmowanie i rozliczanie płatności;- meldowanie i wymeldowanie gości hotelowych;- przyjmowanie rezerwacji hotelowych;- podstawowa obsługa portali rezerwacyjnych;- współpraca z kuchnią w zakresie sprawnej realizacji zamówień;- wysoki poziom kultury osobistej;- aktualna książeczka sanitarno- epidemiologiczna;- umiejętność pracy pod presją;- organizacja czasu pracy;- umiejętność pracy w zespole;- utrzymywanie pozytywnych relacji z klientami;- obsługa imprez okolicznościowych;- utrzymanie porządku w miejscu pracy;- przygotowanie stanowiska pracy dla kolejnej zmiany
Bar Restauracja "U Chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2021-06-07 - Hrubieszów (lubelskie)
- bezpośrednia obsługa gości według określonych standardów;- znajomość karty menu;- efektywna sprzedaż i sprzedaż sugerowana;- przyjmowanie i rozliczanie płatności;- meldowanie i wymeldowanie gości hotelowych;- przyjmowanie rezerwacji hotelowych;- podstawowa obsługa portali rezerwacyjnych;- współpraca z kuchnią w zakresie sprawnej realizacji zamówień;- wysoki poziom kultury osobistej;- aktualna książeczka sanitarno- epidemiologiczna;- umiejętność pracy pod presją;- organizacja czasu pracy;- umiejętność pracy w zespole;- utrzymywanie pozytywnych relacji z klientami;- obsługa imprez okolicznościowych;- utrzymanie porządku w miejscu pracy;- przygotowanie stanowiska pracy dla kolejnej zmiany
Bar Restauracja "U Chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2021-06-07 - Hrubieszów (lubelskie)
- bezpośrednia obsługa gości według określonych standardów;- znajomość karty menu;- efektywna sprzedaż i sprzedaż sugerowana;- przyjmowanie i rozliczanie płatności;- meldowanie i wymeldowanie gości hotelowych;- przyjmowanie rezerwacji hotelowych;- podstawowa obsługa portali rezerwacyjnych;- współpraca z kuchnią w zakresie sprawnej realizacji zamówień;- wysoki poziom kultury osobistej;- aktualna książeczka sanitarno- epidemiologiczna;- umiejętność pracy pod presją;- organizacja czasu pracy;- umiejętność pracy w zespole;- utrzymywanie pozytywnych relacji z klientami;- obsługa imprez okolicznościowych;- utrzymanie porządku w miejscu pracy;- przygotowanie stanowiska pracy dla kolejnej zmiany
Bar Restauracja "U Chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2021-06-07 - Hrubieszów (lubelskie)
- bezpośrednia obsługa gości według określonych standardów;- znajomość karty menu;- efektywna sprzedaż i sprzedaż sugerowana;- przyjmowanie i rozliczanie płatności;- meldowanie i wymeldowanie gości hotelowych;- przyjmowanie rezerwacji hotelowych;- podstawowa obsługa portali rezerwacyjnych;- współpraca z kuchnią w zakresie sprawnej realizacji zamówień;- wysoki poziom kultury osobistej;- aktualna książeczka sanitarno- epidemiologiczna;- umiejętność pracy pod presją;- organizacja czasu pracy;- umiejętność pracy w zespole;- utrzymywanie pozytywnych relacji z klientami;- obsługa imprez okolicznościowych;- utrzymanie porządku w miejscu pracy;- przygotowanie stanowiska pracy dla kolejnej zmiany
Bar Restauracja "U Chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2021-06-07 - Hrubieszów (lubelskie)
- pomoc w przygotowywaniu posiłków;- bieżąca pomoc w organizacji pracy kuchni;- utrzymanie w należytej higienie sprzętu kuchennego, stołowego oraz pomieszczeń kuchni i zmywalni;- przygotowanie półproduktów a’la carte.
Bar Restauracja "U Chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2021-06-04 - Hrubieszów (lubelskie)
- pomoc w przygotowywaniu posiłków;- bieżąca pomoc w organizacji pracy kuchni;- utrzymanie w należytej higienie sprzętu kuchennego, stołowego oraz pomieszczeń kuchni i zmywalni;- przygotowanie półproduktów a’la carte.
