Praca PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl możesz zapoznać się ze wszystkimi ofertami pracy PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK, które są dostępne w naszym serwisie internetowych. Możesz przeglądać 8 ofert pracy PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK.
Obsługa uroczystości oraz klienta indywidualnego
PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK - 2018-02-16 - Trzebosz (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe
PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK - 2018-02-16 - Trzebosz (wielkopolskie)
obsługa kasy fiskalnej; terminala; ekspresu do kawy; karwing; obsługa zmywarki; praca dotycząca obsługi wesel; obsługa imprez zorganizowanych dla klienta indywidualnego; dbalość o stanowisko pracy i porządek;
PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK - 2017-07-18 - Trzebosz (wielkopolskie)
obsługa urządzeń na kuchni (piec, frytownica itd.) przygotowywanie dań wg menu restauracji; dbałość o stanowisko pracy i porządek;mile widziane orzeczenie o stopniu niepełnosprawności
PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK - 2017-07-17 - Trzebosz (wielkopolskie)
przygotowywanie sali konsumpcyjnej do obsługi kelnerskiej, tj.: przygotowanie (polerowanie) sztućców, szkła, porcelany oraz naczyń do wydawania potraw i napojów, nakrywanie stołów do konsumpcji z uwzględnieniem pory dnia i składanego zamówienia oraz z wykorzystaniem elementów dekoracyjnych (np. kompozycje kwiatowe);udzielanie konsumentowi informacji dotyczących jadłospisów, wartości odżywczych potraw i technologii ich przyrządzania;doradzanie konsumentowi odpowiedniego asortymentu potraw i napojów w zależności od wymagań dietetycznych, przyzwyczajeń i specyfiki kuchni (regionalna, staropolska, innych narodów);
PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK - 2017-01-05 - Trzebosz (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe
PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK - 2017-01-05 - Trzebosz (wielkopolskie)
obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy,utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego,dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym,
PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK - 2016-12-07 - Trzebosz (wielkopolskie)
przygotowywanie sali konsumpcyjnej do obsługi kelnerskiej, tj.: przygotowanie (polerowanie) sztućców, szkła, porcelany oraz naczyń do wydawania potraw i napojów, nakrywanie stołów do konsumpcji z uwzględnieniem pory dnia i składanego zamówienia oraz z wykorzystaniem elementów dekoracyjnych (np. kompozycje kwiatowe);udzielanie konsumentowi informacji dotyczących jadłospisów, wartości odżywczych potraw i technologii ich przyrządzania;doradzanie konsumentowi odpowiedniego asortymentu potraw i napojów w zależności od wymagań dietetycznych, przyzwyczajeń i specyfiki kuchni (regionalna, staropolska, innych narodów);
PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK - 2016-12-06 - Trzebosz (wielkopolskie)