Bar Restauracja "U Chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2021-06-04 - Hrubieszów (lubelskie)
- pomoc w przygotowywaniu posiłków;- bieżąca pomoc w organizacji pracy kuchni;- utrzymanie w należytej higienie sprzętu kuchennego, stołowego oraz pomieszczeń kuchni i zmywalni;- przygotowanie półproduktów a’la carte.
Bar Restauracja "U Chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2021-06-04 - Hrubieszów (lubelskie)
- pomoc w przygotowywaniu posiłków;- bieżąca pomoc w organizacji pracy kuchni;- utrzymanie w należytej higienie sprzętu kuchennego, stołowego oraz pomieszczeń kuchni i zmywalni;- przygotowanie półproduktów a’la carte.
Bar Restauracja "U Chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2021-06-04 - Hrubieszów (lubelskie)
- pomoc w przygotowywaniu posiłków;- bieżąca pomoc w organizacji pracy kuchni;- utrzymanie w należytej higienie sprzętu kuchennego, stołowego oraz pomieszczeń kuchni i zmywalni;- przygotowanie półproduktów a’la carte.
Bar Restauracja "U Chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2021-06-04 - Hrubieszów (lubelskie)
• Sortowanie brudnych naczyń, sztućców i przyborów kuchennych• Mycie naczyń kuchennych, naczyń stołowych i barowych z zastosowaniem właściwych środków myjących• Sprawne korzystanie ze zmywarki do naczyń• Dbanie o czystość stanowiska pracy, zmywalni i używanych narzędzi• Właściwe i oszczędne używanie powierzonego sprzętu i środków potrzebnych do utrzymania czystości• Zgłaszanie przełożonemu zauważonych awarii, uszkodzeń w urządzeniach i naczyniach kuchennych, naczyniach stołowych i barowych• Utrzymanie czystości i higieny w toaletach restauracyjnych wraz z uzupełnianiem chemii toaletowej itp.• Praca z zakresem obowiązków według określonych standardów• Zaangażowania w powierzone obowiązki• Współpraca z kelnerami w zakresie sprawnej realizacji porządków związanych ze zmywalnią
Bar Restauracja "U Chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2021-06-04 - Hrubieszów (lubelskie)
• Sortowanie brudnych naczyń, sztućców i przyborów kuchennych• Mycie naczyń kuchennych, naczyń stołowych i barowych z zastosowaniem właściwych środków myjących• Sprawne korzystanie ze zmywarki do naczyń• Dbanie o czystość stanowiska pracy, zmywalni i używanych narzędzi• Właściwe i oszczędne używanie powierzonego sprzętu i środków potrzebnych do utrzymania czystości• Zgłaszanie przełożonemu zauważonych awarii, uszkodzeń w urządzeniach i naczyniach kuchennych, naczyniach stołowych i barowych• Utrzymanie czystości i higieny w toaletach restauracyjnych wraz z uzupełnianiem chemii toaletowej itp.• Praca z zakresem obowiązków według określonych standardów• Zaangażowania w powierzone obowiązki• Współpraca z kelnerami w zakresie sprawnej realizacji porządków związanych ze zmywalnią
Bar Restauracja "U Chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2021-06-04 - Hrubieszów (lubelskie)
• Sortowanie brudnych naczyń, sztućców i przyborów kuchennych• Mycie naczyń kuchennych, naczyń stołowych i barowych z zastosowaniem właściwych środków myjących• Sprawne korzystanie ze zmywarki do naczyń• Dbanie o czystość stanowiska pracy, zmywalni i używanych narzędzi• Właściwe i oszczędne używanie powierzonego sprzętu i środków potrzebnych do utrzymania czystości• Zgłaszanie przełożonemu zauważonych awarii, uszkodzeń w urządzeniach i naczyniach kuchennych, naczyniach stołowych i barowych• Utrzymanie czystości i higieny w toaletach restauracyjnych wraz z uzupełnianiem chemii toaletowej itp.• Praca z zakresem obowiązków według określonych standardów• Zaangażowania w powierzone obowiązki• Współpraca z kelnerami w zakresie sprawnej realizacji porządków związanych ze zmywalnią
Bar Restauracja "U Chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2021-06-04 - Hrubieszów (lubelskie)
• Sortowanie brudnych naczyń, sztućców i przyborów kuchennych• Mycie naczyń kuchennych, naczyń stołowych i barowych z zastosowaniem właściwych środków myjących• Sprawne korzystanie ze zmywarki do naczyń• Dbanie o czystość stanowiska pracy, zmywalni i używanych narzędzi• Właściwe i oszczędne używanie powierzonego sprzętu i środków potrzebnych do utrzymania czystości• Zgłaszanie przełożonemu zauważonych awarii, uszkodzeń w urządzeniach i naczyniach kuchennych, naczyniach stołowych i barowych• Utrzymanie czystości i higieny w toaletach restauracyjnych wraz z uzupełnianiem chemii toaletowej itp.• Praca z zakresem obowiązków według określonych standardów• Zaangażowania w powierzone obowiązki• Współpraca z kelnerami w zakresie sprawnej realizacji porządków związanych ze zmywalnią
Bar Restauracja "U Chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2021-06-04 - Hrubieszów (lubelskie)
• Sortowanie brudnych naczyń, sztućców i przyborów kuchennych• Mycie naczyń kuchennych, naczyń stołowych i barowych z zastosowaniem właściwych środków myjących• Sprawne korzystanie ze zmywarki do naczyń• Dbanie o czystość stanowiska pracy, zmywalni i używanych narzędzi• Właściwe i oszczędne używanie powierzonego sprzętu i środków potrzebnych do utrzymania czystości• Zgłaszanie przełożonemu zauważonych awarii, uszkodzeń w urządzeniach i naczyniach kuchennych, naczyniach stołowych i barowych• Utrzymanie czystości i higieny w toaletach restauracyjnych wraz z uzupełnianiem chemii toaletowej itp.• Praca z zakresem obowiązków według określonych standardów• Zaangażowania w powierzone obowiązki• Współpraca z kelnerami w zakresie sprawnej realizacji porządków związanych ze zmywalnią
Bar Restauracja "U Chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2021-06-04 - Hrubieszów (lubelskie)
- przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich wymogów sanitarnych i receptur;- przygotowywanie zimnych i ciepłych bufetów oraz dań a’la carte;- dbałość o miejsce pracy;- estetyczne serwowanie dań;- postępowanie zgodnie ze standardami i procedurami firmy
Bar Restauracja "U Chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2021-06-04 - Hrubieszów (lubelskie)
- przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich wymogów sanitarnych i receptur;- przygotowywanie zimnych i ciepłych bufetów oraz dań a’la carte;- dbałość o miejsce pracy;- estetyczne serwowanie dań;- postępowanie zgodnie ze standardami i procedurami firmy
Bar Restauracja "U Chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2021-06-04 - Hrubieszów (lubelskie)
- przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich wymogów sanitarnych i receptur;- przygotowywanie zimnych i ciepłych bufetów oraz dań a’la carte;- dbałość o miejsce pracy;- estetyczne serwowanie dań;- postępowanie zgodnie ze standardami i procedurami firmy
Bar Restauracja "U Chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2021-06-04 - Hrubieszów (lubelskie)
- przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich wymogów sanitarnych i receptur;- przygotowywanie zimnych i ciepłych bufetów oraz dań a’la carte;- dbałość o miejsce pracy;- estetyczne serwowanie dań;- postępowanie zgodnie ze standardami i procedurami firmy
Bar Restauracja "U Chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2021-06-04 - Hrubieszów (lubelskie)
- przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich wymogów sanitarnych i receptur;- przygotowywanie zimnych i ciepłych bufetów oraz dań a’la carte;- dbałość o miejsce pracy;- estetyczne serwowanie dań;- postępowanie zgodnie ze standardami i procedurami firmy
Bar Restauracja "U Chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2021-06-04 - Hrubieszów (lubelskie)
Zapewnienie wdrożenia i egzekwowania standardów jakości i zasad świadczonego serwisu w gastronomii, Stworzenie planu działań promujących usługi gastronomiczne przy współpracy z działem marketingu i sprzedaży, Zarządzanie podległym zespołem pracowników – motywowanie, delegowanie i egzekwowanie zadań (6-12 osób), Ustalanie grafików i rozliczanie czasu pracy podległego zespołu, Zapewnienie terminowego przepływu informacji, dobrej współpracy i komunikacji między działami w hotelu i restauracji, Budowanie i utrzymywanie dobrych relacji z dostawcami oraz składanie zamówień na potrzeby restauracji, Nadzorowanie poziomu stanów magazynowych, Posiadanie predyspozycji przywódczych i organizacyjnych, Znajomość standardów profesjonalnego serwisu i procedur w gastronomii
Bar Restauracja "u chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2020-07-27 - Hrubieszów (lubelskie)
organizacja i koordynowanie pracy w biurze firmysporządzanie i prowadzenie dokumentacji firmowejsporządzanie faktur i raportów sprzedażyarchiwizowanie dokumentacji biurowejnadzór nad sporządzoną dokumentacją firmowąorganizacja pracy własnej w celu prawidłowego funkcjonowania biuraodbieranie poczty w formie elektronicznej i tradycyjnejpraca przy komputerze i urządzeniach biurowychznajomość pracy z MS Office (world, excel power point itp.)prowadzenie właściwego obiegu dokumentów firmowychodbieranie połączeń telefonicznych i właściwe przekierowania do innych osób/działówwykonywanie zadań mających na celu organizację zaplecza administracyjnego firmyPrzestrzeganie regulaminu obowiązującego w miejscu pracy, oraz przepisów BHP i P.PożDyspozycyjność oraz umiejętność pracy pod presją c
Bar Restauracja "u chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2020-07-27 - Hrubieszów (lubelskie)
organizacja pracy własnej i podlegającego zespołu (3do5osób), Punktualność, Motywacja i jasno określone cele, Pasja do gotowania i poszerzania wiedzy oraz umiejętności,Utrzymanie odpowiedniego standardu serwisu i jakości potraw, Przestrzeganie zasad HACCP i BHP, Dyspozycyjność oraz umiejętność pracy pod presją czasu, Aktualna książeczka sanitarno – epidemiologiczna, Przygotowanie potraw z przyjętymi standardami jakościowymi
Bar Restauracja "u chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2020-07-27 - Hrubieszów (lubelskie)
Bezpośrednia obsługa gości według określonych standardów, Przyjmowanie i rozliczanie płatności, Współpraca z kuchnią w zakresie sprawnej realizacji zamówień, Wysoki poziom kultury osobistej Aktualna książeczka sanitarno- epidemiologiczna, Umiejętność pracy pod presją, Organizacja czasu pracy, Praca w zespole, Utrzymywanie pozytywnych relacji z klientami, Obsługa imprez okolicznościowych, Kreatywność, Punktualność, Dyspozycyjność
Bar Restauracja "u chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2020-07-27 - Hrubieszów (lubelskie)
Zgłaszanie braków sprzętowych lub towarowych szefowi kuchni lub działowi zaopatrzenia, Rozkładanie towarów odebranych w trakcie zaopatrzeniowym i umieszczenie go zgodnie z użyciemPrzestrzeganie zasad GHP (Dobrej Praktyki Higienicznej) GMP (Dobrej Praktyki produkcyjnej) oraz systemu HCCP, Dyspozycyjność oraz umiejętność pracy pod presją czasu , Przygotowanie potraw z przyjętymi standardami jakościowymi, Prace porządkowo-higieniczne, Przygotowanie surowców do obróbki wstępnej, Utrzymanie czystości na stanowisku pracy,Czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń po zakończeniu dnia pracy,Doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom,Pozostałe prace porządkowe mające na celu utrzymanie kuch
Bar Restauracja "u Chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2020-06-05 - Hrubieszów (lubelskie)
Wdrażanie/egzekwowanie standardów jakości i zasad świadczonego serwisu w gastronomii. Tworzenie planu działania promującego usługi gastronomiczne przy współpracy z dz. marketingu i zarządzania. Zarządzanie podległym zespołem pracowników - motywowanie, delegowanie i egzekwowanie zadań (6-12osób). Ustalanie grafików i rozliczanie czasu pracy podległego zespołu. Umiejętna organizacja pracy własnej i podległemu zespołowi. Zapewnienie terminowego przepływu informacji, dobrej współpracy i komunikacji między działami w restauracji i hotelu. Budowanie i utrzymywanie dobrych relacji z dostawcami oraz składanie zamówień na potrzeby restauracji. Nadzorowanie poziomu stanów magazynowych. Zarządzania kosztami w gastronomi. Stosowanie standardów profesjonalnego serwisu i procedur w gastronomii
Bar Restauracja "u Chłopa" Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2020-03-04 - Hrubieszów (lubelskie)